• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Az oldalon keresztül személyes üzenetben írtam rá, ahol egy rövid egyeztetést követően VTR-ben is fixáltam az időpontot.
 • Megközelítés:

  A megközelítés erősen dugófüggő...autóval és nekem ráadásul sikerült is kifognom pont egyet. Parkolni nehezen de tudtam az utcán is, bár több parkolóhaz is van a közelben, szóval ha odaérsz ez már nem lehet gond.
 • Helyszín:

  Megszokott előző ezredben ( században) épült körfolyosós épület, ahová a kapucsengős beengedés után egyszerű navigálni. Nekem persze sikerült 15 méterrel arrébb téblábolnom fél percet mikor is telefonos segítséget kaptam. Elnézést - újfent- a bénázásért. A lakas nagy, a szoba ahová bementünk tágas és hűvös.( pozitív értelemben) . A fürdő jó egy tökéletes tusolóval . ( nem kádban van hanem külön csempézett) Tusfürdőből van több fajta.
 • Lány külseje:

  A megbeszéltek szerint egy ruhában fogadott, ami fehér színű és testhez álló volt. Tia alakja nagyon rendben van, főleg a popsi amely kiemelkedik mind a testéből, mind a mezőnyből. Mintha a szomszéd csajhoz mentél volna matekozni és végig arra gondosz hogyan jöhetnél össze vele, ezt a hatást éreztem. Kedves mosolygós, gyönyörű szemű és hosszú vörös hajú leány pont jó mellekkel megáldva. Igen tetszett.
 • Action:

  Rövid üdvözlés majd húztam is tusolni. A szobába beérve Tia állva várt és ölelkezve csókolózni kezdtünk. Abszolút barátnő érzése volt a dolognak. Végig sikerült tapogatnom közben a hozzám simuló testet és igen hamar ráakadtam a frenetikus popsijára. Nagyon szép és formás. Lassan lehúztam róla a fehér tapadós ruhát majd az ágyra döntve nyelvemmel kezdtem izgatni a puncusát. Közben a melleit is piszkálgattam, nagyon jó tapintásúak. Ujjamat nem nyomtam be, csak kívülről matattam, de így is nyengéden arrébb lett a kezem terelve. Az ujjazás nem játszik nála, legalábbis nekem nem játszott. Nyaltam, nyaltam amíg bírtam. Nem hinném hogy elélvezett, mert igen nagy csöndben zajlottak az események. Tia nem egy kiabálós teremtés annyit megállapítottam. Hátamra fordultam és széttártam a lábamat ahol Tia végre hozzáfért legkedvesebb részemhez. Kaptam egy lágy felszopást. - elmondanám hogy érdekes a technikája. Nem igazán tudom megfogalmazni, ami itt elég nagy hátrány gondolom de legyen elég ennyi. - Annyira érdekes hogy el is élveztem. Tia csendben elhagyta a szobát - gondolom megszabadult az anyagtól - és utána letisztogatott egy papírtölrlővel. (Egy nedves törlő nyerőbb lenne ilyenkor) : Pihenés következett, ahol jót beszélgettünk és kaptam egy remek hátmasszázst is. Elég jó volt. Mikor újra éreztem az erőt magamban megkértem Tiát hogy vágjon hadrendbe. Franciázni kezdett az ügy előremozdítása érdekében. Pár perc urazás után gumit kértem és Tia végre belém ült. Ez mindenképpen ajánlott póz. Fejed előtt a gyönyörű keblek, kezed markolja a popsit és ajkad csókolja azt amit ér. Ez a pozitúra nagyon megfogott, igazán ki lehet kapcsolni közben. Na de ha már eddig eljutottunk, gondoltam hátulról is meg kellene néznem ezt a popsit. Ti háttal elém térdelt és széttárta a lábat. Becsusszantam és a popót markolva elkezdtem dolgozni rajta. Csattogósan lehet tolni, nagyon jó alvázas képességekkel rendelkezik ezen a téren. Annyira jó volt ez a póz, hogy nem is változtattunk rajta, hanem inkább produkáltam egy élvezést. Tisztálkodás majd tusolás következett és elhagytam a helyszínt.
 • Elszámolás:

  Utólag rendezve az előre megbeszéltek szerint. Telefonban tájékoztat, de 1 darabbal mindenki rendezni tudja.
 • Összkép:

  Kedves gyönyörű fiatal csaj, aki mintha egy barátnő lenne, vagy akihez átmész tanulni, de szerencsére továbbmennek az események. Szerintem több alkalommal nála egyre jobban lehet oldódni, ezért visszajárósoknak ajánlott.Vissza fogok térni
Happy Massage