• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalról került a kedvencek közé. Telefonon hívtam, elsőre felvette és az ajánlott időpontot el is fogadta.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem. Parkolàs ingyenes és volt is hely bőven a közelben. Előre kinéztem a google mapson, igy könnyedén meg is találtam.
  • Helyszín:

    Toronyház felsőbb emelete. Bejutás telefonon kapott kóddal. Lakás egy tágas garzon, még elég minimalista berdndezéssel, mert még csak most költözött ide. Zuhanyzó, tusfürdők, szájvíz, száraz kilépő, nagy, puha türcsi.
  • Lány külseje:

    Karcsú termetű, szende arcú leányzó. Tenyérbe illő cicik, formás kerek popsi, selymes bőr, rózsás, húsos szeméremajkak. Halk szavú, lassú beszédű. Semmi kihívó nem volt rajta, mégis csábító volt. Testhez simuló, egybe ruhában és harisnyában fogadott.
  • Action:

    A szokásos tiszteletkörökkel indítottunk: kis csevej, átbeszéltük a tervezett programot, vetkőzés, tusi. Részemről kis simogatás, puszik a nyakára, mellére, miközben kiszabadítottam a melleit a ruciból, és megszabadult a harisnyájától is. Ezt követően ízelítőt kaptam a franciájából Kellemes, lassú kényeztetést kapott az ezredes úr, némi kezezéssel egybekötve.(Mondjuk a mélytorok nincs meg, pontosabban a mandulákig eljutottunk, de nem tudta beengedni a torkába.) Majd lejjebb haladt kérésemre a tarsolyos ikrekhez, akiket szintén eldédelgetett a szájával, kezével. Majd tovább haladt Ánusz úrhoz, és vele is közelebbi kapcsolatba kerül. Ezt viszont nagyon jól csinálta. Körülnyalta, majd megpróbálta belefúrni a nyelvét. Igen jól esett. Még egy-két ilyen etapot végigcsinált, mindig magától visszatérve Ánusz úrhoz, és agyon kényeztette őt. Már-már az volt az érzésem, hogy ez egy kedvenc programja, annyira lelkesen csinált. Közben szinte folyamatosan izgatta magát valamelyik szabad kezével. Mivel a vég közeledtét éreztem, gumit kértem, és fölé kerekedve, szemből szeretkeztem vele. Olyan szűk volt a puncija, hogy meg is fordult a fejemben, hegy ebből biztos nem lesz majd ököl szex, amit ki szerettem volna vele próbálni, mert kizártnak gondoltam, hogy ebbe a szűk kéjbarlangba, be fog férni a kezem. Hamarosan végem is lett. Kicsit túl korán is, mert neki még kellett volna egy kis idő. (Sorry!)

    Gyors tusi, majd nekiláttunk az arra az alkalomra betervezett, fő programnak, az ököl szexnek. Mivel még soha nem csináltam, mondtam, hogy irányítson. Kezem bekrémezése után elkezdtem a csiklót izgatni, és egyre több ujjammal ujjazni. Szépen haladtunk, egyre több ujjam tűnt el benne, majd (ő vezette a kezemet, a csuklómnál fogva) szépen eltüntette az öklömet. Igazándiból csak a kíváncsiság vezetett, hogy ezt is kipróbáljam, és nem számítottam rá, hogy egy kicsit is élvezni fogom, de mire eddig jutottunk, addigra igen komoly merevedésem lett. Láttam eltűnni benne a kezem, és éreztem, ahogy a gátizom szorítása túljut a legvastagabb ponton, és a csuklóm felé szűkülő kézfejnek köszönhetően, szinte befelé feszítette a kezem, mintha el akarta volna nyelni. Aztán már csak arra eszméltem, hogy a gátizmok a csuklómat szorongatják. Kicsit kitartottuk a pózt, majd óvatosan kivezette magából a kezem, amit ily módon sikerült épségben visszakapnom.

    Mivel még volt pár percem, rákérdeztem egy gyors kényszerfranciás kivégzésre. Mivel igenlő választ kaptam, a félig felpolcolt felsőteste elé térdeltem, és egyre gyorsuló tempóban magamévá tettem a száját. Mivel ez sem tűnt a kedvenc műfajának, és nem akartam, hogy nagyon kellemetlen legyen neki, kértem, hogy markoljon rá a tövére, és akkor meg tudja tartani a kellő távolságot. Így már teljes volt a feling, néhány percen belül végem is lett. Utódokat kicipelte a mosdóba, és pancsizni küldte őket. Gyors tusi, öltözés és távozás.
  • Elszámolás:

    Az előzetesen, telefonon egyeztetett, extrás program mértékének megfelelő csokor, tusi előtt, a kis asztalkára elhelyezve. Extrákkal is, csak az új bp.-i átlag.
  • Összkép:

    Kicsit vegyesek az érzéseim. Kedves lány, odateszi magát, próbál a kedvedben járni. Viszont az alapként jelölt csók, és kölcsönös francia elől kitért. Ez persze szólhatott a személyemnek is, nem várhatom, hogy éltes korom ellenére egy fiatal lány akarjon velem csókolózni. . Mondjuk, hogy nem működött a kémia? Kicsit olyan szépség és a szörnyeteg érzetem volt, csak nekem nem volt elég időm meghódítani őt…
Happy Massage