• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Szia! :)

    Örülök, hogy jöttél, jól érezted magad, megírtad az átélt élményt. Az, hogy lefelé kell jönni, valakinek teljesen diszkrét, maximális biztonságot ad. Neked nem, na bumm... ízlések és pofonok.
    De örülök, hogy sikerült valamennyire elterelnem a figyelmed erről a "borzalmas" helyről.
    Egy apróság... Megújult helyen várlak majd Téged, ahol nem lehet majd mire panaszkodni. Ha mégis, akkor otthon kell maradni. ;) Próba szerencse.

    Puszillak :)

  • Egyeztetés:

    Vasárnap nem sikerült már bennt találnom, de ma szerencsére pont a most hívható felirat alatt léptem be.
  • Megközelítés:

    GPS segít. Kor adélután az utcában volt három szabad hely is, meg udvari parkolás is elérhető kicsit jobb áron. A páratlan számokat könnyebb követni, de nem megoldhatatlan feladat a páros sem.
  • Helyszín:

    Kicsit riasztó, hogy lefelé visz a lépcső, és csak Barbi lénye tudja beragyogni, és mindent rózsaszín ködbe borítani. De teljesen nem tudja feledtetni, hogy ez tényleg méltatlan hely a lányokhoz. A fürdőszoba egy strand öltözőjéhez hasonló megoldása, mind az ajtó véletlenszerű rázkódása lehangoló. Pedig még csak szégyenlős sem vagyok, de csak egy darabig reménykedik az ember, hogy jön még egy lány és azért hallok ajtónyitást, sokadszorra már inkább bosszantó.
  • Lány külseje:

    Pozitív személyiség, figyelmes partner, kicsit fiatalabbnak is tűnő szépséges arc,
    akár egy lapátnyi tenyérrel le nem fedhető állandóan álló bimbók a csodás félgömbökön és duzzadt harapdálásra ingerlő csupasz barack.
    Szépen ápolt szőkített haj, szerintem az eredeti színében még gyönyörűbb lehetne.
    Nem emlékszem tetkóra, csak a női átok csíkok formájában rontja kissé a képet.
  • Erotikus masszázs:

    Az erre fordított 15 perc alapján nem lenne korrekt értékelnem.
    Ami időt erre pazaroltunk, abból inkább arra következtetek, hogy aki végigélvezi a teljes programot, annak finomabb nyugtató és nem valami izomszaggató masszázs jutna. A babydolltól az olaj elleni védelem érdekében szegénykémnek meg kellett válnia. A tükörben látottak miatt a hasamon tovább már csak megvakulásom esetében maradtam volna, olyan izgató kerekségek bukkantak elő. Sóhajtozásomra nevetve megkegyelmezett Barbi. A fordulást követő olajos simogatás még inkább zaklatottá tette a kis szívemet.
    Nem a nap és egy futószalag végére kerültem, ezért hát nem volt még túl érzékeny, örömmel fogadta próbálkozásaimat. Ahogy közben segített magát simogatni -önmagát mégiscsak jobban ismerve - csak tovább fokozta az izzadság képződést a homlokomon.
    Bár rugalmasan átírta a program első részét igényemnek megfelelően, még az ölemben ülve is kaptam kis vállmasszázst. Számban a bimbókkal kicsit mosolyogtam is ezen.
  • Levezetés:

    Volt vagy egy órás küzdelem, próbáltam mindent, minden pozícióban. Talán 30 éve volt már, hogy ennyi petting után is szűz marad a lány:-)
    Végül a záróra közeledtével, a levegőben szép hosszú parabola pályát bejárva utaztak a kicsik, majd tértek vissza a feladóra. A lehetséges kettőért nem adtam volna ezt az egyet.
  • Elszámolás:

    Kerek volt, előre adtam, jelképes kedvességnek szánt marcipános csokival, amit őszinte örömmel fogadott.
  • Összkép:

    Szép arc, alak, igazán kedves viselkedés. A vendéglátás bármely vonalán megélne hozzáállásával.
    Erőszakoskodás nélkül elég sokáig el lehet jutni, szinte mindent meg lehet kapni.
    Ha kicsit előbb kunyerálok vizet magamnak, akkor neki is több örömet tudtam volna okozni, ezt kicsit bánom.
    Felejthetetlen, ahogy fordulás után fölém térdelve szétnyílt a nunija.
    Sok sok rossz találkozást törölt ki sikeresen és tette megint magasra a lécet.
Happy Massage