• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Kedves rok80 :-) Elöször is köszönöm a beszamolot.Másodszor az èn vèlemènyem is szeretnèm.ha a kedves többì ùriember látná,igy leirom: Èn szerintem mindent megtettem,hogy te jól èrezd magad.A popsit is szivesen vállaltam veled,mikor te mondtad pont hogy bárhova mentèl egyik lány se vallalta neked.azt is mondtad ,hogy a mèlytorkot se.Szerintem èn minden tölem telhetöt megtettem, mondtam neked,hogy èn sose talalkoztam mèg ekkora mèretel miotta itt vagyok köztettek.ès sajnos az álkapcsom se tudom ki akasztani meg a fogaimat se kivenni :-D Máskor szerintem èjszakai müszak után inkább előbb pihend ki magad. Puszi Rubi

  • Egyeztetés:

    A második sikertelen hívásomat követően, SMS-ben érdeklődtem, válaszként kaptam egy lehetséges időpontot, majd felhívtam és lefixáltuk.
  • Megközelítés:

    Kocsi és GPS. Hamar meglett a hely. A parkolás ingyenes. Főút mellett, troli vagy buszmegállót láttam a közelben, úgyhogy gondolom tömegközlekedéssel is elérhető.
  • Helyszín:

    Panel rengeteg. Lift. A folyosó eleje. A lakásban picit szűkösen lehet mozogni. De a szoba kellően tágas és az egyik oldalon tükör is van. A fürdő rendben volt, tusfürdő választék és szájvíz. A lakásban végig félhomály volt, így nem is tudok többet írni erről. Egy lézer diszkógömb forgott az ágy mellett.
  • Lány külseje:

    A képek után nem ért meglepetés. Nem a zsánerem, de a maga nemében szexi lány. Kutyus pózban kifejezetten tetszett. Rendesen bele tudtam markolni.
    A képeken az arca is látszik. A képeken is bejött, és élőben is nagyon helyesnek tartom. Szolid smink, selymes ápolt haj. Egy szexi fehérneműben fogadott.
  • Action:

    A beinvitálás után, indultam is fürdeni. Visszatérve egy kis csókolózással indítottunk.
    Majd rátért a franciára. (mindig bajban vagyok, hogyan is értékeljek, ha egy lágy korlátozottan tud teljesíteni a vastagságom miatt) Sajnos sokszor éreztem a fogait. Főleg mikor a mély torkot próbálta, ami sikerült is neki, de egyszerre volt fájdalmas és élvezetes. Mondtam is neki, hogy picit sok a fog, de utána sem tudtam felhőtlenül élvezni a dolgot. Így kértem a gumit. (itt volt egy hibám, hogy se telefonban nem jeleztem előre, hogy legyen megfelelő méretben, és én magam sem készültem / ha értékelitek, indoklásban megírnátok, szerintetek mi a helyes protokoll ilyenkor? nekem kéne mindig készülni, vagy a partnerem hibája és negatívumként értékeljem, hogy nincs minden helyzetre felkészülve?/ ) Valahogy sikerült feltenni egyet, majd misszionáriusban kezdtünk bele. Kellemes volt odabent, de a popsit szerettem volna nagyon kipróbálni. Szerencsére belement. Kutyusban kezdtünk bele. Síkosítás, és már meg is kezdtem a behatolást. Nagyon lassan haladtam, apró lökésekkel jutottam egyre beljebb. Nagyon szűk volt. Jó érzés volt ahogy a záróizmok szorító gyűrűje egyre feljebb haladt a farkamon. Az elején még picit előreugrott ha túl mélyre mentem, és jelezte is, hogy ne toljam tövig, de a végére már nagyon keményen és mélyen jártam benne. Belemarkoltam a fenekébe és úgy húztam magamra. Hasra feküdt és úgy folytattam tovább. Majd megint kutyus. Rendesen megpakoltam azt a formás kuffert. Egy gyors gumicsere után, misszionáriusban folytattam, popsiban. (a tükörrel szemben szerettem volna, úgy hogy beleül, de a méretem miatt nem vállalta ezt a pózt) Szemből is fincsi volt az a popsi. Rendesen megizzadtam, de nem tudtam elmenni. Gumi le hanyatt feküdtem és francia jött. Itt már néha átvettem az irányítást, oldalról megfogtam a fejét, és én dugtam a száját. Nagyon bejött a dolog, mert nem csináltam még így, de a fogait így is éreztem. Amikor fáradni kezdett, gumit húztunk és szemből a puncit vettem célba. De a gumi nagyon szorított, és feltenni sem sikerült a legjobban, megint egy kis izzasztó testmozgás jött, de így ebben a pózban sem lett eredmény. Gumi le. És ismét francia. De nem sikerült elsülnöm, és már az időnk is letelőben volt, így lefújtuk.
    Alapból nehezen megyek el, éjszakás is voltam, de a fogazás és a megfelelő gumi hiánya is rátett. Talán ha csak az egyik tényező nincs, máshogy végződik.
  • Elszámolás:

    Rubit azért választottam mert minden az alapban van és még így sem üti meg a pesti átlagot. A légyott végén rendeztem.
  • Összkép:

    Nem szívesen húznám le Rubit, mert bevállalta a popsit és látszott rajta, hogy jót akar nekem, de relatívan kell értékelnem. Sok beszámolóját elolvastam, így a tudásában nem kételkedem, szimplán csak a méreteimhez nem volt kompatibilis ez a tudás.
Happy Massage