• Mara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMS-ben beszéltük meg, hogy így 1 év után újra elmennék hozzá egy masszázsra. Hétfőn egyeztettünk és kedd délelőtt már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    A hely nem változott, XII. ker egyik már elég magas része. Én szanatóriumnak hívom a társasházat, mert olyan csend van a környéken. Autóval egyszerű, parkolás nem gond, tömegközlekedéssel a fogas lehet a legjobb választás, mert a végállomástól kb 3 perc lehet gyalog.
  • Helyszín:

    Apró emeleti lakás, ami a célnak tökéletesen megfelel, tisztaság, rend mindenhol. Fürdőben zuhanykabin, amit eddig tök jól kezeltem, de most nem csak fentről, hanem mindenféle váratlan helyről is jött a víz, de végül happy enddel zárult - ez is - és le tudtam zuhanyozni rendesen.
  • Lány külseje:

    Meglepetés nem ért, mert már többször találkoztunk, aki még nem volt nála, azt sem éri meglepetés, mert azt kapja amit a képeken lát. Illetve hát persze sokkal többet, mert ilyen tekintet nagyon ritka. Csodás formákkal bír Mara, de itt meg kell elégedni a vizuális interakcióval.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél óra a normál kezelés nála, ebbe gyakorlatilag minden bele is fér a talpaktól a tenyerekig. Nagyon alapos, érzi, ha valahol jobban el kell időzni, mert gond van. Lassú mozdulatokkal masszíroz, ami kimondottan nyugtató, nem szeretem a "felszántom a hátad" típusú megoldásokat. Kellemes, alacsony BPM számú trance szerű zene szól halkan a háttérben. Az elején kicsit beszélgettünk, aztán átadtam magam az élménynek, hogy kicsivel több mint egy órával később viszont más miatt ne tudjak megszólalni...
  • Levezetés:

    Fordulás után betakar a választott vékonyabb lepedővel és combmasszázs kezdődik. Szép lassan egyre kevesebbet takar az a lepedő és ez a kis plusz "játék" nagyon izgató tud lenni, még akkor is ha nyilvánvaló, hogy mi fog történni nemsokára. Egyre több olaj kerül rám, egyre jobban érezhető, hogy örvendek a fejleményeknek. Végül már nincs lepedő, csak a kezei és az olaj. Nem nehéz megfogalmazni miért különleges az élmény: nincs rohanás, nincs gyors kivégzési szándék és egy mindezt egy gyönyörű nő okozza. Ezeket mondjuk nevezzük objektív okoknak. Szubjekív ok, hogy elragadó a személyisége (azaz ez a kis szelet biztosan, amit ilyen alkalmakkor kapok), semmilyen mű momentuma nincs az intim masszázsnak, erőltetett izgatónak szánt pillantások, felesleges nyögések, vagy ilyesmik. Persze nem vagyunk egyformák, biztos van akinek kellenek a pornós klisék, még akkor is ha masszázsra megy, az orális kényeztetés meg főleg, de nekem ez így ahogy van, a tökéletességet súrolja. Nyilván megfordul a fejemben, hogy megérinteném az elképesztően gyönyörű kebleit, vagy egy picit elfajuljon a szeánsz még az intim masszázs keretein belül...de ezt biztos megtartja másnak, munkán kívül...bárki is az, remélem tudja h piszok szerencsés :)
    Visszatérve: nem figyeltem az órát, de 20 perc biztosan volt, mire megkegyelmezett nekem és végre hagyta, hogy elmenjek.
  • Elszámolás:

    Megkérdeztem a végén, hogy változott-e bármi az elmúlt 1 év alatt, de nem, így otthagytam az asztalon amit ott kell hagyni.
  • Összkép:

    Csak szuperlatívuszokban tudok még mindig nyilatkozni. Mert mi lehet annál jobb, hogy egy csodás és nemkevésbé intelligens hölgy szakszerűen megmasszíroz, nem érzed a futószalag effektust és utána kapsz egy prémium "kézműves" intim masszázst? Egyetlen gondom, hogy addiktív, de ez legyen az én problémám.
    Igényeseknek ajánlom kizárólag, a "majd én rábeszélem, hogy legyen több is" típusú hozzáállással itt rossz ajtón kopogtatna bárki is.
Happy Massage