• Dalia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már jó ideje szemeztem a hirdetésével. Mikor még egy pornós barátnőjével rendelt együtt akkor is gondolkodtam azon hogy meglátogassam őket. Ez az opció már elszállt, de azért Amanda önmagában is eléggé vonzott engem. Már beszéltem vele telefonon, de azért a biztonság kedvéért most is érdeklődtem a szolgáltatásai felől ne érjen meglepetés és ne érezzem magam átverve.
    Szimpatikus volt nagyon telefonban is, rákérdeztem egy időpontra hogy akkor ráér-e és egy negyed órával későbbi időpontot adott meg az én javaslatomhoz képest. Ekkor el akartam állni a látogatási szándékomtól, mert azt gondoltam, hogy friss váltásban lennék mással arra meg nem vágyom, de ő tök intelligens és remélem igaz módon :) biztosított róla, hogy nem erről van szó, csak addigra ér "haza".
    Ahogy és amit mondott meggyőzött arról, hogy egy intelligens emberrel állok szemben és ez azért a köreiben ez ritka, úgyhogy nagy örömmel vártam meg a kis idő különbözetet.
  • Megközelítés:

    Instruált a telefonban miképp találom majd meg az adott címet. Ez is nagyon "felhasználóbarát" hozzáállás. Mikor a megbeszélt időpontban hívtam és jeleztem, hogy jó helyen vagyok, megtaláltam a címét, akkor éreztem a hangján és a kivárásán míg nem szólalt meg, hogy alig hitte el hogy elsőre megtaláltam :) Dehát én ilyen vagyok. Megbízom a másikban ha érzem rajta hogy tudja mit beszél. Amúgy senki ne rémüljön meg. Frekventált helyen van és egyszerű a megtalálása, én annyiban segítenék a hölgynek, hogy sztem azt érdemes mondania, hogy a benzinkút mellett van a bejárat. Ha szemből nézzük a kutat, bal oldalán.
  • Helyszín:

    Egy helyi plázával szembeni "újépítésű". Kulturált, tiszta a lépcsőház. A liftből szinte belép az ember fia a lakásba, nem kell keresgélni a lakás ajtaját. Gondolom a lakás választáskor ez szempont volt és jól is döntött. A baszobát hangulatos félhomály uralja, de azért rákérdezett, hogy megfelel-e ez így nekem. Megfelelt, de nagyon tetszett hogy rá is kérdez erre. Sztem vmi wifis megoldás kapcsán 1 kis hangszóróból kellemes feka zene szólt, nem is dugtam még ilyenre. Jó volt :) A fürdő tisztasága megfelelt és a törcsi amit adott. Végre egy jó törcsi :) Tusfürdő dögivel.
    Az ágy elég viseltes. Sztem érdemes volna áldozni a cseréjére, de magára az együttlétre nem hatott ki, csak az összhang tekintetében volt fura. Nem illet a képbe a viseltes matrac.
  • Lány külseje:

    Amanda képei nem egyszerűek. Vannak képei melyek hűen tükrözik a mai valóságot, vannak olyanok melyek megtévesztő módon vannak fotózva és esetleg olyan is, ami esetleg PSelt. De ebben nem volnék biztos. Nem tudtam előre melyik Amandát látom. A képein van mikor nagy a cicije, van mikor kevésbé és a teste többi része viszonylag kevesebb hangsúlyt kap képein. Igazából úgy voltam vele bármi is az igazság nekem tetszeni fog.
    Elég nagy popsija van. De maga az alakja jó. Így hogy sztem most egyes képeihez képest van rajta vmennyi plusz a cicijére ez áldásos hatással van, mert nagyobbak. Az arca nekem nagyon tetszik. Főleg a szája.
    Nekem valahogy kicsit rosszul esik, ha pont én nem érek annyit, hogy feldobjon egy kis sminket, némi archibát elfedhetett volna, gondolok itt 1-2 pattanásra, semmi komoly, alapvetően tiszta az arcbőre. Csak sztem ezt jó volna látni a lányoknak, hogy az tök jó, hogy oda tudsz csalogatni embereket magadhoz, de azért a képek és a valóság legyen szorosabb kapcsolatban. Legalábbis én ennek volnék híve. Félre értés ne essék : Amanda semmi megtévesztőt nem hirdet és semmi gáz nincs vele. Nekem tetszett, de lehettem volna még elégedettebb is. Ennyi.
  • Action:

    Fürdésből visszatérvén ő az ágyon feküdt. A félhomályból annyi azért átjött, hogy kacéran rám kacsintott feküdjek már oda mellé :) Ez jó fogás :) Puszilkodással kezdtük. Nem húzódozott tőlem, de komolyabb csókolózást is el tudtam volna vele képzelni, mert tetszik a szája, meg elég igényesnek tűnt ahhoz hogy ne legyen ezzel szemben ellenérzésem. Kevés hirdető van aki kapcsán ingert érzek erre. Azért 1-2 pár mp-es csók is elcsattant. Nyalogattam, szívogattam a mellbimbóját, simogattam. Úgy éreztem nem esik neki rosszul, de jókor és jól előadott hangokkal próbált motiválni is. Ezt is az intelligenciájának megfelelően jól adja elő. Aztán én dőltem hanyatt és megkértem féloldalasan telepedjen rám, egy darabig így puszilkodtunk, közben kezébe adtam a farkam, hogy játsszon vele. Majd rákérdezett kérek-e franciás előjátékot, a válasz azt hiszem sejthető. Sajnos kissé fogazott olykor, vagy nem is tudom de nem volt minden pillanata felemelő. Azért elég jól elérte hatását és mivel órás programra mentem hagytam hadd dolgozzon kicsit, majd szóvá tette szóljak nyugodtan ha jöhet a gumi. Hamarosan kértem is húzza fel. Rohadtul utálom amikor nekem kell szerencsétlenkednem vele. Neki ez jó esetben jól megy, normál módon megismert lányok más hátterűek ott én ritkán használok gumit, nem vagyok nagy tudora a felhúzásának és sokszor ölte már meg a kedvem a gumival való szarozás. Amandánál ilyen gond nincs.
    Következett az aktus. Sajnos nem illünk össze ilyen szempontból. Nagyon sok helyen járt már a farkam és alapvetően, tapasztalataim alapján úgy gondolom hogy nem vagyok kicsi. Mondjuk a bangkoki kirándulásom alatt irgalmatlan nagy voltam :) Európai szinten átlagos, de nem hinném hogy kis farkam lenne, Amandában valahogy még is kevés kárt tudtam tenni. Nem arra hajlok mint ő, vagy nem tudom, vagy lehet át kéne értékelnem a saját méreteimmel kapcsolatos elképzeléseim, de vhogy... nem az volt hogy elvesztem benne, de ilyen nagyon lájtosan éreztük egymást sajnos. Próbáltuk pár pózban, de valahogy nem tudom. Nekem amúgy jól esett és bár lehetett volna valamennyivel közvetlenebb, de semmi felelősség nem terheli őt, sőt, tök készséges volt, de inkább kértem fejezze be szájjal. Kérésre a golyóimat is szopogatta, mondom készségesen megtette amit kértem, el is mentem. Aztán dumcsizni akart még kicsit a hátralévő időben, nekem nem volt sok mondandóm irányában, ő megosztotta egy aznapi élményét, majd távoztam tőle.
  • Elszámolás:

    Előre kellett rendeznem az ajándék átadást, amit a friss ismeretséggel indokolt, nem is volt ezzel bajom. Így még kevésbé ért meglepetés. Manapság ez az átlag ajándék.
  • Összkép:

    Egy intelligens ember, aki amúgy nő és aki ezzel foglalkozik, bárcsak minden kolleganője rendelkezne ezzel az agyi képességgel mint ő, jól éreztem magam. Kívántam a csókját, ami nálam nagyon-nagyon ritka. Jó volt, de volt aki már jobban lenyűgözött, de mindenképp egy pozitív emlék.
Happy Massage