• Léna32

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt telefonon. Elsőre felvette minden releváns paramétert egyeztettünk. Még egyszer beszéltünk még mert az időpontba nem voltam biztos. Pár óra múlva ott voltam.
  • Megközelítés:

    Flóriántól pár száz méterre az egyik legszebb kis Duna parti településről elnevezett utca elején található a hatalmas épület együttes. Gépjárművel és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A ház egyik oldalán lehet parkolni. Rengeteg parkoló van és általában mindig van hely is. Azzal, hogy fizetős e a parkolás bajban vagyok, mert nem találtam táblát erre vonatkozóan, de a nem messze ide az egyik intézménynél az idén egyik napról a másikra fizetőssé tették a területet. Nem árt résen lenni, mielőtt résen lenne az ember fia.
  • Helyszín:

    Hatalmas panelháztömb. Bele gondolva egy átlag magyar falu lakossága élhetne benne.
    A sok számozott lépcsőházak egyikébe kell bemenni. A lépcsőház is rendbe rakott látni, hogy törődnek vele az ott lakók.
    A lakás ... , na itt jön az első meglepetés (igazából a második, mert az első a következő pontban fog megjelenni.) A lényeg , hogy szerintem fantasztikusan jó érzékkel újították fel a lakást. Az elrendez is más mint az ilyen panelokban. Az egész olyan mintha egy új penthouse lakásban járna az ember. Az egységes megjelenítés teli találat, annak ellenére, hogy az alkalmazott minimalista szín világ nekem idegen, de ebben a hőségben jól szolgálta a komfort érzet kialakulását. A fürdőszoba külön dicséretre méltó, hiszen az épület szellemiségével ellentétben luxust sugároz nem úgy mint a panel lakások ilyen típusú helysége. A szoba kényelmes jól funkció biztos ágyal van felszerelve, kényelmes teljesen megfelel a vendégek fogadására.
  • Lány külseje:

    Na ez az igazi első meglepetés és pozitív értelemben.
    A képek alapján egy átlagos szomszéd asszony típusú nőt vártam.
    Ezzel szemben egy mosolygós helyes nagyon kedves szép arcú, jó testű, formás arányos harmincas gyönyörű nő nyitott ajtót.
    Furcsa volt mert pont olyan kisugárzása volt mintha egy párkereső oldal hölgyével lett volna az első találkozásom és ahogy mondani szokták megvolt a szikra (részemről minden képen).
    Ezt megfejelte még a stílusa és a kívülről és belülről áradó mosolya.
    Meg kell, hogy jegyezzem, hogy egy ilyen klassz harmincas éveiben járó nőről nem is tudom, hogy lehetett ezeket a fotókat elkészíteni. Az életben sokkal szebb.
  • Action:

    Ahogy írtam egy szikra szerű érzés fogott el. Na ennek megfelelően az együttlétünk is olyan volt mint amikor a társkereső oldalak végtelenített és torz világában végre egy olyan levelező partnerrel találkozik az ember akivel ez már a második randija és az bizony szexel fog végződni.
    A kommunikáció ennek megfelelően olyan volt mint akik már ismerik a másik fél alap értékrendiségét.
    Gyorsan elmentem egy cél mosakodásra, mert fürödve érkeztem, így alapvetően illatos és ápolt voltam amit Léna is észre vett érkezésemkor mert megdicsérte az illatom és jó közel húzódott, hogy érezze újra az engem körülölelő diszkrét klasszikus kesernyés angol illatot.
    Hosszan nagyon hosszan állva kezdtünk el csókolózni. Közben megszabadult a még meglévő ruha darabjaitól is. Simogatások éppen megérintése a másiknak, hogy az érintés varázsa mellett annak megszakítása tovább fokozza a mentális vágyat a tovább lépésre.
    Ágyra feküdtünk szorosan simultunk egymáshoz közben folytattuk amit állva kezdtünk el, de az éppen érintések átváltottak lassú permanens fizikai kontaktusba.
    Végig csókoltam egész testét. Folytattam volna sokkal tovább , de akkor kifutottam volna az időből, így kelyhe felé vettem utamat.
    Szép illatos kert, amelyből az áradó feromon hatásának köszönhetően már az élvezettel töltött el, hogy csókjaimmal tisztelhettem meg a gazdájuknak azt, hogy tudott fogadni.
    lassú gyors , lágy közepesen erős tempót diktálva és ujjaimmal is behatolva kis időn belül megfeszültek Léna hüvely izmai és lüktető összehúzódásokkal jelezték felém, hogy tartsak egy kis szünetet, mert ő bizony elért a csúcsra.
    Igazat megvallva meglepődtem itt is, mert talán az utolsó vendég lehettem aznap és ilyen időpontban már legkevésbé sem szoktak ilyen mértékű fogadó és adó képességet felmutatni a hölgyek.
    Összebújva teljes test kontaktusba csókok közepette vártam meg lecsendesedést felajzott testének.
    Ő kényeztetett engem. Igazság az, hogy olyan mértékig kívántam, hogy meg se vártam a teljes erekció bekövetkeztést és kértem a vegyvédelmi eszközt. Misszionárius pózban lettünk eggyé. A hangokból ítélve és azok természetes időbeliségben történő megjelenéséből és erősségének változásából arra következtettem, hogy Lénának is jól esett az együttlét. Mivel altestem kéj közeledtét jelző zsibbadása elkezdődött és már egyre erősödött így már nem éreztem, hogy Léna másodszorra is el élvezett e, de vélelmezem a másodlagos reakciókból.
    Egy darabig még összebújva maradtunk és közben felszabadultan beszélgettünk.
    De az a fránya idő letelt így érzékeny búcsút vettem és távoztam, de szokásommal ellentétben azért jeleztem Lénának, hogy ő az a nő akit a normál életben is el tudnék képzelni páromnak.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyit a telefonba mondott. Régi pesti rózsacsokor a nagyságrend. Teljesen korrekt. Érkezésemkor egy kis asztalkára tettem, hogy ne feszélyezze ezt az igazán kellemes és baráti együttlétet.
  • Összkép:

    Egy nagyon szuper harmincas nőt ismertem meg. Nehéz mert bármilyen hihetetlen tényleg ott volt nálam az a bizonyos szikra. Így ennek megfelelően nekem Léna nagyon, de nagyon bejött. Fogok még jönni hozzá.
Happy Massage