• Hannácska

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, elsőre sikerült elérnem. Korábban, amikor csak érdeklődtem, szintén egyből elértem. Egy órával későbbre már kaptam is időpontot, este fél 10-re mentem 1 óra hosszára. Az elérhetőség öt csillagos, hiszen késő estig rendel.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, GPS pontosan házhoz vitt. Egyből a bejárat felöli oldalon lehet parkolni. Panel lakótelep, egy méteres házszámokkal, nem lehet eltéveszteni. Amit kiemelnék, hogy rengeteg a parkolóhely. Ilyen időben, más lakótelepeknél már egymáson szoktak állni az autók. A lakás megközelítése is egyszerű a telefonon kapott instrukciók alapján.
  • Helyszín:

    Tiszta a fürdőszoba, tiszta a műveleti terület is. Az ágy kicsit nyikorog, de meg lettem nyugtatva, hogy nem szakad le. :-) Aznap volt a legnagyobb kánikula, és még este is nagyon meleg volt. Egy ilyen ipari beütésű ventillátor csapatja a levegőt, azzal már egész elviselhető volt a meleg.
  • Lány külseje:

    Élőben sokkal természetesebb volt, mint ami a képek alapján elsőre kialakult bennem. Kedves, sokat mosolyog, ilyen kis egérke hangon beszél, nagyon aranyos. Feszes kis teste van, puha a bőre, és hát óriásiak a mellei. Fehérneműben fogadott, ami jól kiemelte a lényeget.
  • Action:

    Zuhany megvolt, állunk az ágy mellett. Mivel először voltam nála, gondoltam magamban egy kis simogatással, beszélgetéssel kéne összehangolódni, de csak az óriási cicikig láttam, így inkább egyből beleugrottam a közepébe. Levettem a melltartóját és elkezdtem taperolni a melleit, csak úgy minden koncepció nélkül. Aztán hátrafeküdt, és folytattam ugyanezt. Őrületesek azok a cicik. Látszólag semmilyen fizika nem hat rájuk, hátonfekve is óriásiak. A konzisztencia is kiváló, annyira feszes, amennyire egy ekkora cici csak lehet. Nem győzöm dícsérni és csak sóhajtozok egyfolytában. Hannácska minden egyes elismerő szót kedves mosollyal fogad.

    Ideje tovább haladni, rátérek a második leglényegesebb dologra. Formás kis puncija van és a körítés is kiváló, feszes combok, jól markolható csípő és popsi. Kellemesen lehet nyalni, természetes kis nyögésekkel kísér, egy idő után jön a csípőringás, aminek az intenzitásából jó visszajelzést is lehet kapni. Finom, de mivel egy ponton túl nem igazán tudtam fokozni a reakciókat, megkértem, hogy most következzen ő.

    Hátradőltem, fölémtérdelt, úgy hogy kartávolságban elérhető volt egy fél fenék meg egy fél cici, kiváló. :-) Az egy órás csomag eléggé fullos, van benne natúr francia, így hát értelemszerűen ez következett. A technikája alapvetően nem rossz, és láthatóan fejlődött a korábbi beszámolókban olvasottakhoz képest, de azért kicsit egydimenziós. Több a kezezés és inkább csak a végét veszi a szájába. Hogy is mondjam, hát nem az az isteni francia. Annak ellenére, hogy közben szét tudtam gyúrni a legformásabb részeit félkézzel, elég hamar ráuntam a dolgora.

    Mondtam húzzunk gumit, már nagyon kíváncsi voltam, milyen a fekvése a leányzónak. Én pattintottam fel a gumit, de mivel Hannácska nagyon ügyel, leellenőrizte a munkámat és helyenként kiigazította. Mondta, hogy fontos erre figyelni a szakadások kivédése érdekében. Illetve a megfelő kenés is szükséges. Egy kicsit szarkasztikus vagyok, mert bár egyrészről erre tényleg figyelni kell, viszont ezek azok a dolgok, amik kisiklatják az éppen gőzerővel gyorsítani próbáló szerelemvonatot. Van a Hannácskában egy ilyen ezeréves rutint sugárzó berögzülés, hogy mit hogyan kell csinálni. Kicsit olyan tankönyvi a viselkedése, mint mondjuk egy kezdő pilótának, aki mindent a nagykönyv szerint akar csinálni. Ez persze nem baj, meg ez csak az én benyomásom volt, csak azért kikívánkozott.
    Szóval megvan a gumi, nézzük mik a lehetőségek. Misziben kezdtük, jó-jó, ringanak a cicik, nagyon szép, de kb. 5 percig ha bírtam, hát ugye a meleg. Inkább lennék alul. Sokkal kényelmesebb, lehet nézelődni, kicsit gyurmázni az idomokat. Végül az ő fordulatszáma sem volt sokkal több, mint amit én produkáltam egy perce, de ezt nem tudom felróni, ez az idő egyszerűen nem való kemény fizikai munkára. Egyre inkább azon járt az eszem, hogy nyalnám azt a finom kis punciját. És a gondolatot tettek követték.

    Következett a második felvonása a nyelvjátékomnak, egy sokkal hosszabb kiadásban. Számomra ez volt a randink csúcspontja. Igyekeztem beleadni mindent. Jó jeleket kaptam, jött az említett csipőringás, halk nyögések, váltogattam a tempót, fokozódni látszott a dolog. Már tocsogott a punci, és tuti nem az én nyálamban, mert annyit nem tudok termelni. Aztán egyre jobban tolta a számba a punciját, egyre jobban mozgott a csípője. Úgy éreztem nagyon jó nyomon vagyok, kitartóan folytattam is a beválni látszó elemekkel, de sajnos nem lett áttörés a végére. Nem mindig van könnyű dolga az embernek. :-) Viszont ez a maratoni nyalakodás nagyon feltüzelt és, amikor később Hannácska 69-ben is megmutatta, hogy mit tud, akkor már egy sokkal intenzívebb és érzékibb franciát kaptam. Olyannyira, hogy ez ki is csapta nálam a biztosítékot. Persze rásegített az arcomba tolt forró punci, az hogy nem győztem markolászni a húsos fenekét, és persze a hasamat símogató óriási cicik.
  • Elszámolás:

    Az egy órás csomagban minden van, ami nekem kellett. Előre kérte és adtam át az ajándékom.
  • Összkép:

    Hannácska egy tüneményes, mosolygós leányzó, akit bomba testtel ajándékoztak meg. Készségesen teszi a dolgát, és igen azt azért lehet érezni, hogy neki ez egy munka. De szerintem egy kis ráhangolódással, kedvében járással ez teljesen levetkőzhető. Előbb-utóbb vissza fogok menni, mert szeretném egy kicsit jobban megismerni, meg a cicik sem engednek.
Happy Massage