• Mini Szindy01

  • Beküldte:
  • Mini Szindy01 reagálása

    Édesem !
    Köszönjük a tartalmas beszámolódat ,örülünk hogy el jöttél várunk legközelebb is millió puszi neked

  • Egyeztetés:

    Már sokszor voltam Szindynél. Az egyeztetés már rutinból megy fennakadás nélkül. Most annyi volt a különbség, hogy négykezes ápolásra kértem időpontot hatvan percre.
  • Megközelítés:

    A hatodik kerület palota negyed. Autóval mentem, de a tömegközlekedés is bőséges. Parkolás nem volt gond, ráadásul szombaton díjmentes.
  • Helyszín:

    Kívülről és belülről is igen impozáns palota. A lakás a célnak megfelelő, igényesen van berendezve.A hancúr ágyon zajlik. Fürdőszoba tiszta, rendezett sok tusfürdő a szájhigiéniához szükséges dolgokról is gondoskodtak.
  • Lány külseje:

    Szindykém egy édes kis csillag. Nagyon bűbájos, mosolygós arc tökéletes cickók, igen formás popó hosszú barna hajzuhatag. Naomi is kedves mosolygós egy kicsit karakteresebb arcú huncut csajszi. Szép testű formás vonalakkal megáldott leányka.
  • Erotikus masszázs:

    Négykezesen most voltam másodjára eddigi pályafutásom alatt. Az előző is jó volt, de most annál jobbat szerettem volna kapni. Naomi a fenéktől lefelé eső, míg Szindy a felfelé eső testrészeimet vette kezelés alá. Hason fekve indult a parti. Szindy az arcom elé ült úgy, hogy a nunci három centire volt a szemeimtől. Csodás gyönyörködni való volt mindjárt az elején. Már alig vártam a kettős csúszkát, amely hamarosan el is kezdődött.
    Végre megfordulhattam és előlről mindketten alaposan át csúszkáltak rajtam. Nagyon értik a módját, hogy kell másodpercek alatt kőkeményre varázsolni a brájzit, úgy hogy az sokáig úgy is maradjon egészen a záró akkordig. Miután nem mentem hosszú időre, ezért rátértünk a drámai részre.
  • Levezetés:

    Szindy már jól tudja, hogy szeretem, ezért csak kisebb változásokat igényeltem miután hárman gyűrtűk a lepedőt. Hosszú, lassú, gyengéd levezetést kedvelem. Kérésem az volt, hogy az egyikük szemből térdeljen az arcom fölé, így nunit könnyen puszilgathatom a másikuk meg foglakozhat a fütykössel és golyszikkal. Nem volt akadálya a terv véghezvitelének. Igen élvezetes szereposztás. Alapos ápolást kaptam mind a francia és a 69-es póz sem maradhatott ki. Én mindenből duplát kaptam. Punci mániás vagyok itt fullos kiszolgálást kaptam. A végjáték: egyikük csak golyszikat a másik csak fütyit kényeztette igen részletesen. A pontos szerepvállalást nem tudtam megfigyelni, mert teljesen el voltam szállva. Elég komoly spriccel értem a csúcsra. Nem tértem könnyen magamhoz, nem is kellet mert a gondos tisztogatás is külön élményszámba ment.
  • Elszámolás:

    Eddig soha nem volt gond és nem is lesz. Szindyvel szerintem már elég jó barátok vagyunk ahhoz, hogy ez ne legyen téma. A programban átélt élmény olyan volt, hogy mindenképpen megérte.
  • Összkép:

    Két aranyos tündérke leste minden kívánságomat és mindent meg is kaptam magas színvonalon. Köszönöm Csajok szuper volt !
Happy Massage