• Zara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zara reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszit draga! Remélem hamarosan újra làtlak :) És mègegyszer nagyon köszönöm a meglepit, azóta sem nyúltam hozzá annyira tetszik :))) Eddig is a kicsi szívem csücske voltál, de most mègjobban ;) Csokok :*

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Zarával. A hangja olyan, amelyet szeretnél hallani, csicsergő, de szolid egyben. Nem először voltam nála, de nem fordult elő, hogy elsőre ne vette volna fel a telefont, még a késői időpontban sem.
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni a helyszínt, azt gondolom, hogy a GPS-ek, mobil térképek világában ez nem okozhat gondot. Ismert utcák kereszteződésében van a ház, fizető parkolóhely mindig van.
  • Helyszín:

    Új építésű sarokház, ... emeletén lévő lakás, teljesen diszkrét, kaputelefon kódos bejutással. A lakás belső kialakítása modern, új/felújított, és klímával rendelkezik. Nekem egy picit szállodai szobára hajaz, nagyon jó, ahogy a fürdő a hálószobába nyílik, lehet fürdés közben is kommunikálni, már-már romantikus. Fürdő felszereltsége tökéletes.
  • Lány külseje:

    Talán egy beszámolói közhellyel élve, nem adják vissza a fotók Zara bájosságát és nagyon is hozzá illő "pörgését". Bőre fehér, de szépen napbarnított. Látni kell Őt!! Frissen vásárolt ruhájában fogadott, ami nem hétköznapi darab, bulis viselet és nagyon szexi. Így, hogy elfedte kissé idomait, amit szerencsére én már ismerek, még vadítóbb volt.
  • Action:

    Lakásba lépéskor puszi-csók, üdítő és meglepi cseréje, beszélgetés majd részéről ellenállhatatlan invitálás a fürdőbe. A zuhanyzás teljesre, de rövidre sikerült, hiszen a franciaágyról jelezte párbeszédünk közben, hogy ő már mezítelenül fekszik és rám vár. ...hhúú és tényleg !! Mellé ültem-feküdtem, rövid simogatások, csókok után megmogyorózott, ez a szó szoros értelmében meglepően jól esett.
    -- kis kitérő: a rangomnál fogva nem lehetek megbízható beszámoló író, de nem is szeretnék szaftos részletekbe menően írni, ez nem illik hozzám, biztos lesz aki megró, de ne legyünk egyformák --
    Ez után szájába vett és nagyon jó franciát kaptam tőle. Kérdésemre, hogy szeretné-e, ha én is kényeztetném igennel válaszolt, de éreztem, ha nem is mond semmit, kívánja. Kispárnát tettem a popója alá és körbe csókolásokkal eljutottam a legerogénebb zónához. Minden porcikámnak jól esett amivel ott találkoztam, de közben figyeltem reakcióit, nem akartam túlzásba esni. A csúcsra ért, nem is egyszer és ez nagyon izgató volt. Rövid pihenő, combok puszilgatása után kértem is a védőfelszerelést. A klasszikus missiben közelítettem, kis kézi segítséggel becsusszantam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ezt a pillanatot nem vártam már nagyon. A hanghatások és a szűk helyzetre való tekintettel nem bírtam túl sokáig, de nagyon kifacsart Zara. Pihenés közben beszélgettünk, a fürdés időt beáldoztam a vele töltött időre (majd otthon, hiszen 1/2 óra hazáig). Picit sem nézte az órát (talán nincs is a szobában), majd megtanulja, hogy engem ki kell dobni az idő lejártával.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondja Zara, úgy gondolom, utólagos vita kizárt.
  • Összkép:

    Aranyos és kedves lány, szeret beszélgetni, beszélni. Szeretni való karakter, földhöz ragadt gondolatai vannak (jó értelemben). Erotikus kisugárzásáról pedig egy találkozó alkalmával győződjetek meg.
    Üdvözlettel: Aticsepi
Happy Massage