• Lina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első alkalommal hívtam érdeklődő jelleggel, szimpatikus volt és kiderült, hogy rövid időn belül rá is ér, így nem sokkal később már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Az adatlapon részletesen leírta ezt, nem igazán tudok mit hozzáfűzni. Minden egyszerűen ment.
  • Helyszín:

    Pici lakás, szerintem ketten dolgoznak itt, de én senki mással nem találkoztam csak tusolás után mintha hallottam volna, hogy beszélget valakivel. Figyelni kell, hogy ki hova áll, ha egy helyiségben vagytok, de szerintem teljesen megfelel a célnak, nekem tetszett.
  • Lány külseje:

    Első elkönyveltem magamban, hogy nem ő van a képeken, de j volt a kedvem és szimpatikus volt, így nem foglalkoztam ezzel sokat. Egy barnásabb rövidebb hajú lány fogadott, aki hozzám képest egész alacsony volt, de nagyon kedvesen igazított el. Eleinte még nem igazán oldódtunk fel, de a végére ez teljesen az ellenkezőjére váltott. Hazatérve megnéztem és bizony ő van a képeken az alakja alapján egyértelmű, csak a haj volt más, illetve én képek alapján másmilyen arcra számítottam, de nem ért csalódás.
  • Erotikus masszázs:

    Felvezetés után került rá sor és isteni volt. Csak jót tudok mondani. Pár nappal előtte még csomós volt a hátam a lapockáknál, de mire vele találkoztam már elmúlt, így nem derült ki, hogy azokkal mit kezdett volna, de minden más nagyon finom volt. Kellemes elnyújtott hosszú mozdulatokkal csinálta egyszerre volt szakszerű jóleső és finom érzéki is. Főleg a lábak masszírozását élveztem különösen. Nagyon jó volt, a masszázs rész tényleg külön kiemelendő. Időközben picit beszélgettünk is, ami a végére nagyon kedves oldott hangulatot eredményezett, jó fej volt, értelmes, tanultam is pár dolgot szóval összességében beszélgetőtársként is nagyon kellemes partner volt. A masszázs vége felé volt hogy miközben hason feküdtem hozzá-hozzáért az olajos ujjaival. Elég kielégült voltam mégis bizsergetni kezdett a dolog. Igazából eleinte kettőt beszéltünk meg, de annyira jól esett a masszázs, hogy nem akartam fordulni, így végül maradt a pár finom simítás. A végén eljött velem zuhanyozni és megmosdatott kedvesen. Mikor itt újból hozzám ért, már nagyon jól esett és itt már meg is jött a kedvem, de akkor már nem volt rá idő, picit sajnálom, nekem kellett volna hosszabb időre menni, vagy korábban megkérni. Ettől még a masszázs annyira jó volt, hogy teljesen kárpótolt mindenért.
  • Levezetés:

    Rögtön ezzel kezdtük, mert jobb szeretem megnyugodva élvezni a masszázst. Nagyon finom francia volt, nem tudom részletezni, már nem emlékszem részletekre, de finoman hosszan kényeztetett. Végigcsinálta és teljesen elzsibbadtam tőle. Kellett egy kis pihi meg egy pár korty víz.
  • Elszámolás:

    A végén, amit megbeszéltünk. Eleinte elfelejtettem. Picit talán magasabb lehet, mint máshol nincs igazán összehasonlítási alapom.
  • Összkép:

    Eleinte nehezen akart elindulni a dolog, de a végére már nagyon jól éreztem magam, szerintem a hangulat a végső közös tusolásra ért el a csúcsra. Sajnálom de hát ez van. Eléggé erősen gondolkozom az újbóli látogatáson, éppen amiatt, hogy ha legközelebb onnan indulnánk ahol most véget ért, akkor nagyon jó lehetne.
Happy Massage