• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már beszéltünk párszor, de mindig későn hívtam, így már nem volt ideje, vagy szűkös lett volna, de ezúttal korábban hívtam, és megbeszéltük a találkozót. Kiemelném, hogy ő felveszi mindig, még akkor is ha épp nem ér rá, ellentétben sokakkal, akiknek akkor is kicsöng ha épp nyaralnak, szünetet tartanak, stb...
  • Megközelítés:

    A telefonban elmondott cím egyértelmű, a 13 ker csendesebb részén, amit elég jól ismertem :)
  • Helyszín:

    Újépítésű, szép, tágas lakás, minden van ami kell, fürdő jól felszerelt, tágas, a vízhőfök tökjól állítható, vagy egy nagy rakás tusfürdő. Az ágy kényelmes, van szobainas (fémből, nem emberből).
  • Lány külseje:

    Húú nagyon beütött amikor megláttam, fekete fehérneműben fogadott, és az az arc... és azok a cickók, és az az alak. Az akció közben fedeztem fel, hogy milyen szép a szeme, olyan barnás, de egész világos, szinte már naranccsárga. Selymes a bőre. Olyan igazi jól összerakott szomszédlány tényleg, sok férfi álma, ebben biztos vagyok. Nem a plázacica típus, hanem olyan hosszútávra elképzelhető :)
    Folyamatosan egy fura érzésem volt, mintha már ismerném, hazafelé pedig rájöttem hogy azért, mert nagyon hasonlít arcban az első barátnőmhöz, már ha az ovis barátnőt nem számoljuk :D
  • Action:

    Megkérdezte, hogy megmasszírozzon-e, mire én azt mondtam hogy oké, de úgy hogy bármikor megszakíthassuk.
    Lefeküdtünk az ágyra és nem teketóriáztunk, elég gyorsan elcsattant az első csók, amit hosszú, folyamatos csókolózás követet. Aztán leszedtünk a melltartót, és nagyon szép látvány fogadott, és puha, formás tapintás, cickók megízlelése, majd átadása csók formájában :D Aztán jött a bugyi, majd egy kis nyalakodás, nedvesítés, nyáladzás. Szép sunája van, és finom is, megint csókolózás pár percig, majd jött a gumi, és a behatolás missziben.
    Imádtam, közben is folyamatosan csókolóztunk, ölelkeztünk, a bimbóink is megismerkedtek, csúszkáltak egymás körül. Nagyon jó volt nézni az arcát is közben.
    Utána meglovagolt, bár többségében most is összebújtunk, rám hajolt, és csókolóztunk, de mikor felemelkedett kipróbálthattam a cicifogós, popsi simogatós témát is. Néha én is alá dolgoztam a Lizzie-nekm simán el tudtam volna élvezni akkor (IS), de tartogattam.
    Visszafordultunk misszibe, mert kutyusban is nagyon szép látvány lett volna, de imádom az arcát nézni, csókolni(amit egyébként viszonoz, sőt gyakran ő csukja be a szemét és hajol felém), és a cickói rengését figyelni, és a cicikre élvezést javasoltam, amit el is fogadott.
    Már alig bírtam visszatartani a töltetet, ezért gumi le, és Ő a kezébe vette az irányítást, pici francia, majd pár húzás után repültek is a testápolóm mellei közé, tényleg pár másodperc kellett hogy kilövessen.

    Az után beszélgettünk, miközben megmasszírozta a hátam.
  • Elszámolás:

    Nem volt róla szó, annyira hogy a kilépés előtt, amikor Lizzie megkérdezte hogy mindenem megvan, akkor jutott eszembe, hogy az is megvan ami nála kéne legyen, ezért visszaszaladtam a szobába, és letettem a kis asztalra a hetekkel ezelőtti telefonbeszélgetésünknél megemlített csokrot.
  • Összkép:

    Nagyon aranyos, nagyon kedves, beszél, kérdez, és az a mosoly, és kezdeményez is, jólesően. Ő is olyan vagányabb csajnak tűnik, aki megmondja, és úgy viselkedik, ahogy vele viselkednek.
    Fantasztikus volt. Bár magammal nem voltam megelégedve(épp az időnk lejártára töltöttem újra), de majd gyakorlunk még. Jó vele beszélgetni is, és nagyon tetszik külsőleg, és belsőleg is.
Happy Massage