• Lina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban láttam itt, hogy aktív és felveszi a telefont, de sajnos aznapra már nem volt szabadidőpont. Igaz később diszkréten jelezte, hogy felszabadult egy kis ideje és szívesen látna. Azonban sem térben sem időben akkor nem tudtam kihasználni a lehetőséget. Tegnap viszont sikerült vele egyeztetnem és egy visszamondás miatt szinte azonnal indulhattam hozzá. Szóval remekül ment az egyeztetés!
  • Megközelítés:

    A telefonban elmondta a pontos címet így már tervezhettem is az utam. Mondjuk szerencsére ismerős vagyok nagyon Buda azon részén. Könnyen megközelíthető a Vára alatti forgalmas út, autóval nehéz parkolni, de a tömegközlekedéssel nagyon jó és több opció is lehet.
  • Helyszín:

    Budai bérház x-dik emelete. A kapuból telefon megkapom a bebocsájtáshoz szükséges infót lifttel fel az adott szintre és az ajtó háta mögött már várt Lina. Helyes csendes kis kuckó a szeánszoknak. Nekem tökéletesen megfelelt, a tükör meg feldobja a hangulatot :).
  • Lány külseje:

    A képei már megfogtak és személyesen még jobban tetszett. Sokkal helyesebb, mint a képeken. Igaz most nem olyan szőke, de nekem ez nem okozott gondot és számomra a mostani hajszíne még természetesebbnek tűnt,
  • Erotikus masszázs:

    Gyors ismerkedés után, egy rövid program egyeztetés, majd irány a fürdőszoba ahol minden meg van ami kell a tisztálkodáshoz. Egy korábbi besziben olvasni lehetet a törölközőről, számomra semmi kifogásolni valót nem találtam bene, Sőt Lina még az egyedi kérésemet is teljesítette. Így fogtunk bele egy masszázsba, ami tényleg szakszerű, nem csupán simogatás vagy gyúrás tényleg igyekszik feltölteni energiával, feltölteni. Odafigyel minden rezdülésedre, bár tesz is érte, hogy felkeltse az ösztöneid. Nagyon jól sikerül kikapcsolnia és relaxálni. Megérezte, hogy töltődni is szeretnék így annyira nem csacsogtunk, pedig igen értelmes és kommunikatív nő. Ezt később azért pótoltuk és pár szóból megértettük egymást. A masszázst szépen átvezette az erotikába és kezdődött a csúszka amit jól volt meglesni a tükörben, majd következett a megfordulhatsz bűvös szócska is és megfordultam...
  • Levezetés:

    Nagyon tetszett, hogy nem esett nekem ahogy a legtöbb helyen szokás, hanem szépen finoman hergelt, ingert annak érdekében, hogy a végén jól érezem magam. Rég voltam már tényleg ennyire elvarázsolva, kissé összefolynak a dolgok előttem. Először kicsit szemből is érzékien simogat , majd kezdődik szemből is a csúszka ami egyre intenzívebb. Egyre többet foglalkozik a farkammal, hol cicivel, hol végig csúszik a puncijával és popsijával rajta. Majd rám ül és elkezdi kézzel izgatni. Pózt vált, hogy mindenkinek kényelmesebb legyen én is jobban elérjem és csodálhassam gyönyörű testét. Közbe a telefonba megbeszélt játékról sem feledkezik el, de mivel időnk korlátos így úgy dönt ideje az intenzívebb izgatásomnak és hamarosan nagy örömökbe részesít. Nagyon tetszett, hogy tökéletesen kézbe tartott úgy játszott velem, mint kiscica a gomolyaggal és nem pusztán kivégzett... Tisztálkodás, majd még cirógatás és ekkor kezdtünk el beszélgetni intenzíven.
  • Elszámolás:

    A telefonba egyeztetett előre elhelyezve az asztalkán mai a szeánsz végig ott is maradt. 1,5 órát voltam így kicsit húzósabb, de szerintem pesti átlag.
  • Összkép:

    Rég éreztem magam ilyen jól, érződik rajta a rutin és fontos számára a vendég. Remek beszélgető partner és ritka egyéniség így részemről nagyon ajánlott és biztos visszatérek hozzá, nem kísérletezek másokkal, mert volt több negatív tapasztalatom csak nem adtam hangot mindegyiknek.
Happy Massage