• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Kedvesem ! :)

    Nagyon megleptél :) Örültem a beszámolónak és a randin is jól éreztem magam :)

    Csókollak :)

  • Egyeztetés:

    Tiához már régóta járok. Az utóbbi időben nehezebben találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot, de most minden flottul ment. Telefonon hívtam, három nappal a randi előtt. Megegyeztünk szombat déli időpontban. Alig vártam a hétvégét.
  • Megközelítés:

    Vásárcsarnok környékén található Tia rendelője. Ebből kifolyólag tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. Én metróval érkeztem. Kocsival nehéz parkolóhelyet találni, célszerű a környékbeli mélygarázsok egyikében hagyni a verdát.
  • Helyszín:

    Egy régi körfolyosós házban található Tia kuckója. A házhoz érve felhívtam Tiát, aki megadta a kapukódot és már siethettem hozzá. A szexkuckó egy nagyon szépen felújított és berendezett lakás. Miután beléptem az ajtón puszival üdvözöltük egymást majd bevezetett a szobába. Itt félhomály honolt. Mint mindig, most is kellemes zene szólt a rádió hangfalaiból. A szoba közepén üvegasztal található, a ruhákat pedig székre lehet pakolni. Az ágyon van 2 párna, amelyek nagyon puhák. A fürdő is jól felszerelt, sokféle tusfürdő közül lehet választani. Szájvízből is legalább háromféle van. Pohárkák elő vannak készítve.
  • Lány külseje:

    Tia nagyon gyönyörű! Sokszor voltam már nála, de szépsége a mai napig lenyűgöz. Nehéz objektíven leírni a külsejét.
    A képek alapján látszik, hogy egy bombázó, viszont az arca nem látható. Azt kell mondanom, hogy Tia igazi babaarcú lány. Huncut, zöld szemei igézőek. Nagyon vidám , szinte mindig mosolyog. Még a szemei is mosolyognak! A védjegye a vörös hajkoronája, amit én nagyon szeretek simogatni.
    Teste is tökéletes. Bőre, finom, illatos. Mellei közepesen nagyok, feszesek és teltek. Ezek világbajnok mellek! Valódi hetyke cicik, melyek büszkén kémlelik az eget :) Bimbók nyalogatásra jól reagálnak. Popsija látszódik a képeken, de a valóságban még szebb. Formás, markolnivaló popsi. Combjai szép hosszúak, feszesek. Tökéletes nő. Egyébként fehér ruhában fogadott, de alig vártam, hogy lekerüljön róla :)
  • Action:

    Üdvözlés után Tia bevezetett a szobába. Amíg vetkőztem, elmondta, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban, majd kezembe adta a törülközőt és elmentem tusolni. Miután visszatértem, Tia már megszabadult a ruháitól. Ez a lány gyönyörű.
    Állva csókolózni kezdtünk. Nagyon finomak az ajkai! Csókja pedig igazi nyelves csók. Egy pár percig ez eltartott, nem bírtam szabadulni az ajkaitól. Nyalogatni, szopogatni kezdtem a mellbimbóit. Utána ismét finom csókok következtek, miközben popsiját markolásztam. Tia lehuppant az ágyra, és ott folytatódott az action. Fekve csókolóztunk, nagyon jó volt. Órákig csináltam volna. Ismét kezelésbe vettem a melleit. Kicsit jobban szívhattam, mert Tia kedvesen figyelmeztetett, hogy kicsit óvatosabban csináljam. Bocsi! Majd következett a puncija. Nyaltam, faltam kis puncusát. Kezeimmel combjait simogattam. Komolyabb eredményt nem értem el. Ezután cseréltünk.
    Tia szájába vette a makkomat és nyalogatni kezdte. Mélyebben is bevette és ütemesen szopni kezdett. Nagyon jó volt. Kezeimmel simogattam a testét, elsősorban a melleit gyúrtam. Élvezetes volt. Ekkor már érezni akartam a punciját is. Gumihúzás előtt viszont még csókolóztunk. Tia felpattinotta a gumit és (kutya lévén :) kutyusban folytattunk. Gömbölyű popsija kiváló látványt nyújtott. Tovább is maradhattunk volna ennél a poziciónál, de én javasolta a váltást. Úgy éreztem így nem tudtam volna elélvezni.
    Tia nyeregbe pattant és megülte a farkamat. Ütemesen lovagolt, a mellei az arcom előtt ringtak én pedig két kezzel gyúrni kezdtem őket. Közben csókot váltottunk. Kicsit besegítettem: megmarkoltam a popsiját és alulról elkezdtem tolni. Kiváló érzés volt, ahogyan a farkam mozgott a forró puncijában. Utána ismét Tia következett. Éreztem, hogy elér a vég: farkam nem bírta tovább és lövöldözni kezdett :) Utána még egy percig ölelkeztünk. Tia kiment pár percre a fürdőbe, visszaérkezés után még maradt egy kis időnk beszélgetni. Elmentem tusolni, majd következett a fájdalmas búcsú. Tia csókkal, ölelésekkel bocsátott utamra.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem az asztalra. A mértéke a pesti átlag. Az élmény felbecsülhetetlen.
  • Összkép:

    Tia nagyon gyönyörű és kedves lány. Régóta járok hozzá és remélem még sokszor találkozhatunk.
    Vele az idő nagyon gyorsan telik. Ha napi két órát Nála tölthetnék, akkor talán már elégedett lennék. Én legszívesebben megtartanám magamnak :)
    Tia kivételes Szépség. Kedvessége, hozzáállása példaértékű.
Happy Massage