• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyedén ment, mindenről tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    A bikás park metró megállótól nem messze található, a megközelítés autóval könnyű, ebéd idő környékén a parkolással sem volt probléma. BKV-val sem okozhat senkinek problémát a tetthelyre érkezni.
  • Helyszín:

    Jó állapotú panel lakás, a fürdőben zuhanyzóval és bőséges tusfürdő választékkal, szájvízzel. A szobában egy nagy ágy ami a tér jelentős részét elfoglalja, szék a ruháknak és egy nagyobb ventillátor a hőség csökkentésére. Ami elsőre furcsa volt az az, hogy a szobán nem volt ajtó így teljes kilátás volt a folyosóra, viszont mivel mozgolódást nem igazán hallottam (szerintem egyedül rendel) így pár perc után már nem is tűnt fel az ajtó hiánya.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő, mivel van arcos képe így meglepetés nemigazán érhet senkit. Amit a képek nem adnak vissza az a feszes kerek segge és a kislányos hangja. Bugyi melltartó kombóban fogadott.
  • Action:

    Megérkezésem után beinvitált a szobába, majd öltözködés és gyors zuhany volt a menetrend. Zuhany után a szobában várt, lefeküdtem az ágyra majd lefeküdt mellém Hanna is. Elkezdtem a testét puszilgatni folyamatosan közeledve a puncijához - menet közben megszabadítottam a melltartótól - amikor odaértem megkérdeztem hogy szabad-e majd igenlő válasz után levettem róla a bugyit is és megkóstoltam kelyhét. Finom kislányos puncija van, ténykedésem apró sóhajokkal illetve csípő mozgásokkal díjazta. Egy idő után lefeküdtem és már cuppant is rá a farkamra, francia technikája szerintem még nincs teljesen kiforrva, de mindenesetre kellemes franciában részesített. Rövid idő után mondtam hogy inkább az ágy mellé állok és folytassa úgy, ezzel a pozíció cserével sokkal-sokkal jobb élményben volt részem. Kicsit sokat használja a kezét, ezért megkértem hogy csinálja kéz nélkül, ez meg is hozta a gyümölcsét pár perc alatt álltam mint a cövek. Mondtam hogy jöhet a gumi, amit felhelyezett és tetemes mennyiségű síkosítóval turbózta fel.
    Doggy-val kezdtük, imádom ahogy bepucsítanak elém a lányok, Hanna is elég izgató látványt nyújtott. Egy idő után váltottunk misszionáriusba azonban a nagy hőség miatt nem igazán bírtam sokáig, nagyon izzadtam :D
    Kértem végezzen ki a szájával, amit készségesen teljesített is, meleg töltetemet a szájába pakoltam, az utolsó cseppig a szájában tartva makkomat kifacsart, majd törlőkendőbe távoztak az utódok és elszaladt a mosdóba. Amikor visszaért mondtam hogy elszaladok egy frissítő zuhanyra.
    Zuhany után beszélgettünk egy kicsit, értelmes lány Hanna és lehet vele beszélgetni. Miután megvolt a kellő regeneráció javasoltam az újabb francia leckét, majd védőfelszerelést követően egy újabb doggy-misszionárius kör következett, majd a befejezéshez kértem hogy feküdjön a hasára, így elém tárult szép kerek segge, majd így hason fekve hatoltam belé, kellemes érzés a puncijában lenni de a tetemes mennyiségű síkosító azért ront az élvezeti faktoron.
    Ahogy éreztem hogy közeledik a vége, egy hirtelen jött gondolattól vezérelve gondoltam most nem a szájába akarok élvezni, hanem így ebben a pozícióban akarok elélvezni.
    A végkifejlet után ismét elmentem zuhanyozni, majd felöltöztem és kellemes élményekkel távoztam.
  • Elszámolás:

    A legelején jelezte hogy Ő előre szokta, de mivel én is szeretem az elején letudni a találkozó ezen részét elhelyeztem a kis szekrénykére az egy órás programnak megfelelő rózsaszálakat.
  • Összkép:

    Kellemes élményekkel távoztam, Hanna bájos teremtés és jó volt vele a randi, de valahogy nem éreztem hogy kompatibilisek lennénk egymással így nem hiszem hogy visszafogok látogatni hozzá.
Happy Massage