• Anna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Anna reagálása

    Kedves Gyöngyhalàszunk!:)
    Miutàn elolvastam a beszàmolót, azon gondolkodtam, hogy mennyi időt kellene együtt töltenünk ,hogy a masszàzst is beszorítsuk a programba:))
    Van egy sanda gyanúm, de nincs ezzel gond ,ameddig nincs hiànyèrzeted emiatt:))
    Egyre több alkalmat töltünk együtt ès egyre felszabadultabbak vagyunk a tàrsasàgodban, ahogy ezt legutóbb is tapasztalhattad:)
    Nagyon jól érezzük magunkat a tàrsasàgodban:)
    Köszönjük,hogy az Istennőid lehetünk, bàr mi csak a Mini hàremed cukisàgainak èrezzük magunkat:))
    Szeretettel vàrunk vissza!:)
    Nagyon sokszor ölelünk ès csókolunk tèged a "Mini hàremed cukisàgai":))
    Anna ès Eszter

  • Egyeztetés:

    Egy ideje sms-ben egyeztetünk időpontot, bevált ez a módszer, így történt ez most is. Gyors volt! Két részes programot beszéltünk meg: I. felvonás 2 szereplő, a II. felvonás 3 szereplő.
  • Megközelítés:

    A kerület egyik mellékutcájában található a helyszín, tömegközlekedési eszközökkel is jól megközelíthető, autósokat a navigáció segítheti, nekem már nincs rá szükségem. A ház előtt vagy közelben parkolóhely mindig található, ez természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon rendben van. A félhomályos szoba hangulatos, barátságos. A ruhákat szobainasra lehet letenni, a masszázs padon vagy tatamin történhet. Igen hasznos a kánikulában a légkondicionáló berendezés, de praktikus a 3 oldalon lévő tükör is, azokból jól lehet szemlélni az eseményeket.
    Tisztálkodás fürdőkádban történik. Anna mentegetőzött, hogy a mosógép elromlott, s ott dolgozik a szerelő, de a logisztika precízen működött, így nem találkoztam a mesterrel. A jól fölszerelt fürdőszobában minden szükséges kellék megtalálható, széles tusfürdő választék, szájvíz, fogkrém, fogkefe, tictac, dezodor.
  • Lány külseje:

    Anna karcsú, sudár termetű ifjú lány. Selymes, barna haját feltűzi a szeánsz idején. Arca szép, kék szemeiből melegség árad, mosolya kedves. Erős a kisugárzása, magas az intelligenciája! Minden porcikája gyönyörű, formás keblei, karcsú dereka, csípője, popsija, látványos lábai. Az új vendégeknek nem kell félni az arckitakarástól, a visszajárók jól tudják, méltó a dicséretre, bókokra.
    Barátnője Eszter vörös hajú kedves tündérke. A fotói elárulják, kivel találkozunk! Fiatalság és szépség harmóniája. Az ő szeme is kék, ajka szinte mindig mosolyog. Barátságos, kedves lány! Mellei nem nagyok, de formásak és szépek, csakúgy, mint minden más.
  • Erotikus masszázs:

    Elismerem, hogy jótékony, segítő hatása lehet a masszázsnak, de se az első, sem a második felvonásban nem maradt idő. Van annál kellemesebb tevékenység is, s én arra vágytam. Szerencsére a lányok megértőek és maximálisan figyelnek igényeimre, így ugrottunk a következő programponthoz.
    Mindenesetre az érdeklődők olvasgathatnak a beszámolókban és tanulmányozhatják az adatlapot.
    A masszázspadot mindössze arra használtam, hogy odapakoltam ruháim egy részét.
  • Levezetés:

    Anna fogadott, hiszen együtt kezdtünk. Ezúttal fekete melltartó és tanga volt rajta. Köszönés után a szobába vonultunk, ott ölelgettük egymást, közben simogattam a féltenyérnyi formás melleket.
    Zuhanyzás után a szobába mentem, Anna már megszabadult a melltartótól. Amikor a lepedőt a tatamira terítette, hátulról átöleltem, nyakába csókoltam, mire nekem dőlt. Ez azonnal beindított, a farkam mocorogni kezdett. Tündérkém javasolta, feküdjünk le. Így ledőltünk a matracra és puha csókokat váltottunk, egymás ajkát harapdáltuk. Aztán Anna hátára dőlt én pedig fölé hajoltam, hogy megcsodáljam és végig pusziljam gyönyörű testét, arcát, ajkát, nyakát, vállát, állát. Hosszan időztem a formás ciciknél, ez kedvére volt, sóhajtozott és a mellbimbók keményedtek.
    Haladtam tovább, végig pusziltam a lány bársonyos hasát, szép-ívű csípőjét, de még nem vetettem magam a kívánt középponthoz, először végig csókoltam jobb lábát combtövétől a lábfejéig, majd a bal lábnál vissza. Ő nagyon élvezte mindezt.
    Végre eljutottam az érzékeny kehykecskéhez. Először még a tangán keresztül nyalogattam és puszilgattam a kincset, majd félrehúztam a falatnyi fehérneműt. (Ja! fekete volt: d )
    A punci enyhén borostás volt, de ez inkább izgatott, mint zavart. Lelkesen nyaltam-faltam, kóstolgattam Anna ékességét, Nem kellett sok idő, a lány csiklója duzzadt, s odaadóan tekergette csípőjét, dobálta testét, végül combjai közé szorította fejemet! : d
    Hagytam lecsitulni, de ott maradtam a látványos combok között, s kis idő után újra puszilni kezdtem Anna kelyhét. Aztán fogammal és két-két ujjammal húztam le bugyiját.
    Nem volt már köztünk akadály, így lelkesen folytattam a kényeztetést. Egy idő után dereka alá nyúltam és fölemeltem, hogy még jobban hozzá férjek öléhez. Puncija és popsija csuromnedv volt. A nyelvemmel szinte megdugtam, majd mutatóujjamat is becsúsztattam a gyönyör barlangjába. Az eredmény nem maradt el, Anna ismét nagyot élvezett, fejemet újra összeszorította combjaival, amiért utólag elnézést is kért, majd mentegetőzött, hogy ilyenkor nem tudja kontrollálni magát.
    Pihenésként egy kicsit egymás mellett feküdtünk, aztán Anna simogatni, puszilgatni kezdett. Mellkasom, hasam után elérkezett férfiasságomhoz. Annyira vártam, hogy megérintsen. Ő puhán kézbe vett és lassan, finoman játszadozott, én meg egyre keményebb lettem. A környéket is cirógatta és lágyan húzogatta legérzékenyebb részemet. Szerettem volna, ha minél tovább tart ez a kényeztetés, de nem bírtam sokáig, néhány perc után kezei között lett végem. A lány csak akkor engedett el, amikor lecsitultam. Ő megtörölgetett engem, majd magát is. Így ért véget az első felvonás.
    A 2. felvonás először Anna ment ki a fürdőszobába, majd én is. Mikor visszatértem, a masszázspadnál álltunk meg, beszélgettünk és vártuk, hogy csatlakozzon a trió harmadik tagja. Nem kellett sokáig várni, diszkrét kopogás hallatszott és belépett a vörös tündér, Eszti. Ő egy szál fekete tangát viselt. Csókkal köszöntöttük egymást, majd lelkesen átöleltem a két szépséget. Hamarosan a tatami felé vettük az irányt.
    - Kit kényeztetünk először? Ki fekszik le? – kérdeztem.
    A lányok rám bízták a választást, mire javasoltam, feküdjön le először az, aki fáradt. Erre mindketten ledőltek, mint két lusta cica. Én Eszter fölé hajoltam és csókolózni kezdtünk, közben melleit is markolásztam. Nagyon tetszik, hogy mindig mosolyog. Aztán a vörös tündérke lábai közé másztam, de Anna átírta a forgatókönyvet, mert hasra feküdt barátnője mellett. Előttem egy finom punci, oldalt egy formás popsi. Húúú, nem könnyű a választás.
    Kimásztam Eszter lábai közül és Anna derekát, popsiját kezdtem el puszilgatni. Ma olyan érzékeny volt, már ez felizgatta. Amikor ezt szóvá tette, még nagyobb lelkesedéssel bújtam lábai közé és nyalogattam hátulról punciját. Ő egyre hangosabban sóhajtozott és egyre nedvesebb lett. Amikor simogatni kezdtem, rátolta punciját hüvelykujjamra. Olaj a tűzre! Már nem lelkesen, hanem szenvedélyesen kóstolgattam, ujjam a meleg, csatakos barlangban ki-besiklott. Aztán megemeltem derekát, hogy még jobban hozzá férjek, ő pedig újra csípőjét tekergette és tolta hozzám magát -,s hamarosan harmadjára is jó lett neki!
    Restelltem, hogy Esztit elhanyagoltam, csak néha simogattam meg punciját vagy cicijét, miközben barátnőjével foglalkoztam. Miután Anna kedvére tettem, visszabújtam a vörös tündér lábai közé és kelyhét ízlelgettem. A két barátnő ölelte egymást, az aktív szereplő most én voltam. Egy idő után Eszti derekát is megemeltem, hogy jobban hozzá férjek. A nyelvcsapások mellett ujjamat is becsúsztattam a nedves punciba. A vörös tündérke szépség teste most megfeszült, s ő is elélvezett.
    Mindenki nagyon boldog, vidám volt, sőt, bolondoztunk is.
    Anna megdicsért, mondva, hogy van férfi, aki egy nőt sem tud kielégíteni, én meg kettőt is kielégítek. „Lökött!” – feleltem nevetve.
    Ott feküdtem még Eszter combjai között, Anna pedig egy-egy ujját ajkam közé csúsztatta, s én nyelvemmel játszadoztam A barna hajú szépség annyira felszabadult volt, ma minden izgatta, még ez a játék is. Egyszer csak gondolt egyet és tenyerét fordította felém, s az is tetszett, ahogy azt finoman harapdáltam.
    Eszter elnézést kért, pár pillanatra ki kellett mennie. Amikor visszatért a vörös tündérke, Anna bolondos kedvében jókorát csapott barátnője fenekére, majd közölte, most kezdetét veszi egy pornós rész, amelynek ő a rendezője, Eszti pedig főszereplője. Én jelentkeztem, hogy leszek a rendező munkatársa. Jött az instrukció, feküdjek közéjük hátamra, ezt nem kellett kétszer mondania. Majd a forgatókönyv az lett volna, hogy Eszter fejem felől, Anna pedig lábam felől kényeztet. Persze az egészet elnevettük. Ott feküdtem a két ifjú szépség között, egyikük jobbról, másikuk balról, hozzám bújtak és mellkasomra hajtották fejüket
    - Mi vagyunk a te miniháremed! – nevetgélt Anna. - Miniháremed cukiságai vagyunk!
    Élveztem e perceket, öleltem őket, hol egyikkel, hol másikkal csókolóztam, Esztivel még pajkosan orrunkat is összedörzsöltük. Persze, nem szerettem volna így távozni. Egy idő után megfogtam cukiságaim kezeit, hasamra tettem, jelezve, mit szeretnék. Ők megértettek, s lágyan cirógatni kezdtek. Eszti volt az, aki először kezébe vette szerszámomat, majd Anna is csatlakozott. Kézi levezetést kaptam, de nem akármilyen volt az. A két lány együtt kényeztetett. Két finom kéz munkálkodott az ágaskodó férfiasságomon. Anna olykor a környéket is cirógatta. Én többször felültem és gyönyörködve néztem, mit művelnek velem a lányok. Nem bírtam sokáig, jeleztem, hogy végem, de őket nem zavarta. Kezük között robbantam. Ők továbbra is simogattak, s amikor már teljesen lenyugodtam, akkor törölgettek le engem és önmagukat.
    Az idő elrepült, így gyorsan lezuhanyoztam és csókok, ölelések között köszöntem el miniháremem cukiságaitól.
  • Elszámolás:

    Az elején történt, így szeretem: diszkréten, kis ajándékkal együtt adtam át. Az átlagos pesti. Én remekül érzem magam a hölgyekkel!
  • Összkép:

    Többször írtam már a lányokról, a randikról. Egyelőre nem kívánom magam ismételni, tisztelt férfitársaimat untatni, nem fogok írni minden találkáról. De mindig van valami új elem. Ez az alkalom olyan felszabadult, vidám volt, hogy ezt szerettem volna megörökíteni. Nagyon jól érezzük magunkat együtt! Imádom miniháremem cukiságait!
Happy Massage