• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Szia :)

    Köszönöm a beszámolót. Tanulom még az oldal adta lehetőségeket, ezért válaszolok most. Remélem nincs harag. :)

    Köszönöm, hogy tiszteletben tartottad a kérésem a helyszín leírásával kapcsolatban. Annak meg nagyon örülök, hogy jól érezted magad. Hasonló élménnyel gazdagodtam én is, amit neked köszönhetek.

    Sokszor puszillak,
    Barbi

  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, másnapra beszéltünk meg egy időpontot, már a telefonban nagyon kedves és közvetlen volt. Furcsa ilyet mondani de már itt tudtam, hogy jó kezekben leszek. Hiába, az új lányok mindig odateszik magukat. :)
  • Megközelítés:

    BKV-val álom, autóval sem lehet gond a parkolás, 2 percre a pláza. Körútról nyíló kis mellékutca.
  • Helyszín:

    A bővebb infókban kértek miatt nem részletezem, a célnak megfelelő helyszín, tatami és tükrök, elsőre kicsit meglepődhet az ember, de nincs mitől tartani, teljesen megfelelt. A diszkrécióra egyáltalán nem lehet majd panasza senkinek. Egy negatívumot tudnék mondani, a szájvízből az utolsó cseppek jutottak nekem, erre kéretik majd odafigyelni.
  • Lány külseje:

    Mit mondhatnék, Kim Basinger (fiatalon) hasonmás egy kicsi túlzással, az arca talán kicsit karakteresebb, bomba test, bájos modell pofi, szép cickók és kislányos punci jellemzi Barbit. Nagyon őszinte és érdeklődő, nagyon élveztem természetességét és személyiségét a külső adta adottságok mellett. Minimális tetkó és maximális higiénia jellemzi.
  • Erotikus masszázs:

    1,5 órás programra mentem, így az elején volt egy kis "ismerkedős" masszázs, ezt nem érdemes átugrani nála, itt tud ráhangolódni az emberre, nem az a csapjunk bele fajta. Jó 10-15 perc masszázs után tértünk rá az 1. levezetésre de erről majd később. A masszázs inkább a gyengédebb fajtából való, a lábakkal kezdi majd a kellő helyekre is elkalandozik a fordulás előtt. A csuklya és hát is sorra kerül majd a végén kaptam még tenyérmasszázst is, ez kifejezetten tetszett, összességében egy kellemes teljes testmasszázst kaptam, de aki erős átgyúrásra menne az inkább válasszon mást.
  • Levezetés:

    Nos, elöljáróban annyit, hogy ilyen gyorsan nem szoktak kivégezni ajakkal soha, de itt pár perc alatt végem volt annyira bejött ahogy csinálta és most jön a lényeg, amit eddig még soha nem kérdeztek tőlem: "Hogy szeretnéd?" És lőn, nem is kellet dolgozni rajtam sokat, hogy célba érjünk. Persze nem kell semmi extrémre gondolni, szeretem a lágy és mély lassú franciát, Barbi ezt maximálisan teljesítette a lehetőségeihez képest. Az utolsó pillanatban kézi rásegítéssel juttat a csúcsra, kár mert ha mehetne végig tuti függő lennék.

    Az első fordulás után én kezdtem kényeztetni amit nagyon jól fogadott, szerintem többször is sikerült a csúcsra juttatnom nem beszélve hogy ő is besegített magának amíg én a nyelvemmel dolgoztam rajta. :) Itt már a beton kemény botomat kénytelen voltam felkínálni neki egy pozíció csere után, amit készséggel vett ajkai közé, olykor egészen mélyen eltüntetve, kár hogy nincs NFVSz így a kezei között lett végem remegések és hangos mondatok közepette, hogy ez "de jó volt". :)

    A második hasonlóan az elsőhöz, de itt kértem, hogy pucsítson a tükör felé amíg ő a hangszeremen játszik, így tudtam gyurmászni a fenekét és közben a másik kezemmel néha néha mutatni az ütemet, amit ő készséggel fel is vett, néha hosszabban lent tartva farkamat, a vég itt is a kezei között ért.
  • Elszámolás:

    Új pesti kerek átlag a 1,5 óráért, maximálisan megérte számomra.
  • Összkép:

    Az a fajta lány aki nem lesz sokáig lesz itt az oldalon, így érdemes mindenkinek meglátogatni, aki nem akar lemaradni róla.
Happy Massage