• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Randink egyeztetése telefonon és minden nehézség nélkül történt; az már szóban is kiderült hogy Zaya kedves, intelligens hölgy. Másnapra beszéltünk meg időpontot, amiből végül is SMS-es egyeztetés után másnap utáni nap lett.
  • Megközelítés:

    A helyszín a kilencedik kerület rehabilitált része, kb félúton a Petőfi és a Lágymányosi híd között (nem a Dunaparton de közel ahhoz). Elég sok busz jár arra, a Metró sincs messze, bár én autóval érkeztem. Napközben rengeteg szabad hely van és amióta minden sarkon kamera figyel a ködlámpát sem szerelik le a bennszülöttek az akció időtartama alatt :) Egyébként a ház környezete gyönyörű, nyomokban sem emlékeztet arra ahogy ez a környék 15 éve kinézett.
  • Helyszín:

    A helyszín egy új építésű társasház sokadik emelete. Gang, kíváncsiskodó nyugdíjas nénik, kínos pillanatok nincsenek, néha spontán beinduló automata tűzjelző rendszer van :) Bár Zaya már megtanult együtt élni vele :) A lakást nem figyeltem meg részleteiben (azt hiszem erre elég jó mentségem van, egészen más kötött le) de modern, tágas, kényelmes, diszkrét (egyedül voltunk nincs átjáróház érzés)szóval a ház és a lakás is maximálisan igényes és tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Zaya szerintem teljesen más a maga élő tökéletes valóságában mint a fotókon. És itt nem arra célzok hogy ne lenne fantasztikus, hanem pont ellenkezőleg, a fotók nem adják vissza azt a kedves kacér bájt ami körülveszi a rengeteg tetoválásával, szeplőivel és a hasán megszámolható kockáival együtt. Tökéletes sportos test, hatalmas (de nem közönséges!) szilikonos cicik, barna bőr. Szerencsések vagyunk hogy Zaya hobbija a sport! Igen, ő az a csaj akivel ha összefutsz a konditeremben akkor még a helyét is megbámulod.
  • Action:

    Na de itt nem csak bámulni lehet (bár én bámultam rendesen mert Zaya nem mindennapi látvány a ciciket nem takaró melltartójában), így a kezdeti bemutatkozás után el is mentem fürdeni (mások is kiemelték már hogy a fürdő közvetlenül a hálóból nyílik és ez elég praktikus) ahonnan visszatérve egy kis nyalakodás után egy rövid kutyus akciót zavartunk le. Ezután nagyon finom és szakszerű masszázst kaptam, majd (mivel még bőven volt idő az egy órámból) még egy, ezúttal már kicsit hosszabb menet következett. A látvány és az érzés is gyönyörű volt, Zaya aktívan, de maximálisan rám figyelve repített a csúcsra ismét. Remélem legközelebb sikerül viszonoznom az öröm egy kis részét, amiben részesített.
  • Elszámolás:

    Utólag hagytam ott a kerek számú rózsát ami abszolút csekélység az élményhez képest.
  • Összkép:

    Zaya neve a "barátnő feeling" szinonimája lehetne. Komolyan zavarba jöttem kedvességétől, természetességétől. Nekem nagyon tetszett a vele eltöltött egy óra és remélem még lesz alkalmam meglátogatni.
Happy Massage