• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szerencsémre könnyen ment. Már a telefonban is szimpatikusnak tűnt, a hangja alapján. Délelőtt hívtam és kora estére beszéltük meg az első randit.
  • Megközelítés:

    BKK-val közelítettem meg, pár percnyi sétára van a villamos megállótól. Mondhatni frekventált helyen fekszik az épület. Parkolásról inkább érdemes Niobéval egyeztetni, mindent készségesen elmond.
  • Helyszín:

    Teljesen rendben van a környék, és az épület is. Kapukóddal lehet bejutni, majd a rácsos ajtót (mint a menyország előkapuját) szintén kinyitja ez a szépséges fiatal a hölgy.
  • Lány külseje:

    Csak szuperlatívuszokban tudok vele kapcsolatban nyilatkozni! Életem egyik legjobb döntése volt, hogy őt választottam. Minden klappol! Gyönyörű és hatalmas keblek, szolibarna selymes bőr, feszes popó és mosolygós, szép arc. Diszkrét tetkóval a testen, illetve piercing a kelyhében. Annál izgalmasabb!
  • Action:

    Mivel először találkoztunk, volt bennem egy kis drukk, hogy milyen fogadtatás vár. Nem okozott csalódást, rögtön szájra puszit kaptam belépéskor és széles mosolyt. Azonnal frissítővel kinált, és vidáman mutatta a törölköző kompozíciót az ágyon amit hajtogatott a részemre, később tusolásra átnyújtott. Mécsesek égtek a szobában, amitől még szebbnek látszott mindene. Fürcsi után az ágyon egymással szemben térdelve hangolódtunk egymásra. A fantasztikus keblekkel kezdtem, gyengéden csókolva a nyakát, magamhoz húzva a testét. Közben ő is kezdeményezett, elkapta az ezredest. Olyan jól franciázik, hogyha átadom magam az érzésnek, szinten azonnal a mennyekbe repíthetne. Kértem, hadd kényeztessem most én. Hátára fektettem, majd ajkamra forrt a mézédes kelyhe. Melleit masszíroztam közben hosszasan, amíg eljött az idő a kölcsönös franciára, majd a gumihúzásra. Szavaival élve "romantikus" pózban hatoltam bele. Leírhatatlan élmény, simogatni és csókolni közben. Próbáltam húzni amíg lehet, de utolért a vég! Mosolyogva nyugtázta az orgazmusomat.
  • Elszámolás:

    Teljesen rendben van a rózsák aránya a nyújtott boldogságért cserébe. Két különböző színű rózsát hagytam nála az asztalon.
  • Összkép:

    Természetesen viselkedik, igazi barátnő feeling. Niobé szintén elvezi az együttlétet, abszolút partner mindenben. A kapott élmény automatikusan húz vissza hozzá.
Happy Massage