• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Évek óta szemezgettem képeivel, de kiesik útvonalaimból, így mindig csak tervezgettem a bejutást. Párszor hívtam, de hiába vette fel és tájékoztatott, nekem a javasolt időpont nem volt jó. Aztán hogy-hogy nem, a környéken járva rácsörögtem, kedvesen tájékoztatott, szabad ideje is volt, szóval egyből lecsaptam az adódó lehetőségre.
  • Megközelítés:

    Buda, a megadott térkép pontosan jelöli a helyszínt. Jól megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A parkolás fizetős, de találtam helyet, a vizes VB miatt kicsit, de nem zavaróan kacifántos az útvonal. A cím pontos, navigáció is ismeri, egyszerűen megtalálható.
  • Helyszín:

    Régebbi társasház sokadik emeleti lakása, a kapuban beszélgető emberekkel. Feljutás a telefonon kapott információk alapján zökkenőmentes, a lifttől nem messze található a lakás. Úgy hiszem, itt is lakik, hiszen jól berendezett, otthonos bérlemény. A fürdő tiszta, kádban lehet zuhanyozni. Van zuhanyfüggöny, kádkilépő, többféle tusfürdő, szájvíz, a törölköző is méretes, tiszta. A szobában ülőgarnitúra és egy magas, nagy és kényelmes francia ágy található, a zene előre bekészített kellemes válogatás, behúzott függönyök, barátságos hangulatfény, klíma a meleg ellen. Szóval pöpec minden.
  • Lány külseje:

    A képeivel régóta szemezgetek, így tudom, hogy a hosszabb hajú változatok a frissebbek. Úgy tűnt, a kiírtnál idősebb és picit hízott is, de abszolút nem zavaró, a kiírt méret adatok valósak lehetnek. A képei alapján egy dámát vártam, helyette egy csinos, jó karban lévő szomszédasszony fogadott. Nem csalódtam, mert csinos, jól markolható popsi és cici várt, arca kellemes-átlagos, viselkedése barátságos, kicsit tartózkodó, mindenhol ápolt és üde. Szóval minden rendben, a róla általam kialakított képnél kicsit másabb, de nem rosszabb, alkalomhoz illő alsóneműben várt.
  • Action:

    Puszival fogadott, majd tisztáztuk, hogy kapacitásomtól függően 1,5 órát maradnék. Megmutatta a szobát, fürdőt, tisztálkodásom után ős kiment 1 percre. Ismerkedős csókok után kellő kezdeményező készségről adott bizonyságot, kedvesen-viccesen a puncihoz irányított. Mivel szeretem a nyalakodást, örömmel láttam neki kényeztetésének. Kelyhe finom, jól reagál, kellő információt ad a folytatáshoz, ujjammal is segíthettem. A finomabb, lágy játékot szereti, heveskedni nem szabad. Hosszan kényeztettem, és mivel már görcsöt a nyakam, kértem, térdeljen fölém, üljön a számra, így nekem kényelmesebb, Ő meg jobban irányíthat. Így is lett, szerintem vagy fél órát kényeztettem, úgy tűnt élvezte, de szerintem elmennie nem sikerült. Helycserét kértem, Ő látott neki felfedezni jövetelem mozgató rugóját. Hát urak, nagyon jó franciát kaptam. Változatos, mély, kellő ritmusú technikája van, a mélytorkot nem ígéri, de mélyebbre megy, mint a legtöbb ígérgető hölgy. Kész kínzás, hogy vsz nincs a programban. Így nem sokáig élveztem ténykedését, hiszen nagyon felhúzott, nem kellett volna sok a kitárazáshoz. Gumit kértem, majd rábíztam magam és jól döntöttem. Nekem háttal térdelve popóval beleült, mélyen, ütemes mozgással ringatta rajtam szép, kerek popóját, így nem is bírtam sokáig és sikerültem. Tisztálkodás után kaptam vizet, beszélgetni kezdtünk. Téma akadt, nem volt csönd, talán kicsit sokat is csacsogott, minden esetre az idő ment. Ráutaló magatartásomat(simogatás, nyúlkálás) pár perc múlva észere vette, kiment tisztálkodni, utána és is követtem. Az ágyra visszatérve immár csak a magam érdekeit néztem, hagytam kibontakozni csodás orális képességeit (és ismét bántam, hogy nincs vsz). Kezdeti lagymatag hozzáállásom nem törte meg, lelkesen kényeztetett, melynek meg is lett az eredménye. Újra gumit kértem, majd az ágy mellé álltam, Ő a hátán feküdt az ágy szélén és szemből popóba jutottam egyből. Az ágy magassága most jól jött, nagyon kényelmes volt a helyzet, Enikőt pedig tényleg szereti a popót, mert dugtam, mint a lopott órát, Ő meg még hajtott is, biztatott. Most már tovább bírtam, jó kis dugás jött ki ebből a felállásból, nem is váltottunk, így lett végem. Újabb tisztálkodás, öltözés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem a szekrényre a másfél órás ajándékot, mely a bővebb infónak és a telefonon halottaknak megfelelt, szerintem a kapott élménynek megfelelő érték, nekem megérte.
  • Összkép:

    Nos, teljesült egy régen kitűzött cél. Lehet, hogy hosszú várakozás miatt idealizáltam a hölgyet, de kicsit mást vártam a (főleg régebbi) képek alapján, illetve a másfél órába több, nem verbális törődést vártam (simogatás, masszírozás, esetleg három lehetőség is belefért volna). Szerintem az egy óra nagyon jó randevú lett volna, a másfél órában sem kaptam több törődést.
Happy Massage