• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Nagyon szèpen köszönöm drágám ès örülök neki,hogy örömet okozhatam neked ès minden kìvánságodat tudtam teljesìteni :-) Ez kölcsönös,nagyon jól èreztem magam veled ès örülök,hogy megismerhetelek tèged.Nekem az a legnagyobb öröm ha minden kedves úriember köztük te is elègedetten kielègülten ès boldogan távozik tőlem.Hisz ezt is èrdemlitek.Várlak vissza szeretettel.Ès addig is millió csókom neked föleg oda ahova imádom :-D ;-D

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés része nagyon könnyen ment, Rubi készségesen válaszolt itt privát üzenetben, itt is szerveztük le a randinkat. Egyszerű, gyors :)
  • Megközelítés:

    Az Örstől nem messze van a tetthely, megtalálni nagyon könnyű volt, parkolás egyszerű és ingyenes, nem tudom elképzelni, hogy valamikor is ne lenne szabad hely :)
  • Helyszín:

    A ház előtt egyértelmű instrukciókat kaptam a bejutást illetően, Rubi már az ajtóban várt. A lakás maga nem túl nagy, de nagyon tiszta és rend van mindenhol. Rubi szerintem erre nagyon odafigyel :) Fürdőben sokféle tusfürdő, az szoba hangulatos, nagy tükrökkel és egy kis hangulat világítással.
  • Lány külseje:

    Mikor Rubi megpillantottam, egyből felismerhető a képek alapján. A vékony lányok kedvelőinek nem lesz az esete, Ő egy szép formás teltebb lány. Nekem nagyon szimpatikus volt, aranyos, csacsog, mosolyog :)
  • Action:

    Megérkezésem után beinvitált a lakásba, picit beszélgettünk a nagy melegről stb, majd én elindultam a fürdőbe. Kellemes hűsítő zuhany után innivalóval kínált, amit el is fogadtam.

    Ezek után hamar lekapta rólam a törölközőt és kiváló francia tudását megmutatta nekem. Kellemes, mélyen beveszi és láthatóan élvezi is. Ezek után az ágyra heveredtem és kértem, hogy lejjebb is kényeztessen. Rubi ezt nagy örömmel tette, közben azért az ezredessel is foglalkozott, nagyon jó élmény volt. Kb. 20p után már nem bírtam tovább és a szájában/torkában végeztem, Ő még ezek után sokáig a szájában tartott, hagyott lenyugodni. Tökéletes volt.

    Gyors zuhany után az ágyra pattantam és folytattuk a beszélgetést. Igazán jó beszélgető partner, nagyon jól elcsacsogtunk. Kicsit később jelezte, hogy Ő szívesen életet lehelne a farkamba, ami meg kell, hogy mondjam, nem volt ellenemre. Ismét változatos francia, néha ráfogtam a fejére és így diktáltam az ütemet, de semmi durvulás. Jeleztem neki, hogy doggy-ban mőgé kerülnék, már pattant is és helyezte fel a gumit. Ez a rész beégett a retinámba, nagyon formás popsi és lehet adni neki ütemesen nincs ellenére...sőt :) Gondoltam, ha már rajta van az étlapon, akkor a popót is kipróbálnám, Rubi ezt nagy örömmel vette és már nyúlt is a síkosítóért. Bekent engem és magát is és már csusszantam is a popsiba. Először csak finoman (nagyon szűk volt), de mikor már kellően felizgult lehetett neki popóba is tolni ütemesen. Éreztem, hogy ezt már nem bírom sokáig, de megint a szájában szerettem volna végezni. Elém térdelt, én megfogtam a fejét, így diktálva az ütemet. Tökéletes mélytorkos franciát kaptam, ami végén ismét a torkába lőttem. Hihetetlen jó érzés volt.

    Időm a vége felé járt, így elmentem zuhanyozni, majd öltözés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag történt, addig szó sem esett róla. A bővebb infoban megadott, nagyon kedvező ajándék került átadásra. Kiváló érték arány!
  • Összkép:

    Összességében egy nagyon kellemes órát töltöttem Rubival, végig figyelt, hogy a kedvemben járjon, mindenben nagyon simulékony volt, köszönöm Rubi :)
Happy Massage