• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben, mint eddig mindig, majd telón
  • Megközelítés:

    Marinán, parkolás fizetős, könnyő megtalálni, közel a bevásárló központkoz. Gps ház elé navigál, pontos.
  • Helyszín:

    Új hely, nem régi építésű. Könnyű bejutás, bár porta szolgálat van mint egy szálodában, de köszönés, nem kérdezés.:-) Gyalog mentem a megfelelő emeletre, felérve rögtön az első ajtó. Lakás szép, világos, egy tér, tökéletesen megfelel a célra. Fűrdő rendben, pont elég tusfűrdő, száraz kilépő, kád függönnyel, kicsit nehezen állítottam be a hőfokot, de sikerült. Ágy kellően kemény, elbírt minket nyikorgás nélkül.
  • Lány külseje:

    Elfogult vagyok, ez már a sokadik alkalom. Rendkívül vékony, elég magas lány, nagyon szép arccal, kitűnő alakkal, pici, de gyönyörű cicikkel, kemény jól markolható popsi. A tetkók nekem senkin nem jönnek be, hát nem nézegetem őket, szerencsére kevés van. Fekete ruhában fogadott, alatta is feketenemű volt.
  • Action:

    Régi ismerősként üdvözöltük egymást megérkezéskor. Beszélgettünk kb. 10 percet, aztán elmentem fűrdeni. Zuhi után az ágyon fekve várt, a már említett fekete bady-ban. Ölelkeztünk, csókolgattuk egymást. Hosszan elidőztem a gyönyörű, nagyon finom ciciken, közben simogattam ahol értem. Nagyon jó selymes mindenhol, teljesen frissen borotvált, kifejezetten élvezet vele a simi-simi. Aztán átvette a kezdeményezést, kaptam egy nagyon barátnős, finom franciát, amitől akár simán el is mentem volna, de még időben fordúltunk. Most én kezdtem kényeztetését. Finom, érzékeny, jól reagáló kislányos nunija van, folyt a nyálam tőle. Apró nyögdécselések jelezték, hogy jól csinálom, aztán ezt szóban is megerösítette. Újra én következtem és megint egy nagyon izgató franciát kaptam, amitől kőkemény lettem, ekkor gumihúzást javasolt. Egyet értettem, mert már nem bírtam volna sokáig. Megkaptam a védőfelszerekést, aztán óvatosan beleült. Nagyon jó érzés behatolni finom szűk puncijába. Kellően feszesen jártam benne, nem nagyon bírtam, így hamar pózváltást kértem. Kutyusban folytattuk, ami vizuálisan brutális élmény, érzésre meg igen felemelő. A látvány és a roppant szűk hely hamarosan erőteljes bizsergéssel jelezte, hogy közel a vég, szinte egyszerre mondtuk, hogy nem bírom tovább és teljesen egyszerre elélveztünk.
    Nagyot robbantam, őrületes volt!!!
    Kaptam nedves és száraz törlőt, letisztogattam magam, majd elmentem lefűrdeni.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a végén történt. Törzsvendég vagyok, nem tudom mit kóstálna ha beeső vendég lennék, nekem megérte, megéri. Extrát most nem vettem igénybe, de nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Az új helyen először voltam, tetszett is, fe nekem nagyon messze van. Nagyon jól éreztem magam, természetesen még visszatérek. Hogy hova? Mindegy Eniért bárhova érdemes utazgatni!
Happy Massage