• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. A kiszemelt időpontom foglalt volt, de nagyon rugalmasan állt hozzá és át tudta szervezni hogy találkozhassunk. Nagyon köszönöm!
  • Megközelítés:

    Autóval a parkolás a corvin parkolóban könnyű, (12 perc séta)a közelben is van parkoló ház (5 perc séta), az utcában is lehet ritkán parkoló, de mindenhol fizetős. A tömegközlekedés a környéken kiváló, metró, villamos pár percen belül könnyen elérhető.
  • Helyszín:

    Új építésű rendezett társasház, lift visz a megadott emeletre. A lakásban van klíma, úgyhogy a kinti forróság ellenére nagyon kellemes volt a benti hőmérséklet. A halószoba tágas és kellemes, nagy franciaággyal, amit gyertyák tettek hangulatossá. A fürdőszoba tiszta, rendezett, sok tusfürdő és szájvizek állnak rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    Fanni csodás, érdeklődő fiatal hölgy. Egy kicsit teltebb, mint a képek sejtetik, de nekem így is nagyon vonzotta a tekintetem. Ahogy beléptem a lakásba, az ajtó mögé bújva várt egy fekete mini köntösben, kiemelve szőkeségét és szép arcát. Formás popsi, hatalmas mellek, pont amire számítottam, pont ott kerekedik, ahol kell!
  • Action:

    Fanni Puszival fogadott, bekísért a szobába. Zuhanyozás után megszabadult a köntöstől, egyenlő pályák..., az esélyegyenlőség jegyében kedvesen mosolyogva. Állva csókolóztunk, majd javasolta hogy az ágyon folytassuk. Francával folytattuk, nagyon jól csinálja. Bársonyos nyelvével mindent körbejár és a családi ékszert is eltünteti teljesen. Kis idő múlva cseréltünk hogy kedvére tehessek, amit sok csókkal kezdtem nyakának ívénél, érzékeny mellein és kissé csikis hasán át érzékeny puncijáig, ahol is belefeledkeztem a kényeztetésbe és csak az egyre erősödő sóhajok és a remegés után összezáródó combok jelezték hogy kedvére való volt a ténykedésem. Utána Ő jött felülre, igazi mélytorkos, öklendezős, cuppogós, bőnyálas, isteni franciával felturbózott, majd gumit kértem. Meglovagolt kérésemre, hogy élvezhessem mellei látványát, cirógathassam, nyalogathassam, forró puncijának serény ténykedése közben. Mivel mondta, hogy a kutyus a kedvenc póza, váltottunk és hol keményebben, hol visszafogottabban csattogósan, tolta farkamra punciját és zuhant az ágyra kéjesen miközben nálam is elment a kép és telelőttem a gumit rendesen. Nyugi, felocsúdás, tisztálkodás és mivel időm vége közeledett, ismét el zuhanyozni, majd öltözés és két puszi kíséretében távozás.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor leraktam a szobában a szekrényre, ami távozásomig ott is maradt. A kapott élményért maximálisan jó.
  • Összkép:

    Fanni egy nagyon kellemes társaság. Szép lány, figyelmes, kedves, mindent megtesz, hogy jól érezd magad, nagyon elégedetten távoztam. Már keresem az alkalmat hogy ismét vele lehessek.
Happy Massage