• Renáta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Domit már egy ideje "kinéztem" Szimpatikus az adatlapján a bemutatkozása, s ezt megerősítik a róla írt beszámolók is! Felhívtam, elértem, és viszonylag gyorsan találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot is, amit a randi napján meg is erőssítettem!
  • Megközelítés:

    Belváros, elegáns környék. Liszt Fernc tér forgalmas is . Nem is reméltem, hogy egyből és közel az Andrássyn találtam parkolót!
  • Helyszín:

    Patináns belvárosi társasház, kis segítséggel könnyen bejutottam, és feljutottam a megfelelő emeletre. és lakásba. A lakás szépen felújítva, a szoba a célnak megfelelően masszázs tatatminnal berendezve. Fürdő is első osztályú.
  • Lány külseje:

    Domi fényképpel hírdet! Nagyon jó képei vannak, igazán fotogén alkat! A fotók alapján egy rendkívül komoly hölgyre számítottam, ehhez képes egy igazán , a szó legnemesebb értelmében"hétköznapi" lány nyitott ajtót, és ez a magas szintű várakozásomat megfejelő kellemes meglepetésként hatott. Szép és bájos arc, formás alkat , és egy közvetlen és kellemes beszégető partner fogadott, egyszóval minden rendben volt egy kellemes ora eltöltéséhez!
  • Erotikus masszázs:

    Mint említettem Domi igen jó benyomást tett rám már az első pillanattól kezdve. Ezt csak fokozta, hogy oly közvetlenül és kellemesen társalgott velem, mintha évek óta ismernénk egymást. Ez a hangulat az óra nagyobbik felét kitevő masszázs szeánszot is áthatotta. Miközben tényleg alaposan, a nyakszírtemtől a talpamig átmasszírozott, tovább folytattuk a kellemes társalgást, így nemcsak az izmaimat, hanem mentálisan is alaposan felfrissített! A húzósnak igérkező napom innentől kezdve már nem is tünt olyan fárasztónak!
  • Levezetés:

    A masszázs végefelé azért már kaptam erotikus benyúlásokat is, amely szép lassan átlendítette gondolat világomat a várható kényeztetés irányába, amely egy megfordulhatsz suttogás után kezdetét is vette. Domi ebben is nagyon profi! Először is szépen lekerült róla minden textilia, s ezáltal megcsodálhattam remek alakját, formás cickóit, szépen kerekded popsiját és hamvas punciját. Olajos csúszkával fokozta hangulatomat amely klözben egyre nagyobb figyelmet szentelt az akkor már igen csak ágaskodó velem egykorúnak. Rákérdeztem a kölcsönösség lehetőségére, de azt mondta, hogy ez csak a másfél órás program része. Én már annyira a mennyek kapujában voltam, hogy rögtön lett volna plusz egy félórám, sajna neki viszont kötött volt a délutánja. Viszont cserébe én is simogathattam, úgy is helyezkedett, hogy minnnél több részt bebarangolhasson a kéjsóvár kezecském a selymes bőrén, izgalmas zeg-zugokban. Ebben a helyzetben már igazán nem tudtam sokáig visszafogni magamat, szabadjára engedtem élvezteteim tárházát, ő pedig ügyes kezecskéivel a formás cickóira irányította kitörő férfiasságom gyümölcsét.
  • Elszámolás:

    Korrekt, az előre megbeszéltek szerinti, az átélt élményekkel mindenképpen öszhangban lévő ajándékot még az óra elején diszkréten egy asztalkára helyeztem!
  • Összkép:

    Domi egy igazi kellemes meglepetés, pedig a képei és az adatlapja alapján is már kellemes órára és profi szeanszra készülhettem! Aznap délben a menyországban jártam, ahol a legszebb élményeket éltem át egy igazán szép kedves és figyelmes lánnyal. Bizonyosan meg fogom még látogatni!
Happy Massage