• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Egyszerűen köszönöm hogy ennyire udvarias , figyelmes vagy.
    Nagyon jól éreztem magam veled kedves , várlak mielőbb vissza egy hosszabb időre :)
    Ahol újra kikapcsolodhatunk :)
    Szeretettel Lizád :)

  • Egyeztetés:

    Már régóta tetszenek a képei. Most elhatároztam Őt választom, mivel még nem voltam ilyen helyen.
    Aznapra már nem fogadott, másnap délelőttre beszéltük. Pár perc múlva csörgött, vissza hívtam, közölte hogy mégsem jó mert más programja van. Tegyük át későbbre. Hosszú utazás előtt álltam aznap, de a déli időpont még belefért. Egy órával előtte hívjam hogy biztos legyen. Hívtam is de ki volt kapcsolva. Küldtem sms-t hogy érkezek, majd észre veszi gondoltam. Pár perccel a beszélt időpont előtt a kapuból hívtam. Felvette és kérdezte mikorra volt beszélve? Mert Ő még nincs készen. De ha már itt vagyok mennyek fel megbeszéljük. Legalább megnézem és Ő is lát engem gondoltam, meg átadom a kis édességet, azért egy rövid 45 perces is jó lenne mondom ha már itt vagyok. Persze mondta nem az a baj hanem még nem volt ideje elkészülni . Elég stresszben voltam de megörültem neki.
  • Megközelítés:

    Az Oktogontól nem messze Andrásy útról közelítettem. Parkolás fizetős, bár a közelben ha szerencséd van találni nemfizetőset is de gyalogolni kell pár percet.
  • Helyszín:

    Belváros régi építésű épület. Lépcsőház belső terasz, nem lehet eltévedni A lakásban nem tudtam szétnézni, mert az ajtó mögött megpillantottam Lizát és nem tudtam a szememet levenni róla. Fürdőszoba szép tiszta, sok tusi és szájvíz található, száraz kilépő puha törcsi. A massz szoba innen nyílik egy szűk helység, tükrökkel és földön lévő matraccal ami a képeken is látható. Nekem tetszett a fény sejtelmes de lehet látni csak figyelni kell.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött megláttam a 2-3 képeken látható fekete fehérneműben, nem tudtam a szemem levenni róla. Vékony gazella alkat, nem sportol hanem természetesen megáldott gyönyörű szép anatómiai csoda.
    Popsi mániás vagyok hát ez betalált.A cicik nem nagyok de annál hegyesebben állnak, pont az ideálom mesébe illőek. A rövid idő és sokkhatások miatt elfelejtettem a számba venni őket amit legközelebb pótolni szeretnék.
  • Erotikus masszázs:

    Míg fürödni leszek Ő is elkészíti magát mondta. Vártam de már egy másik ajtón bent is volt a szobában teljesen meztelenül várt. Ekkor láttam meg a csúcsosodó cickókat ahogy fénylett az olaj rajtuk, gyönyörű látvány volt. Nem is a masszázs érdekelt, tele voltam izgalommal, de engedelmeskedtem és hasra vágtam magam. A lábamtól haladt de már nem ez érdekelt hanem a tükörben néztem a szép testét.. Közben nagy jól elbeszélgettünk ami szintén jól esett a feszültség oldására. Volt hogy a hegyes cickók szúrták a hátamat és cuppogott a testünk ahogy össze ért. Ekkor megkérdeztem hogy cserélhetünk-e helyet. Persze mondta, nem is hittem a szememnek mikor megláttam a popsi punci párost ami meseszép. A vállaknál kezdtem a nyomkodást de hamar a popsihoz értem mert ellenállhatatlan volt. Engedélyt kaptam a puszira is ami átcsapott nyelvcsapásokba, majd szólt hogy ez már nincs a programba. Ekkor még nem oldódtam rendesen, próbáltam a popsi domborulatok közt csúszkálni előrenyúlva a ciciket fogva. Szereted kérdezte, ezt majd Ő meg teszi a továbbiakban, feküdjek hátra. Ekkor a cickókkal és kézzel elkezdett élesztgetni ami nagyon jól esett de még nem voltam harckészültségben mindig. A szája és nyaka ott volt az orrom előtt majd be kaptam de tudtam nincs csókolózás.. Egyszer csak az ajkai közé vett és azt éreztem hogy kezdek éledni, behunytam a szemem de nézni szerettem volna a látványt mert az beégett a retinába. Meg is tett mindent, mikor szóltam hogy nyugodtan vegye be jelzek ha közeledik.
  • Levezetés:

    Sajnos nem tudtam teljes harckészültségbe kerülni a rövid idő miatt nem oldódott a feszültségem. De Liza nem adta fel és mire föl eszméltem volna olyan franciát kaptam, mi közbe a kezemmel fogtam a fejét finoman csak az ütemet irányítva kiszedte belőlem az utódokat, ami után hatalmas megkönnyebbülés lett. Ekkor éreztem hogy ez a leányzó még a halottat is feltámasztaná olyan jól csinálja.
  • Elszámolás:

    Egy órára szerettem volna menni de első alkalomra így is megérte nagyon a 45 perc. A végén adtam oda amit a félreértésemnek köszönhetően nem helyeztem előre el. Restelltem is magam.
  • Összkép:

    A bizonytalanságom és az izgalmaimat félre téve nem bántam meg hogy Lizát választottam. Ez a lány mindent megtett hogy elégedetten távozzak amit szeretnék megköszönni és viszonozni mert megérdemli, ezért már azon gondolkozom mikor tudok menni legközelebb.
Happy Massage