• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Hello bello!

    Először is bocsánat kéréssel kell kezdjem, mert nem volt időm reagálni de most pótolom hiányomat.

    Szeretném megköszönni, hogy találkoztunk és megírtad kis élményedet.

    Eddigi pályafutásom alatt még nem voltak nálam három órát de azt hiszem ez most nagyon jól sikerült.
    Hozzá kell tenni, hogy végén amiről beszélgettünk nekem is félbe maradt és tanakodtam rajta még némi időt ezzel nem csak te voltál így.

    Remélem még fogunk találkozni valamikor amikor időd engedi.

    Kívánok néked nagyon kellemes napokat és vigyázz magadra.

    Puszillak

  • Egyeztetés:

    Üzenetváltások során tisztáztuk mik az elképzeléseim. A programban előre megegyeztünk. Nagyon korrekt és őszinte a kommunikáció Alexával.
  • Megközelítés:

    Személy szerint taxival érkeztem, de a villamos és a busz is elég közel áll meg a címhez. Lakótelepu rész sok parkolóhellyel.
  • Helyszín:

    Egy panelsorház egyik emeletén találkoztunk. Ami jól jött ebben a melegben az a légkondi, ami kellemes hőmérsékletűre hűtötte a levegőt. A fürdő pici, de a célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Alexa magas helyes arcú lány. Ami megfogott benbe, talán életemben nem láttam hosszabb combú lányt meztelenül. Akik lábfétissel rendelkeznek, biztosan istennőnek látják. Szolibarna egyébként mindenhol. Még megemlíteném a kislányosan csilingelő hangját ami nagyon izgató tud lenni. Talán egy régi szetelmemre emlékeztetett, nem tudom, de kellemes volt hallgatni.
  • Erotikus masszázs:

    A sok masszázsolaj közül mgkérdezte melyiket szeretném, én az aloeverásat választottam. Lefeküdtem a matracra és kezdetét vette a masszázs. A program a megegyezésünknek megfelelően alakult. Pontosan arról szólt amit kértem. Közben hosszasan megtárgyaltuk az élet dolgait. Én is masszíroztam őt az általa választott masszázsolajjal. Kérésemnek megfelelően hosszasan simogatta a fenekemet és a környékét. Többször visszatért egy-egy részre az idő előrehaladtával. Néha felizgultam, néha ellazultam. Alapvetően erotikus colt a program.
  • Levezetés:

    A kényeztetés agy nagyon hosszú kézi levezetést jelentett. A szerszámom és környékét fordulás után hosszasan simogatta. Egy idő után a magára a szerszámra fókuszált. Közben hol a golyókat, hol a hasamat simogatta. Ez nem hozta meg a kitörő orgazmust számomra. Ügyesen rátért a fenekem és ánuszom kényeztetésére. Itt kezdtem el hangosan nyögni és élvezkedni. Nem tudim pontosan meddig, de hosszasan folytatódott effajta kényeztetésem, míg végül hörögve lőttem a hasamra.
  • Elszámolás:

    A kérésemnek megfelelő 3 órás programért a megegyezettet letettem a polcra. Számomra teljesen elfogadható.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes összbenyomást tett rám. A részleteket a külső jellemzésénél már leírtam. Ellazulva és picit a beszélgetésünkben felmerült dolgokon tűnődve távoztam.
Happy Massage