• Anna

  • Beküldte:
  • Anna reagálása

    Kedves csavo01!:)
    Köszönöm szèpen a beszàmolót!:)
    Termèszetesen tapasztaltam a meglepődőttsègedet amikor megèrkeztèl, de örülök annak,hogy pozitív értelemben lepődtèl meg ès nem a csalódottsàg miatt!:)
    Legközelebb több masszàzzsal fűszerezem a programot, nehogy hiànyérzeted legyen emiatt:)
    Sok szerettél vàrlak vissza!:)
    Sokszor csokollak!
    A.

  • Egyeztetés:

    Könnyen el lehet érni Annát, szinte mindig kiteszi az oldalra az elérhetőséget, így nincs nehéz dolga a jelentkezőnek! Telefonon korrekt, aranyos tájékoztatást ad mindenről, nem is volt kérdés hogy megyek e.
  • Megközelítés:

    Parkolás könnyen lehetséges, viszont ha jól tudom akkor 18 előtt fizetős a környék. Én metróval érkeztem. Kicsit trükkös a cím megtalálása, de Anna gyorsan útba igazított. Metró kb 3-4 perc séta.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház tobbedik emelete. Lift működik, de fobiam miatt mindig a lépcsőt választom. Lakás szépen a célnak kialakított. Két másik barátnőjével dolgozik ott Anna ha jól tudom, de maximális a diszkréció! Fürdő tiszta és rendezett. Törülköző nagy és nedvszívó. Tud fürdő is van bőven. A szobában található és masszázs pad és tatami is, mi utóbbit használtuk csak ha jól emlékszem.
  • Lány külseje:

    Iszonyat szép lány Anna!!! Képek alapján nem számítottam ilyen szép lányra, meglepődtem eléggé. Nem is értem h miért csinálja ezt a szakmát, gyönyörű szép arca van. Jártam pár lánynak mindkét oldalról de magasan a top3 arc szempontjából. Végig nagyon kedves és odaado a randi alatt. Cicik a képen is láthatóak, pont tenyérbe illőek.
  • Erotikus masszázs:

    Sok mindenről nem tudok beszámolni ebben a részben. Nem erre helyeztük a fő hangsúlyt :) Amúgy elmondása és a rövid masszázs alatt észrevehető hogy ért hozza, elvileg tanult is masszírozni. Kezei alkatahoz képest kimondottan erősek, ki se néztem volna belőle, hogy ekkora erő rejlik a törékeny testében. Már a fürdőbol kijövet csak egy szál cernatangaban várt rám, nehéz volt a látvány után hasra feküdni. A két rész atvezetese finom csuszkamasszazzsal történt, melyet nagyon erotikusan csinált! Finoman beolajoztam illetve o magát majd először a hátamon majd pár perc múlva fordulását szólított fel. Nem kellett győzködnie. ;)
  • Levezetés:

    Következtet a levezetés, végre! Itt Anna a barátnős elemeket a pornos stílussal ötvözte. Nekem nagyon bejött! Érződik rajta, hogy szívesen kényezteti a férfiakat, és szeretni a munkáját. Melytorok nincs, de szépen elnyeli! Természetesen én sem akartam az adósa lenni ezért kertem, hogy helyezkedjen 69-be, melyet mosolyogva, örömest tett. Nagyon finom szűk puncija van, legszívesebben órákig nyalogattam volna öt, de mivel sajnos ez nem az a hely, ezért vissszatertunk az én kenyeztetesemre. Többször lehajoltam hozza csokokat váltani, illetve mikor feküdtem o is többször kezdeményezte magától a csókot, nagyon jól esett. Nyilván ehhez kell a kölcsönös szimpátia is, ami úgy sejtem nem volt probléma köztünk :) a végén a cicikre és a nyakára, valamint mindenre ami előttem volt
  • Elszámolás:

    Az óbudai átlaghoz hasonló a rozsaszallak mértéke, azt csupán egy matyassal haladja meg az óra. Nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Biztosan vissza fogok menni meg Annahoz, teljesen megbabonazott. Nagyon ajánlom mindenkinek, bár így magammal szurok ki, mert így is tele van a naptára. Köszönöm Anna neked a csodálatos élményt, mihamarabb találkozunk ha
Happy Massage