• Anna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Anna reagálása

    Kedves seagal33!:)
    Nagyon örülök,hogy újra talàlkoztunk:)
    Köszönöm szépen,hogy megajàndèkoztàl masszàzsoddal ès a felejthetetlen kènyeztetèseddel!:)
    Sok szeretettel vàrlak vissza!:)
    Nagyon sokszor csokollak!
    A.

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, délelőtt hivtam, és estére meg is egyeztünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontban.
  • Megközelítés:

    Másodszor voltam nála így megközelítés egyszerű volt, de először érkezők sem lesznek nagy bajban, II János Pál Pápa tértől mac 5 perc gyalog :)
  • Helyszín:

    A helyszín semmit sem változott kulturált és rendezett pikk pakk kis lakás, tiszta fürdőszobával, és a célnak pont megfelelő szobával.
  • Lány külseje:

    Még mindig ugyanaz a Tünemény!! Egy olyan kis szettben fogadott hogy a szavam is elállt. Fürdés közben jutott eszembe hogy elfelejtettem mondani neki hogy azt a mindenségit de jól áll neked az a ruci. De mire végeztem tisztálkodásal már nem volt rajt semmi " sajnos " :) De azért megemlítettem neki hogy Huuuuuu! ;)
  • Erotikus masszázs:

    1: Felajánlottam neki hogy most inkább Én masszíroznám meg Őt, amit örömmel elfogadott. ( Az egy másik dolog hogy mennyire lehet egy szinten emlegetni az Én maszatolásomat és egy masszázsal :D Amit tudásom engedett mindent bevetettem, és szépen átsimogattam ( Igen, ez a jó kifejezés rá ) semmit sem kihagyva, idővel sem spórolva, bevallom Én is nagyon élveztem. Ezután megkértem hogy forduljon meg ha van kedve :)
    3: Az Én masszázsomat rövidebbre vettük, ezt Én kértem, mivel már túl voltunk a felén az időnek, annyira belé merültem a masszázs során :) Már nem is emlékszem hogy felső vagy alsó testrész masszázst kaptam. Jajjj most ugrott be, a lábamat masszírozta át, ami nagyon jól esett, de már nagyon vártam a fordulást, amire nemsokára meg is kaptam az engedélyt.
  • Levezetés:

    2: Ugyanezt folytattam előről is, nem egyből rátérve a lényegre, hanem szépen előkészítettem a folytatást. Lassan kezdtem megkörnyékezni a ciciket, aztán a szép lassan a lábak közé is befúrtam magam. Nagyon jól fogadta a kényeztetést, először csak finoman a nyelvemmel játszottam vele, aztán szép lassan először csak 1 aztán később már 2 ujjal folytattam a kényeztetést, de továbbra sem siettem el semmit. Közben folyamatosan simogattam ahol értem a szabad kezemmel, ahogy egyre hangosabbak lettek a sóhajok egy idő után, úgy gyorsitottam be szép lassan Én is, aminek egy csodás orgazmus lett a vége :) Utána még sokáig simogattam, amíg magához tért :)
    4: Olyan csúszkált kaptam miután szépen bekente magát, hogy még most is a retinámba van égve a szituáció! Aztán délebbre vette az irányt, ekkor már olyan kemény voltam mint egy két hétig zacskóban tartott olcsó peksegből vásárolt kenyér! Szóltam neki hogy azért ne lepődjön majd meg mert 2 hete nem volt orgazmusom, semmiért nem vállalom a felelősséget. Olyan kényeztetés vette kezdetét hogy fülem ketté állt, de tartottam magam hősiesen ( egy darabig ). Itt kértem egy pihenőt, akartam még élvezni a helyzetet. Majd folytatta tovább, petceim meg voltak számlálva. Akkorát élveztem hogy azt se tudtam jó bolygón vagyok e, vagy most szálltam le esteleg a holdra?! Kellett egy kis idő amíg letisztultak a gondolataim, addig Ő aranyosan mellém feküdt és dumálunk egy jót. Ja tényleg azt le se írtam, hogy a masszázsok közben végig jókat beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt a kapott élményhez képest szóra se kell méltatni.
  • Összkép:

    Brutális élmény, leírhatatlan, bár mégis leírtam. Én voltam az utolsó vendége, legszívesebben megvártam volna, és elhivtam volna valahova. De tudom a szabályokat :)
Happy Massage