• Niobé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, de elsőre nem vette fel kicsit később visszacsörgetett, sikerült időpontot egyeztetni. Már a közelben jártam amikor kaptam egy sms-t hogy mehetek korábban is a megbeszélhez képest, éltem a lehetőséggel így nem kellett a környéken sétálnom, kocsiban várakoznom :) Már itt tudatosult nagyon korrekt lány. Köszi.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyen megközelíthető. A környéken nagyon sok parkoló hely van.
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakás, az ajtón belépve tisztaság és rend fogadott. A fürdőszoba szépen felújított, zuhany kabin sok funkcióval. Több tusfürdő, szájvíz, tic-tac kikészítve.
  • Lány külseje:

    Már a feltöltött képei is sokat elárulnak, de élőben még szebb a szavam elállt tőle. Egy bőr felső volt rajta, bugyi és egy fekete magassarkú. Nagyon szép arca van, a bőre nagyon finom tapintású, formás kerek fenék, eszméletlen cicik, piercinges punci, tetoválások, nagyon dögös mind részleteiben mind összességében. Külsejével kapcsolatban még megemlíteném itt az adatlapján az alkatára az átlagos jelzőt választotta ami szerintem nem fedi a valóságot mert egyáltalán nem átlagos inkább a rendkívüli illene rá.
  • Action:

    Most találkoztunk először, de az első pillanattól fogva nagyon kedves közvetlen. Kérdezte kérek e inni, szénsavast vagy mentest. Megbeszéltük hogy 1 órát szeretnék maradni. Mutatta hova tehetem a ruháimai és adott törülközőt. A zuhanyzás után egy kis ismerkedés simogatás, majd lekerült a felső ekkor vált valósággá amit eddig csak a képein láttam a gyönyörű és feszes cicik, nyomban simogatni puszilgatni kezdtem. Kértem vegye le bugyit és mutassa a punciját, régi vágyam teljesült hogy olyan nővel lehetek akinek initm piercingje van. Egy kis nyalakodás után kértem ő kényeztessen szájjal amit nagyon jól csinált, majd mondtam üljön bele és úgy folytassuk, ezután fordultunk kutya pózba hogy hátulról is megcsodálhassam gyönyörű testét, így lett végem. Tisztálkodás után kérdezte, kérek e masszázst, amire a válaszom igen volt. Ezt is nagyon jól csinálta, közben beszélgettünk és az időnk sajnos nagyon gyorsan eltelt.
  • Elszámolás:

    Miután megbeszéltük mennyit szeretnék maradni, kérdeztem hogy mikor rendezzük, azt mondta mindegy. Így az elején odaadtam a megbeszéltet.
  • Összkép:

    Nagyon ajánlott, nagyon megérte, csak azt sajnálom hogy nem találtam meg korábban a hírdetését. Mindenképpen szeretnék még találkozni vele. Felejthetetlen.
Happy Massage