• Rubi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Drága Lee-dóm :-) Köszönöm szèpen neked,nagyon jól èreztem magam veled szerintem mi estig simán el lettünk volna egymással meg el is beszelgetünk volna :-) Azt már tudtam levelezèsünk ès telefonos beszèlgetèsünk után ,hogy egy igazi úriemberel fogok találkozni.Imádtam veled lovacskásat játszani :-D Ès várlak vissza folyt köv .....,mert van mèg sok dolgunk egymással :-) Millió csók neked addig is ès maradj nyerő szèriába :-D

  • Egyeztetés:

    Privi üziben, telefonon, sms-ben, majd természetesen VTR-en hivatalossá téve a randevú időpontját.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, tökéletesen megközelíthető, de tömegközlekedéssel is alkalmas. Közelben az Örs vezér téri IKEA, ill. a közvetlen közelben a Penny, a mobil rendőrőrs, és a lángos valamint a hamburger sütöde. Parkolás ingyenes, de parkoló hely van bőségesen. Közvetlenül nem sikerült a kapuban megállnom, de csak kb. 20 métert kellett gyalogolnom.
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakás, a célnak tökéletesen megfelelő. A fürdőszobában van többféle tusfürdő. A hálószobában, pedig nagyon trendi fénytechnika teszi hangulatossá az együttlétet. Hatalmas tükrök vannak a szekrényen így a pornós feelingnek is tökéletesen adottak a látvány elemei.
  • Lány külseje:

    Pont mint a képeken. Az egyik képen picit látszik is Rubi arca. Mivel, háromnegyed órával előbb érkeztem, beugrottam a Pennybe, és ott találkoztam, egy arcra Rubihoz nagyon hasonlatos Leányzóval, aki egy 80 év feletti dédnagymamát kísért vásárolni. Annyi különbség volt, hogy ez a Leányzó több mint 185 cm magas volt, és kockás volt a hasa. Elég feltűnően megnéztem ezt a Hölgyet, mert azt hittem, hogy Rubi, vagy az ikertestvére. Mikor ezt Rubinak ezt elmeséltem, jót derült rajta mert semmi köze a Hölgyhöz, csak korban és arcra volt hozzá hasonlatos.
  • Action:

    Mikor közeledett a randevú időpontja, elküldtem az sms-t Rubinak, aki visszacsörgetett. Megkaptam a kapucsengő, valamint az emelet számát, és Rubi szépen felöltözve, megfürödve várt engem a bejárati ajtóban. Kedves puszikkal üdvözölt, majd bekísért a hálószobába. Itt újabb puszik, ölelkezés, majd vetkőzés és irány a fürdőszoba. alapos zuhanyzás és szájápolás. Utána forró nyelves csókok, egymás testének alapos feltérképezése, majd kapok egy finom natúr franciát. Én Rubi cicijeit simogatom, nyalogatom, és szopogatom. A bimbók jól reagálnak a kényeztetésre. Leültetem az ágy szélére és szemből Rubi combjaira ülök lovagló ülésben, majd így csókolózunk. A hosszas csókolózás után Rubi hanyat fekszik, én meg Rá és 69-ben folytatjuk. Nagyon jó illata van Rubi puncijának, izgatólag hat a libidómra. A 69 es pozitúrában egymás ánuszát is kényeztetjük nyelvvel. Erre jól gerjedek, és felülök Rubi szájára. A face sittingben Rubi megdug a nyelvével, én meg élvezem, hogy csontig kinyalnak, közben a tükörben élvezem a látványt is. Leszállok Rubi szájáról, majd 180 fokos fordulatban a csípőjére ülök lovagló ülésben. Rubi a térdeit felhúzza, és először óvatosan, majd egyre vadabb és vadabb vágta tempóban meglovagoltat engem a csípőjén ill. a punciján, hogy közben hol a farkamat, hol a mellbimbóimat simogatja. Én hátranyúlok a lábai közé és közben ujjazom finoman a punciját. A vad vágta meghozza hatását, és én rubi cicijei közé élvezek hangosan, és Rubi a nyelvével lenyalogatja a farkamat. Kicsi pihi-szuszi, majd újra csókolózunk és most én fekszem Rubi lábai közé, lehelet finoman nyalogatom, szopogatom a csiklóját, hogy közben a cicijeit simogatom. Így sikerül Rubit elrepítenem a gyönyörök kertjébe. Miután lejáró félben volt az időnk, így pici beszélgetés után elrobogtam fürdeni, majd pedig elszámolás és érzelmes búcsú.
  • Elszámolás:

    Utólag, a bővebb infóban szereplő csokor, az ágy melletti bútorra helyezve. nagyon kedvező, legközelebb több időt maradok Rubinál.
  • Összkép:

    Nagyon aranyos fiatal Leányzó, akinél bőséges lehetőségek vannak, és az elszámolás is nagyon kedvező. Intelligens Leányzó akivel beszélgetni is jól lehet.
Happy Massage