• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem túl régi az ismeretségünk, de ahhoz eléggé hogy bármikor elérhessem őt valamilyen módon és talán azt is elmondhatom hogy szinte bármilyen időpontot ajánlok fel ő mindent megtesz azért hogy neki is jó legyen! Szinte!!! Ez fontos...
  • Megközelítés:

    Zugló központi része, ahol Lali a király! Tömegközlekedéssel bőven ellátott csomópont, de én mindig autóval közlekedek. Kis helyismerettel könnyű parkolni a környéken. Közvetlenül a ház előtt ne eröltessük ezt.
  • Helyszín:

    Nem túl régen épült ház emeleti lakása. A lakás tiszta a fürdő igazán rendben van törölközőstől, tusfürdőstől. A baszoba viszont lehetne nagyobb levegősebb. Az ágy fekvőfelülete több részből áll, ebből adódóan egy vehemensebb menet után hajlamos alkotórészeire széthullani.
  • Lány külseje:

    Pont olyan mint a képeken... na jó annál lehet kicsit többet beszél de nincs ezzel nagy baj! Nagy természetes cicik, jól markolható popsi, csókolni való száj amit ő egyébként imád másra használni! Itt nincs idő merengeni kérem (semmilyen értelemben), mert amikor egy kicsit nem figyeltem oda rögtön a szájában volt a farkam.
  • Action:

    Belépéskor meztelenül várt.Csókok az ajtóban, majd a szobába be, ruha le, fürdőbe el... Bepattantam a kádba de nem árválkodtam sokáig mert ő is belépett mellém a kádba. Kaptam egy alapos minden részletre kiterjedő csutakolást. Ezt azonnal megháláltam, felhaboztam buzgón a ciciket, a puncit, és persze a popsit is! Ezután tesztelni akarta hogy megfelelő volt e a tisztálkodás ezért pletykálni kezdett rólam. Mondják ezt a pletyka szót másképpen is! Szóval ott a kádban rögtön a szájára vett! Nem ám úgy ímmel-ámmal hanem keményen, tövig nyelve semmilyen nógatásra nem volt ehhez szükség! Jobban szeretem a kényelmes felállást ezért a szobába tereltem az események folyását! Mivel ő már szájaskodott a fürdőben, úgy gondoltam most én kóstolom meg a frissen megfürdetett, szép vágású, illatos puncit. Nagyon gyorsan reagált, jó volt érzni szinte minden nyelvcsapás hatását. Ezután egy ujjamat is a nyelvem segítségére küldtem, a hatás nem maradt el, nem csak a "nemzetközi helyzet" fokozódott! Ezzel a nyelv, ujj kombóval azt gondolom sikerült elég rendesen kivégeznem! Egyszer csak kegyelmet kérve kérte had szopjon most ő egy kicsit.... egy ilyen ajánlatnak nehéz ellenállni, természetesen eszembe sem jutott! Szerintem ennek a dolognak minden lehetséges módját végigzongoráztuk. Bekapta tövig, ráhúztam tövig, tövig bekapva nyalta a nyelvével, körbejárta alaposan a nyelvével, mondanom sem kell többször vonaglottam alatta, azt érezve itt a vég, de természetesen kihagyhatatlan egy jó dugás, ezért gumit kértem és hátára fektetve hatoltam bele, hogy láthassam az arcát közben. Néha azért eltűnt a szemem elől mert lebukott közben és a szopó reflexeit a mellbimbómra irányította és heves nyelvcsapások mellett igyekezett az őrületbe kergetni. Én közben igyekeztem olyan irányt találni a punciban hogy a heves légzések lehetetlenné tegyék mellbimbóim inzultálását! Ezek után vulkanikus érzéseim lettek ezért lerántottam a gumit és testszerti lövéssel vetettem véget ennek a kalandnak. Illetve csak azt hittem hogy vége lett mert azonnal újra a szájára vett és az utolsó cseppektől is megszabadított! Leizzadva viharverten dőltem el a széthullott ágyon!
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, ilyen jó érték arány igazán kevés helyen található. A pesti átlag alatt egy brutális kaland!
  • Összkép:

    Egy igazi szexőrült nő! Minden porcikája csak arra figyel, hogy a partnere jól érezze magát! Nem is az a legnagyobb csoda, hogy minden alkalommal a fejébe veszi ezt, hanem az hogy ezt bármi áron képes véghezvinni és ebben nincs pardon.
Happy Massage