• Cintia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Előző nap délutánján láttam, hogy éppen online és elérhető, ezért kapva az alkalmon rögtön telefonáltam is neki. Érdeklődtem a "bővebben telefonon " funkció tartalmáról, melyről készségesen tájékoztatott, hogy szimpátia kell mindenhez számára. Ezután megegyeztünk másnap délutáni időpontban.
 • Megközelítés:

  Én gépkocsival érkeztem a helyszínre ahol volt parkoló bőven, még a ház előtt is, ami ingyenes.
  A Hungária körúttal párhuzamos utca,nagyon egyszerű a megtalálása. Az adatlapján található térkép funkció pontos helyszínt jelöl. BKV-val minden mennyiségben megközelíthető.
 • Helyszín:

  Az épület egy új építésű társasház. A lakás ennek megfelelően néz ki, tiszta rendezett.
  A fürdőben kád található, zuhanyfüggönnyel, továbbá bőséges tusfürdő választékkal. Van fogkefe és szájvíz is a megfelelő higiéniai elvárások betartásához.
 • Lány külseje:

  Fényképei alapján egy világos barna, hosszú hajú, vékony, de arányos testalkatú alacsony hölgy társaságában tölthetem el órácskát. A fényképeken nem látható kedves mosoly, a csillogó barna szempár kíséretében. Ami a fényképeken nem látható azok az ízléses tetoválások ( én nem vagyok oda a tetoválásokért, de rajta jól álltak :) )
 • Action:

  Bekísért a szobába, majd levetkőztem és átadott egy tiszta törölközőt, majd irány a fürdő. Visszatértemkor felajánlotta, hogy hoz be vizet amit szívesen el is fogadtam a párnacsata előtt.
  A szobába visszatért, majd elkezdtünk finoman csókolózni és simogatni egymást ezután ledöntöttem az ágyra és elkezdtem felfedezni a testét a mellbimbóit csókoltam és a nyelvemmel játszottam vele. Mivel egybe részes fekete fehérnemű volt rajta amit csak hátulról lehetett kicsatolni, ezért újra felálltunk az ágyról és megszabadítottam tőle. Ezután az ágyra döntöttem újra és lassan a nyakától kezdve egyre lejjebb haladva eljutottam a kelyhéhez amit körbecsókolgattam, majd a nyelvemmel elkezdtem kényeztetni ezt a finom puncikát, ő meg apró sóhajokkal jelezte, hogy szereti.
  Előzetesen, mondta hogy az ujjazást annyira nem szereti , de ha meglesz a kölcsönösség, akkor bármi lehet, főleg ha ügyes leszek. Ezért bepróbálkoztam az egyik ujjammal puncikába, amely ellen nem ellenkezett. Sőt, egyre szaporábban szedte a levegőt, és a kitartásomat egy orgazmussal jutalmazta felém.
  Ezután jelezte felém, hogy most ő következik, ezért lefeküdtem, majd átadtam magamat neki.
  Igyekszik kitapasztalni az aktuális partnere gyenge pontjait, ezért finoman a nyakamtól kezdet el csókolgatni, a mellbimbóimat finoman szívta, majd lassan leérkezett a farkamhoz ahol a környéket se kihagyva kezd bele a francia tudása csiszolásába. Gyengéden, de mégis ütemesen csinálja.
  Mikor már beton keménnyé változtatta a farkam kértem a gumit, majd a kedvencemmel, a lovacskával kezdtük a szeánszunkat. Nagyon finoman beleült és lassú mozgásokkal elkezdtük a vágtatást a beteljesülés útjához. A lovaglás során folyamatosan csókolgattuk egymást és hol ő szorított magához, hol én szorítottam a fenekét és simogattam a hátát. A lovacska közben miután a drágát elérte az orgazmus mámora mindig lassítottunk, hogy megtudjon pihenni :), majd újra belekezd a csúcs meghódításába, ezúttal már beleguggoló lovacska pózban.
  A második élvezése után felkapom, megfordítom, és misszió pózban, teszem gyengéden magamévá, majd a lábait a nyakamba rakva lassan majd egyre erőteljesebben hatolok belé és csak azt hallom Cintiától, hogy kérlek ne hagyd abba most így nagyon jó :) Miután újra eljutott az orgazmus szent földjére kicsit hagytam pihenni, majd a lábait oldalra fordítottam és vágtattam én is a beteljesülés felé.
  Egyre ütemesebben hatoltam belé, toltam rendesen és mikor elérkezett a vég, szóltam neki, hogy a szájába szeretnék elmenni amit az ágyra feltérdelve teljesített. Nagy adag végterméket belelőttem a szájába amit el is tüntetett a gyomrába, pedig az adatlapján nincs feltüntetve :) Letörölgetett, majd a hátralévő időben beszélgettünk és felajánlott egy masszást is amit készségesen elfogadtam. A masszás inkább simogatásnak tűnik, de jól elesett egy ilyen kiadós szeretkezés után. Mivel a doggy kimaradt a repertoárból, ezért vissza kell térnem hozzá, hogy a kerek popóját hátulról is megcsodáljam, továbbá még egy-két pózt kiszerettem volna próbálni vele :)
 • Elszámolás:

  A randink elején történt, amit egy dísztáskában átadtam számára egy kis csokival megfűszerezve. Az 1 órának megfelelő új pesti átlag.
 • Összkép:

  A bemutatkozó szövege pontosan letükrözi milyen vendégre is vágyik Cintia. Aki barátnő feelinget keresi ne is menjen máshová! Ha az urak figyelmesek és kedvesek vele akkor Cintia mindent megtesz , hogy jól érezze magát az ember. Tessék rá nagyon vigyázni !
Happy Massage