• Niobé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Próbáltam hívni telefonon de nem sikerült elérni. Előtte már egyszer érdeklődtem a szolgáltatásáról ezért gondoltam teszek egy próbát SMS-ben. Le is egyeztettünk egy időpontot másnap estére.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület számomra kicsit kijjebb eső része de mind kocsival mind tömegközlekedéssel könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Egy jó állapotú 4 emeletes házban rendel Nióbé. A helyszín tökéletesen megfelel egy randihoz. Nagy nappali ahol található a nagy franciaágy és egy kisebb helység ahol egy kabinos zuhanyzó van megfelelő mennyiségű kellékkel.
  • Lány külseje:

    Retusált képekkel hirdet ezért voltak fenntartásaim azonban megnyugtatok mindenkit nagyon helyes, szép arca van, bomba alakja és pár tetoválás a testén ami nagyon jól áll neki. Összességében nekem nagyon bejött első pillantásra.
  • Action:

    Szokásos rutin ami ilyenkor van. Belépésemkor nagyon kedvesen üdvözöl, puszi puszi majd beinvitál és különböző itallal kínál amit nem fogadtam el elsőre. Ezután megmutatta fürdőt majd mondta ha nem zavar ne csukjam be teljesen az ajtót nehogy bent ragadjak amivel véleményem szerint megalapozott egy vicces és közvetlen hangulatot.

    Fürdés után egyből be a szobába, el is felejtettem hogy egy nagyon szexi fekete bőr szerű szettben fogadott. Észre vette a törölköző alatt nekem már nagyon áll a zászló meg i jegyezte hogy még hozzám sem nyúlt pedig, mi lesz itt később.

    Elkezdtünk csókolózni majd megszabadultunk az Ő felsőjétől és megcsodálhattam csodás melleit is. Ezután az ágyon hátra feküdtem és elkezdte a nagyon jó és élvezetes francia leckét. Volt benne lágy aztán egyre erősebb, erre én biztattam amit tökéletesen teljesített és volt némi mélytorok is.

    Kértem hogy legyen 69 a folytatás. Ekkor megízleltem kedves kis punciját. Nagyon szép puncija van amiben található egy piercing is, ettől még szexibb lesz. Kis idő eltelte után kértem hogy húzzunk gumit és elkezdtük először előröl, ma folytattuk hátulról ami mindkettőnk kedvence, legalábbis a bevallása szerint neki is ez jön be a legjobban.

    Mielőtt kivégzett volna kértem legyen vége hogy azzal a kellemesen erős franciával a szájában végezhessem. Egy kicsit hosszabb idő után tele is lőttem a pofiját ami csodálatos érzés volt. Nem megy el egyből hanem hagy lenyugodni, ami igazán kellemes.

    Ezután kaptam egy teljes hátra és lábra kiterjedő masszázst ami nem profi de nagyon jól esett. Közben beszélgettünk különböző témákról. Nagyon jó partner volt ebben is.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam oda pedig először voltam nála. Minden az SMS-ben megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Mindent összevetve egy nagyon kellemes élménnyel távoztam Nióbétól. Kedvencek közé sorakozott fel az első alkalom után. Ajánlom mindenkinek, biztos meglátogatom a jövőben még.

    Köszönöm az élményt Nióbé.
    Puszi! ;)
Happy Massage