• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Szia kedvesem !:)
    Óó micsoda jó beszámolót kaptam én tőled ! Köszönöm hogy szántál rám itt is időt, jól éreztem magam én is , próbáltam mindent megtenni hogy jól érezd magad :)
    Remélem még ahogy irtad találkozunk és újra el lazithatlak mindenhogy ;)

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, könnyen elértem, de sajna aznapra már nem volt nekem is megfelelő időpont. Így a hétfőt fixáltuk le, amit először üzenetetben, utánna sms-ben is megerősítettem!
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, időben indultam, szerencsémre egyből találtam prkolót(fizetős), így még ebédelni is maradt időm.
  • Helyszín:

    Pest, Oktogon környéke, elegáns régi bérházak, szép kőrnyezetben, könnyü gejutni és diszkréten eljutni a szépen felújított lakásba!
  • Lány külseje:

    Liza arcos képekeel hírdet( ezért is választottam) így nem vakra mentem! Szerencsére nem is csalódtam. Picit véknyabb, gazella testű, csokibatna bőrű, szép arcú, jó alakú, formás cickókkal és remek posival megálldott leány nyitott ajtót, és kedvesen beinvitált a masszázs tataminnal és jólelhelyezett tükrökkel felszerelt picinyke szobába.
  • Erotikus masszázs:

    Liza remekül masszíroz! Biztos tanulta valahol, mert ha nem akkor egy igazi született őstehetség, de bizonyosan sokat is gyakorolta, mert egy mesteri lazítő, relaxáló masszázst kaptam a bokámról a nyakszirtemig, alaposan megdolgozva minden fáradt izomcsomót, kiemelt figyelmet fordított a hátamban található görcsikékre, emelyeket a sok autózás és irodában ülés, no meg a stressz okozott, közben kezecskéje azért el-el tévedt, előkészítvén a későbbi kényeztetést! Közben remek társalkodónak is bizonyult, mivel sok közös témát találtunk!
  • Levezetés:

    Fordulás után , előől is folytatta, remek munkásságát, egyre inkább konceantrálva az intimebb területekre! Olajjal dolgozott,, kezei finoman de határozottan dolgoztak a napom kellemesebbé tétele érdekében. Közben jól eldumcsiztunk, mert Liza kellemes beszélgető partner is. S miután megtudtam, hogy neki is jól esne egy kis masszázs, ezt rögtön fel is ajánlottam. A magam amatőr módján igyekeztem rendesen átgyúrni, s köben kiélveztem selymes bőrének minden négyzetcentiméterétt!
    Aztán újra ő jőtt, most már határozottan és keményen kezelésbe vett, Testtel, cicikkel , kézzel, szájjal kényeztette a velem egykorút, amely már addigra rendesen ácsingózott erre a szeretetre! Meg is lett az eredménye, rendes adagot lőttem a cicijeire,miközben ő kejes hangokat halltva szép csendesen levezette vergődésem.
    Óriási élmény volt!
  • Elszámolás:

    Amint említettem a pénteki egyeztetéshez képest hétfőre alaposan felment, de így utólag is azt mondom, nekem nagyon megérte!
  • Összkép:

    Liza egy igazi "rókatündér" nagyon szép, gazellatestű, kedves, bájos masszázs művész, aki mestere a kényeztetésnek! Bizonyosan vissza fogok menni!
Happy Massage