• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűen ment.Általában sms-ben szoktam érdeklődni, de van, hogy felhívom.
  • Megközelítés:

    Váci úton rendel a Dózsa György metrómegállóhoz közel.Ház előtt parkolók is vannak.
  • Helyszín:

    Régi szocreál épület emeletén található, de lift van.Maga a lakás egyszerű, tiszta, a házhoz képest kicsit jobb állapotban lévő.Két szoba van, mivel ketten rendelnek(a másik hölgy egy domina).Lynda szobáját a fürdőn keresztül lehet megközelíteni.Eddigi látogatásaim során egyszer sem futottam össze senkivel, még a domina csajjal sem:)Sajnos az utóbbi időben a gázkonvektor kicsit megadta magát így nagyon kell vigyázni, hogy nehogy leforrázd vagy nehogy lefagyaszd magad, de azért megoldható a zuhanyozás,tusfürdő,szájvíz alap.
  • Lány külseje:

    40+-os MILF. Ide nem azért jár az ember, mert milyen kis feszes meg ruganyos mindene, hanem hogy jól megb@ssza Lyndát. Szóval aki a tinilányokat szereti, ne ide menjen.Viszont aki jót akar kefélni annak szívből ajánlom.Arca kellemes, nem fogsz megijedni viszont sajnos a mellei lógnak, de azért a nagyobbak közé tartoznak, de nagyon jól csókol,simán megy a mélytorok, akár kényszerfranciával is, kinyalja a segged, szó szerint és ha akarod keményen megdughatod minden lukát,akár meg is öklözheted a pináját.Ja és le is spriccel ha megkéred:)
  • Action:

    Mostanában ugyan az a menetrend: megérkezés, puszi-puszi, kis csevej vetkőzés közben, irány a zuhany, majd vissza és kezdődhet a szeánsz. Csókolózunk jó sokat, közben leveszem a melltartót és bugyit,és kezdek lejjebb haladni puncijához ami borotvált és finom.Elkezdem nyalni nem csak a pillangóit, hanem a popsilukát is,mivel Lynda popsiszex fan, mint én is,nála mehet akár egyből is popsiba, de egyelőre nyalom csak.Élvezkedik rendesen, majd elkezdem ujjazni először punciba majd a másik ujjammal a popsiba is behatolok.Ezeket roppantul tudja élvezni:) Amikor sietek nem is szoktam leszopatni magam vele, hanem gumihúzás után már tolom is neki.Itt most nem siettem, ezért föltérdeltem az arcához és a szájába adtam a farkam és szépen elkezdett szopni, mélytorok megy rendesen és most kedvem volt megszopatni is, szóval kicsit meg is dugtam a száját.Közben simogattam a csiklóját, meg néha megujjaztam.Majd kicsit feljebb tornáztam magam, hogy a fenekem is ki tudja nyalni, mert szeretem.Nyalattam magam kb 5 percig,aztán eszembe jutott, hogy jó lenne egy kis spriccelés és szóltam neki, hogy szeretném ha megujjazná magát keményen mert azután jön a spricc,amit imádok.Ilyenkor két ujját feldugja magának és őrült tempóban elkezdi ujjazni magát és kb. 30. mp múlva már ömlik is rád a nedű.Hatalmas élmény! Ilyenkor el is élvez rendesen. Gumi fel és popo mehet. Nagyon megbasztam, egyszerűen csak vonaglott alattam, annyira élvezi amikor egy fasz keféli a fenekét. Olyan 10 perc után élvezett el, de béna vagyok mert bár egyértelmű volt, nekem mégse tűnt fel a dolog, csak mikor szólt hogy vegyem ki a farkam.Mondom még nem élveztem el, mire Ő: - De én igen.
    Ja mondom az más:)Gumicsere és punciba be.Mondjuk nem sok kellett nekem se, és teleélveztem a punciját.Ilyenkor csak fekszem mint a partra vetett bálna, és nézek ki a fejemből.Megkínál vízzel, majd kis beszélgetés, ahol elárulta, hogy a múltkori dugásunk olyan jól sikerült, hogy a domina csaj is magához nyúlt a másik szobában("elintézte magát"),ezen jót mosolyogtam, majd gyors kamikaze zuhany után útra készen, puszi-puszi és a legközelebbi viszontlátásra:)Közben eszembe jutott, hogy legközelebb lehet át kellene hívni a domina csajt is, állítólag ő is spriccelős:)Lynda meg szereti a csajokat is szóval ki is nyalná rendesen:) Igen ez lesz egy következő találka forgatókönyve:)
  • Elszámolás:

    Új pesti átlag, de a vállalt dolgok miatt kedvezményesnek mondom mindenképp.Végén szoktam megajándékozni, nem volt ez másként most sem.
  • Összkép:

    Mint írtam, 40-es MILF, korához képest jól tartja magát.Kedvesen viselkedik mindig és beszélgetni is lehet vele:)
Happy Massage