• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Váratlanul úgy alakult, hogy megtudtam hogy másnap a környéken leszek. Délutáni órákban hívtam, elsőre felvette, bár már voltam nála, el voltam neki mentve. Gördülékenyen egyeztettünk másnap reggelre időpontot, Noya nagyon kedves volt.
  • Megközelítés:

    Jártam már nála, így pontosan tudtam,hogy hova kell menni. A cím abszolút egyértelmű, autóval mentem, parkoló mindig van szabad az épület előtt, amúgy fizetős, de egyáltalán nem vészes. A tömegközlekedést nem ismerem, nem vagyok budapesti.
  • Helyszín:

    Panelház, lifttel ellátott sokadik emeltén található Noya lakása, amit egy lánnyal oszt meg, de őt nem láttam, nem volt ott. A lakásban semmilyen kivetni valót nem találtam, rend és tisztaság uralkodik.
    A szobában nagy és kényelmes franciaágy ad teret az akciónak. Van még továbbá egy asztal és szék, hogy lepakolhass.
    A fürdőben minden szükséges feltétel adott, bő tusfürdő választék, kellemes törülköző, szájvíz kis pohárkával, a higiéniára egy szavam sem lehetett.
  • Lány külseje:

    Noya különösen jó formában van, a testét folyamatosan edzi és ez látszik is. Az egész teste feszes, bőre puha, bársonyos, kellő ízléssel megválasztott tetoválások díszítik. Az arca szép, tekintetével felfal. Popsija formás, mellei kívánatosak, a puncija finom, illatos, intim ékszer ékesíti. Lábai hosszúak, formásak. Mindehhez társul szókimondóan vagány személyisége, mindig kedves.
  • Action:

    Érkezésemkor puszival köszöntött, az új képein látható zöld bodyban fogadott az én kérésemre. Beinvitált a szobába, pár mondatot beszélgettünk, már rég nem találkoztunk, ennek ellenére nagyon jól emlékezett rám, jól is esett. Innivalóval kínált, közben meglátogattam a fürdőt.
    Visszatérésem után, az ágy mellett állva estünk egymásnak, hevesen csókolóztunk, közben simogattuk egymást, majd elém térdelt, a szemembe nézett és a szájába vett. Noya nem finomkodik, rendesen megkaptam ami jár, intenzíven csinálta, minimális kézhasználattal.
    Majd felállt és határozott kézmozdulattal az ágyra parancsolt, én már huppantam is a hátamra, itt folytatta mennyei orális kényeztetésemet, itt is rendesen bele döngölt az ágyba. Egyszer csak kérdezte "69" , na ná, már fordultunk is, a szexi body itt került le. Végre én is bele kóstolhattam a puncijába. Gyorsan felvettem Noya tempóját és nem fogtam vissza magam, nyelvel és újjal is igyekezem a csúcsra járatni. Nyögéseiből, testének rezdüléseiből és bátorító vehemens szavaiból tudtam, hogy jó úton járok és Noya már élvezett is, csak folytattam, míg leugrott a számról nem bírta tovább, mondta is "ilyenkor túl érzékeny már".

    Gumit húzott rám, amit szájjal is jól odabiztosított. Belém ült és nem gyenge tempót diktálva meglovagolt, közben a tekintetünk többször is találkozott, csókolóztunk is.
    Misszibe fordultunk, így is eltöltöttünk egy kis időt, majd az ágy mellé álltam és kutyusban folytattuk. Minden pózban Noya vehemenciára buzdít, csak bírd szuflával. Mikor éreztem,hogy a csúcshoz közelítek, kértem hogy csináljunk egy igazi pornós, nyelvkinyújtós szájba élvezést, nem volt ellenére.
    Úgyhogy gumi le, elém ült az ágy szélén és neki kezdett, kis idő múlva már repült is a nedű, akkorát élveztem, hogy majdnem Noyára estem, alig bírtam állni. Jutott neki mindenhova, nyelvére, arcára, mellére, még rám is. Brutális volt.
    Letisztogattuk magunkat, majd az ágyon fekve még hosszasan nagyon jót beszélgettünk. Gyors tisztálkodás után búcsút vettem vendéglátómtól.
  • Elszámolás:

    A végén tettem le, természetesen nem változott a telefonban megbeszélthez képest. Budapesti átlagért átlagon feletti az élmény. Abszolút korrekt szerintem.
  • Összkép:

    Noya vagány, belevaló nő, nagyon kedvelem hogy ilyen, nála garantált a pornós élmény, mindenkinek szívesen ajánlom aki erre vágyik.
    Ismét nagyon jól éreztem magam veled drága Noya, köszönöm a csodás élményt.
Happy Massage