• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Láttam, hogy fent van az oldalon, így ráírtam. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, majd VTR-n egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, könnyen elérhető, Móricztól gyalog öt perc. A parkolás nehézkesebb lenne, ha valaki autózna.
  • Helyszín:

    Ahogy mondani szokás, célnak megfelel. Az épület az elmúlt rendszerben épülhetett, de a lakás szépen fel van újítva. A tetthely egy kis szoba, ággyal tükörrel, szóval lehet mozizni is. Légkondi is van a lakásban, be is volt kapcsolva, de annak a szobában már nem sok foganatja volt (lakás többi helyisége viszont a randi végére igencsak lehűlt). Szóval meleg volt egy "kicsit" a szobában.
  • Lány külseje:

    Közhelyes, de ez esetben teljesen igaz, hogy a képek nem adják vissza a valóságot. Nem kellenek ide retus képek, Lotti gyönyörű, kedves fiatal lány. Nem tudnék mibe belekötni: formás, markolni való fenék, a melleivel nem tudtam betelni, finom punci és helyes, folyamatosan mosolygós arc. Nagyon egyben van a lány.
  • Action:

    Kérésemre combfixben és egy szexi fehérneműben fogadott, bár utóbbit most nem tudnám leírni, hamar le is került róla. Bemutatkozás után gyors zuhany, ahová utánam jött és segített megtörülközni. A randira nem volt különösebb tervem, csak egy jó franciára és szexre vágytam. Lotti ugyan kérdezgette van-e valami különös kívánságom, meg kínálgatta a popókényeztetést, de én nem vagyok ennek híve. Így mikor fürdés után visszamentünk a szobába, állva kezdtünk ismerkedni egymással. Meg kell mondjam, ez valami fenomenális volt. Én szeretek csókolózni, s szerencsémre érezhetően Lotti is. Nagyon jól és hevesen csókol, igazi nyelves, bőnyálas csókokat váltottunk, miközben kölcsönös simogatással fedeztük fel egymást. Nagyon jó volt csókolni puszilgatni a nyakát a vállát és a melleit, miközben a fenekét markolásztam. Aztán az ágyon folytattuk a csókcsatát, melyet követően én lassan elindultam lefelé. Előbb a csodás melleivel játszottam egy darabig, majd finom punciját nyaltam. Kis idő múltán váltottunk a felálláson és ő vett kezelésbe. Hamar végem is lett a szájában.
    A szünetben Lotti adott a kellemes masszást, ami után ismét csókokkal indítottunk, aztán szájával harci helyzetbe állított. Lottinak nagyon jó a franciája, a golyókat sem hagyja ki, időnként felpillantva. Közben meg lehet mozizni a tükörben. Aztán gumit kértem és kutyusban indítottunk, ami Lotti kedvence, tolta is rám magát rendesen én meg kapaszkodtam bele ahogy tudtam. Csodás volt. Ezután missziben folytattuk, csókokkal fűszerezve. Végül még kipróbáltuk a lovacskázást. Noha saját bevallása szerint ezt annyira nem szereti, de most önző voltam és magamhoz szorítva, a fenekét megragadva dugtam. Elmennem azonban nem sajnos nem sikerült, viszont kegyetlenül leizzadtunk ebben a melegben. Ennek ellenére Lotti nem akarta elfogadni, hogy a második lövés nem fog sikerülni, így ismét franciába kezdett és kitartóan szopta meg verte a farkam felváltva, s noha én ellettem volna vele egész nap olyan jó volt, de csak nem sikerült ez a második. Nem az ő hibája, mindent megtett amit lehetett. Nem baj. Egészen biztos lesz még alkalom. A végén így még beszélgettünk egyet, majd zuhany és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam neki oda az ajándékot egy kis meglepetéssel együtt.
  • Összkép:

    Az összbenyomás? Csillagos ötös. Lotti egy gyönyörű fiatal lány, aki mindenben a vendége kívánságát lesi, s igazi odaadással és szenvedéllyel teszi ezt. Nagyon jó volt vele, remélem még találkozunk én azon leszek.
Happy Massage