• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Szia drága :*

    Először is köszönöm hogy fáradoztál és írtál egy jó beszámolót kedves :) !!
    Örül hogy kellemesen elbeszélgettünk , és jól éreztük magunkat annak ellenére ami az elején volt :)

    Persze hogy várlak vissza , és már hosszabb programra
    Köszönöm hogy engem választottál és nem csalódtál remélem okozhatok neked még boldogságot
    Puszillak lizád

  • Egyeztetés:

    Telefonon keresztül, könnyen ment. A telefonját ő kezeli és könnyen utol tudtam érni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, GPS a ház elé visz pontosan. Belváros, a parkolás esetleg problémás lehet, nekem szerencsém volt, a közeli mellékutcában találtam helyet, a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Régi többszintes épület, a kaput gombnyomásra nyitja a leányzó. Az épületbe bejutva néhány lépcsőt leküzdve "kétszer jobbra fordulva" körgangos folyosón keresztül megközelíthető a lakás. Bejárati ajtón belépve kellemes meglepetések sora fogad. Egy részt teljesen felújított, modern lakás a kinti lépcsőház állapotához képest. Valamint meglátva Lizát, rögtön éreztem, hogy jól döntöttem, hogy őt választottam. A masszázs szoba látható a képein, tükrös fal sarok, matracon lehet elhelyezkedni, kicsit csak azt sajnáltam, hogy kevés a fény a szobába, aminek nincsen ablaka.
  • Lány külseje:

    A leányzó arca látható a képein, nem zsákbamacska. Alakját a képek ugyancsak jól visszaadják, ahogy hirdeti is retus mentesek a képek. Viszont van egy dolog amit nem igazán mutatnak meg a képek.. Azok pedig a cicik.. Hihetetlen!!! Igazából Liza hirdetésével régóta szemeztem már mert igencsak formás, izgalmas a képein a popsi. Aztán olvastam róla egy beszit, ahol azt írta a kedves MT, hogy nagyon kerek, hegyesek a cickók. Hát uraim leellenőriztem.. Percekig nem akartam hinni a szememnek.. Mesébe illő.. Egész ott létem alatt alig tudtam magamhoz térni tőlük, teljesen megbabonáztak..
  • Erotikus masszázs:

    Mielőtt belekezdenék, még annyit el kell, hogy mondjak a lakásba amikor bebocsátást kaptam Liza kissé meghökkentett és nem csak a csodás alakjával.. A köszöntését követően nem teketóriázott.. Simán a szemembe mondta, hogy igaz hogy másfél órát beszéltünk meg de mivel nem ilyennek képzelt el telefonban és gondolom nem voltam elsőre elég szimpatikus számára csak az egy órás programját szeretné velem eltölteni. Igazából őszintén megvallva nem mondhatom, hogy kellemesen érintett.. De hát mit lehet tenni? Emberek vagyunk, én tiszteletben tartom más ember érzéseit szerintem is azért lényeges, hogy a lányok számára is kellemesen teljen a velem töltött idő.. Mondtam neki, hogy ha annyira unszimpatikusnak tart akkor hagyjuk az egészet és már megyek is.. Erre azt felelte, hogy az egy órás program ellen nincsen kifogása. Bevezetett a kicsiny masszázs szobába, megmutatta hova tehetem a ruháimat és már mentem is zuhanyozni. Visszatérve már teljesen meztelenül várt, ekkor fogadott a tökéletesen kerek, iszonyatosan hegyesen meredező, feszes cicik gyönyörű látványa. Hasra feküdtem és elkezdte a lábaimat, fenekemet, hátamat, nyakamat masszírozni. Közben végig beszélgettünk mindenféléről, valamint kiderült, hogy ő az első masszázshölgy az életemben. :) A kezdeti kellemetlenség egyre jobban oldódott úgy érzem nála is, majd időnk második felében mondta, hogy megfordulhatok. Innentől kezdve én is simogattam, fogtam ahol csak értem, csókolgattam az olajtól fényesen csillogó ciciket, Lisa gyönyörű nyakát. Nagyon kellemes élményben volt részem.
  • Levezetés:

    A végén kézzel-szájjal történt a levezetés. Nagyon sajnáltam, hogy az órában csak egyszer érhetett ilyen csodás vég..
  • Elszámolás:

    Az órás programért a pesti átlagot hagytam Lisánál, de így utólag is a másfél órás program lett volna számomra a legideálisabb érték arányban..
  • Összkép:

    A kezdeti szimpátia hiánya a végére úgy érzem teljesen ellenkezőjére fordult, Lisa kérdezte meg tőlem, hogy mit szólnék ha közösen zuhanyoznánk le, valamint a búcsúzkodásnál a bejárati ajtónál a puszik mellett tájékoztatott, hogy mostmár szívesen vár vissza máskor is. Ennek az utolsó mondatnak őszintén megvallva nagyon örültem, számomra, mint már említettem fontos, hogy a lány is jól érezze magát velem.
Happy Massage