• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Személyes üzenetben kerestem többször is, árak-miegymás végett, mert a képek nagyon felkeltették az érdeklődésemet, találtunk egy megfelelő időpontot, már belelovalltam magam amikor eltűnt az oldalról, kicsit csalódott lettem, de aztán visszatért és mehettem a korábban lefixált időpontban :))
  • Megközelítés:

    13 ker. külső része, szokásos gps segítségével mentem , könnyű odatalálni, ház előtt parkolóhegyek parlagon, bkv mániásoknak ahogy láttam van villinger, meg busz
  • Helyszín:

    Régebbi 4 emeletes panelház emeletén található egy kis garzon, klasszul megcsinálva, fürdőben zuhanykabin, sok tusfürdő meg listerine pohárkákkal, tetthelyen nagy franciágy , illetve egy asztal mécsesekkel meg buddha szoborral nagyon hangulatos. Ruhákat le lehet helyezni székre vagy ahogy érzed.
  • Lány külseje:

    Hamarabb érkeztem és közben telefonálgattam meg cigiztem ( tudom rossz szokás ) amikor észrevettem hogy jön egy kicsikocsi és valami olyasmi csaj száll ki belőle mint Niobé. Jól megvizualizáltam és örültem mint a majom a farkának hogy rendben lesz ha Ő az. Ő volt. A képeknek megfelelő külsejű sztem baromi csini, főleg a cicik, meg úgy egyben a hölgyi. Van pártetkó, de nem zavaró, legalábbis nekem. Arckitakarástól nem kell félni rendben van :))karakteres szép arcú lány. Fekete szettet kértem üziben, valami mást kaptam, de rendben volt abban is . Ha jó szót keresek rá akkor a kecses. Vékony testalkat, de feszes.Pici popsival. Sztem bomba csaj, de ő mint mindegyik nő saját maga legnagyobb kritikusa.
  • Action:

    Kicsit zavarban voltam mint minden első randin :) puszival fogadott, idegesen nevetgéltem aztán sztem átragasztottam rá. Kicsit beszélgettünk, aztán törcsi és go zuhanyozni.Közölte hogy ne zárjam be az ajtót mert beragadhatok :) Fürcsi után vissza és megbeszéltük hogy mit szeretnék. Franciatudás bemutatását kértem, nagyon megvoltam elégedve lassan érzékien csinálta pont ahogy szeretem :) piercinges nyelvvel :) volt némi mélytorkos prezentációs is, el tudtam volna lenni vele csak éreztem hogy ez így nem jó mert elmegyek. Közben én is kértem hogy kényezthessem 69-be fordult élmény volt nyalni az illatos piercinges nunusát. Ami tetszett neki sztem a hangokból itélve, de nem ment el sztem...Ezután kértem hogy húzzunk gumit, majd hátulról támadtam, majd misszionáriusban szemből, sikerült majdnem agyon nyomnom :) ezután lovaglós poziba kerültünk ami tök jó volt a ciciket szemből vizuálni nagyon fasza, majd miután nem bírta, popsi alulról alátámaszt és úgy csináltam, meg is jegyezte hogy ez jó volt :)) sikerült elmenni a gumiba, bár nem így terveztem, de a kellemes szorítása és a cicik a szemem előtt beadták . Ezután letisztogatot kedvesen, majd felajánlott egy masszázst. Ez is kellemes volt, mert futás után begörcsölt a vádlim, és kicsit kilazította. Közben beszélgetés mindenféle dologról, jó volt, nagyon jót beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Az elején a buddha mellé az asztalra helyezve borítékban régi pesti átlag , nem kérte, én mondtam hogy rendezzük az elején. Abszolút korrekt.
  • Összkép:

    Mindent összevetve a kezdeti bénázásom túllendülve , kellemes élményekkel gazdagítva mentem el :) szerintem visszamegyek még. Jó csaj bejövős. És tényleg azt kapod ami az adatlapon és a képeken van ( nincs sumákolás ) Kicsit mindig izgulok ha uj csajhoz megyek hogy a képek frissek-e vagy kicsit korábbi portfólióból vannak a képek ( amelyek már mondjuk 5 évesek és a hölgy 10 kilóval kevesebb :) de itt rendben van. what you see is what you get.
Happy Massage