• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Drága ( nekem, személy szerint ) JóQtya! :) ♥

    Nagy örömmel olvastam kedves, részletes soraid, megannyi maradandó szép emléket és érzést előidézve ! Nagyon szépen köszönöm, hogy megírtad, ugyanis ez nekem óriási nagy visszajelzés, hogy ilyen nagy kihagyás után, még mindig tudok felejthetetlen élményt okozni ! Örülök, hogy Veled volt ilyen élményem, hiszen ahogyan olvastam, szinte láttam még magam előtt.. mint a moziban, amit mosolyogva nézel..

    De mint a legjobb filmeknek, úgy ennek is már alig várom a folytatását...

    Coming soon.. ♥

    Gréti

  • Egyeztetés:

    2 nappal hamarabb, VTR-en jelentkeztem be nála, de előtte lévő nap délután felhívtam telefonon is. Határozott, kedves hang tájékoztatott, és már alig vártam a ma délelőtti randinkat.
  • Megközelítés:

    Most BKV-val érkeztem, a hely nagyon jó megközelíthető metróval, buszokkal, villamossal, trolikkal. Parkoló a ház előtt volt 3 is, igaz, a szomszéd utcákban nem láttam üres helyet, így érdemes előbb érkezni.
  • Helyszín:

    A ház egy régi gangos ház, nem annyira lerobbant állapotban, és némileg felújítva, értsd új járólapok a folyosón, új villanyórák, új lift, stb. A lakás egy tetőtéri ráépítés eredménye, ebből kifolyólag teljesen új belülről. Belépve egy hatalmas előszoba fogad, oldalt szekrényekkel, rejtett amerikai konyhával, a mi szobánkba és a fürdőbe vezető ajtókkal, és talán még egy szobába? nyíló ajtóval. A fürdő is új, fehér, tiszta és higiénikus. A kádhoz zuhanyfüggöny is jár, sok sok tusfürdő, szájvíz pohárral, fogkefe és fogkrém. A szoba is kellemesen nagy, légkondival, 2 szellős, polcos szekrénnyel, és a beszögellésben az ággyal. Az ágy melletti és a szemközti falon nagy tükör a moziélményt erősítendő.
  • Lány külseje:

    Na, itt nem egyszerű lesz a leírás... :) Írhatnám, hogy mint a képeken, merthogy javarésze retus nélküli, ami fedné is a valóságot, de... ami lényéből árad, az leírhtatlan, de azért megpróbálom: szóval EQ és IQ tekintetében ilyen hölggyel még nem sokszor találkoztam pár éves "pályafutásom" alatt. És akkor még nem beszéltem a hosszú, fekete hajáról, csókos ajkairól, ívelt nyakáról, közepes, tenyérbe illő, és kéredzkedő melleiről, melyek nemcsak keményednek, de remegnek is az izgatásukra, pici pocijáról, gyönyörű, selymes, illatos babapuncijáról, kerek, majdnem szívalakú popójáról és formás lábairól...;)
  • Action:

    Egy mosolygós lány nyitott nekem ajtót, és két puszi után már le is vettem a cipőmet, és a megkezdett beszélgetést folytattuk is a szobában. Itt kaptam egy széket fogainassal, ahova lepakolhattam, és egy illatos, nagy, fehér nedvszívó törölközőt, hogy gyorsan mehessek fürdeni. Tudom, béna vagyok a melegítős bojlerekkel, de nekem hol forró, hol hideg vizet sikerült varázsolnom, de azért sikerült végeznem. Kötelező szájvíz után vissza a szobába, ahol már egyrészes babydollban várt, szivet megdobbantó látványt keltve a retinámon. Beszélgetve leültünk az ágyra, majd szót bennfelejtve olyan
    csókcsata kezdődött, ami kisebb megszakításokkal több, mint 40 percig tartott... közben: lassan azért lehaladtam, felfedezve testét, csókolva nyakát, cicijeit, pociját, combját, kelyhét, kellően erős, és egyre jobban éledező hangokat kicsalva belőle, majd visszatérve egy hosszú csók után ismét alászálltam csodás punciját kényeztetni. Lágyan kezdve, szépen haladva csináltam, amit a reakciókból lemérve nagyon szeretett. Hosszabb kényeztetés után szólalt meg, elfúló hangon: "Csókolj meg!". Parancs! Már össze is tapadtak ajkaink, ami után ő kezdett kényeztetni, lágyan franciázva, el-eltüntetve az ezredest. Kényelmesebb pózt felvéve lejjebb is halad, zacsit és golyszikat sem hagyva ki. Fejem lassan elvesztve kértem (mit kértem, szinte könyörögtem!), hogy húzzunk vv-t, amit készséggel meg is tett. Lovacskában kezdtünk, száját és cicijeit kényeztettem közben. Utána két, újonnan kipróbált pózzal "kedveskedtem" neki, elmondása alapján teljen jól esett neki, majd leültünk az ágy szélére, és ismét belémült... huhhh... végül közös kedvenc pózunk következett, a kutyus. Lágyan, lassan, cirógatva és kezemmel puncit izgatva izzadtunk és ziháltunka végkifejletem felé, mely lábujjremegős orgazmusban végződött, miközben ügyesen, belőlem extra kéjt kihozva mozgatta csípőjét! Utána letörölgetett, kaptam egy pohár vizet, és az ágyon elheveredve folytattuk beszélgetésünket. Túl is sikerült nyúlnom kiszabott időmön, de mentségemre legyen mondva, hogy nincs óra sehol, időérzékem meg a Vele töltött idő alatt konvergált a nullához, szóval mea culpa :) Végül kicsit letusoltam, csendben, ráijesztve visszatértem, felöltöztem, és a távozás mezejére léptem... ami majdnem nem sikerült, mert a marasztaló búcsúcsókok megtették a hatásukat:)
  • Elszámolás:

    Én a rózsaszálakat a legvégén helyeztem el az asztalra, egyszer sem került szóba, Gréti bevallása szerint el is felejtkezett róla. Hát, ha én is elfelejtkeztem volna róla, olyan lett volna, mintha az emberfia a barátnőjéhez ugrik fel egy nagyot szerelmeskedni!
  • Összkép:

    Beszélgetéseink között már előre annyi programot megbeszéltünk, ami a következő pár találkánkra is elég lesz. én úgy éreztem, hogy nemcsak testileg, de lelkileg is jól kiegészítettük egymást a beszélgetések alatt, és sok közös témát is találtunk. Úgyhogy magamat ismételve annyit tudok mondani, aki nemcsak a szép és formás lányokat keresi, hanem beszélgetni is szeret, annak ideális partner lehet eme Hölgy!
Happy Massage