• Heléna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt elsőre felvette. Rögtön találtunk megfelelő időpontot. Így másfél óra múlva már létre is jött a találkozó. Később még egyszer beszéltük, hogy objektív okok miatt csúszni fogok, de ez nem okozott neki problémát. Végül az eredeti időpont után tíz perccel meg is érkeztem.
  • Megközelítés:

    Flóriánnal szembeni hatalmas tér egyik érintő utcája. Elhelyezkedésnek köszönhetően minden közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető. Parkolás fizetős szinte mindig van a ház közelében hely. A parkolás mértéke mérsékelt.
  • Helyszín:

    Flóriánnal szembeni hatalmas tér egyik érintő utcája, amely a téren túl nyúlik. Hatalmas tíz emeletes házak között megbúvó emberibb méretű tízemeletes panel épületben található a lakás. Normál rendezett panel lakás. Minden helység rendben van. A szoba nagy méretű és légkondicionálóval ellátott, ami a közel negyven fokos hőségben külön kiemelendő jó tulajdonsága lakásnak. Az egész lakás a kinti kánikula ellenére kellemes hőmérsékletű volt.
  • Lány külseje:

    Heléna megjelenését jól adják vissza a képek. Alacsony jó karban lévő hölgy. Látni, hogy minden egyben van rajta és élete értelmét nem a napi 20 óra edzés és a beteges megfelelési kényszer teszi ki , hogy úgy nézzen ki mint egy műnő (barbi baba).
    Csinos és kifejezetten ápolt. Már már alkalmi rendezvényhez is megfelelő sminkben fogadott. Nagyon tetszett ez az ápoltság. Ő tényleg erotikus új szexi fehérneműben fogadta az embert.
    Kora mint az adat lapon is látható a negyven környékén található meg. Korának megfelelő ellenben a viselkedése is. Visszafogott elegáns kedvesség és figyelmesség jellemző rája.
    Itallal kínálja a vendéget , amelynek a választéka is megfelelő.
  • Action:

    A visszafogott elegáns megjelenés és viselkedés, valamint az, hogy korban hozzám közelebb álló, de még mindig fiatal hölggyel tölthettem el egy lopott erotikával megfűszerezett időt, behatárolta az együttlét jellegét.
    Helénával csak olyan tipikus "házastársi" együttlétet tudtam elképzelni, és ennek megfelelően is cselekedtem.
    Ágyra heveredtünk hosszú egész együttlétre végtelenített nyelves igazi csókkal forrottak össze ajkaink egész együttlétünk alatt.
    Csókolózás közben is csak annyi szünetet tartottunk amíg a rajta lévő fehérneműt le nem vettük közös együtt működés keretében.
    Néha mellbimbóját is szoptam, de rendre visszatértem a csókhoz.
    Közben megnedvesített ujjaimmal, hol a kisajkát hol a csiklóját , hol a hüvely bemenetelét izgattam.
    Aktívan mozgott és közben lágyan megfogta a velem egykorút.
    Kezem egyik ujját a hüvelyébe toltam, másikkal csiklóját dörzsöltem körkörös mozdulatokkal, de lágyan. Kezem mozgása hol dinamikusabb, hol finomabb volt. Közben mindvégig csókolóztunk.
    Igazából mindketten egyre intenzívebb ösztönös mozgásokat végeztünk ágyékunkkal, én meg egyre erősebben és intenzívebben izgattam szép vulváját, mígnem meglepetésemre egy hatalmas orgazmus közepette élvezett el.
    Élvezete alatt megfogta a kezem, hogy meg se mozduljon , mert szinte a legkisebb mozdulatra is erőteljes reakcióval válaszolt ágyékának izomzata.
    Hagytam lenyugodni. Ő következett egy kis franciázással, de orgazmusának dinamizmusa olyan erővel hatott az agyamra, hogy akkor és ott már csak az egybeforrás lehetősége tudott megfelelő alternatívát nyújtani számomra. Így vegyvédelmi eszköz felhelyezése után misszionárius pózban folytattuk és fejeztük is be részemről.
    Tisztálkodás és mentem utamra.
  • Elszámolás:

    Régi pesti átlag rózsaszál. Mint mindig az elején tettem le egy ott található bútorra , ami végig ott is maradt. Teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes benyomást keltett bennem Heléna. Mint írtam már elegáns sminkjével olyan igazi úri nős hatást keltett bennem. Én ajánlani tudom azoknak akik a negyven körüli nők vonzzanak.
Happy Massage