• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Szia sug:)
    Köszönöm a kellemes visszajelzést,örülök,hogy jól érezted magad és billentyűt ragadtál:)
    Mivel leginkább a törzsvendégeimmel randizok,így ritkán születnek írományok rólam,ezért mondhatjuk,hogy ez most kifejezetten egy hiánypótló dokumentum:D
    Visszavárlak!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon és sms-ben pontosítottunk, régi ismerősként, több nappal előtte rögzítettük a randi időpontját.
  • Megközelítés:

    A XI.ker egyik frekventált tere, mindenféle tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, autóval a közeli plázában mindig van parkoló, bár fizetős, de ez igaz a környező utcákra is.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű bérház egy felsőbb emeletén lévő lakás nagy belső terű, gyertyafényes nappalival, korrekt, sokféle tusfürdővel, szájvízzel ellátott fürdő zuhanykabinnal. Mindenhol tisztaság, rend fogadott. A bejutás nagyon könnyű, a telefonos jelzés után zizegve nyílik a kapu.
  • Lány külseje:

    Képei hűen adják vissza magas arányos alakját barna hajzuhatagát, csábító zöld szemét, izgató domborulatait. Vonzó, csábító jelenség, akivel nagyon jókat lehet beszélgetni is.
  • Action:

    A látogatásaim mindig kellemes beszélgetéssel kezdődnek, megbeszéljük az eltelt idő alatt történteket, közben simogatott, hozzám bújt és örömmel vette tapogatózó közeledésemet. Idővel egyre több és több figyelmet fordítottunk egymás feltérképezésére, úgyhogy a fürdőlátogatás időszerűvé vált, ami után irány a tetthely. Ő már valami eszméletlen hálós egyberészes cuccban fogadott.
    Puszikkal, csókolózással folytattuk, majd kezelésbe vette a lompost. Nagyszerű francia tudását élveztem egy darabig, majd cseréltünk és nyelvemmel puncijának minden részét bejárva kéjesen a csúcsra jutott. Megfelelően nedves nuniját a lompossal is birtokba vettem.
    Szereti szemből így missziben folytattuk. Kellemes hangok, gesztusok kíséretében a csúcsra juttatott. Kis pihenő és beszélgetés után meg szerettem volna csodálni hátulról is csodás popsiját, ezért kértem a kutyusban folytatást. Fantasztikus mozgása közben izgató hangok által felkorbácsolva, lőttem tele a gumit, majd kimerülve , csatakosan, ájultan feküdtem percekig, Ő pedig hozzám bújva simogatva hagyott lenyugodni.Hosszabb beszélgetés után ismét zuhanyzás, csókok közepette történő búcsúzás következett.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlagnak mondható, előre rendeztem. Egyébként szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Ebi nagyszerű partner, kellemes mint külsőleg, mint belsőleg. Akinek nem csak a test számít annak ajánlom. Értelmes , kulturált,kedves személyiség akivel bármikor jól tudom érezni magam.
Happy Massage