• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor Erika hirdetése megjelent, már akkor megakadt a szemem képein. Majd jöttek az írások, és a kedvencekhez Került....csak idő kérdése volt mikor jutok el Hozzá. Hívtam délelőtt és lám csodát, délutánra sikerült is időpontot kapnom. Nem ez volt az első megkeresésem....de többségében Ő veszi fel a telefont.
    Kaptam pontos címet, bizalmat, és vártam, hogy peregjenek az órák!
  • Megközelítés:

    Budára kellett gurulni......Kolosy tértől pár perc séta, BKV-t nem figyeltem...bocsi érte. Mivel hétvége volt találtam parkolót, gondolom hétköznap ez macerásabb.....de még így is fizetős volt, tehát a parkolóórát keresd hétvégén is!
  • Helyszín:

    Fő út, kis utca, sarok épülete....több szoba, több fürdő, több masszázshölgy. Diszkréció és logisztika tökéletes! Bejutás után egy előtér....majd egy lépcsőn jött le Vendéglátóm. Emeleten egy csini kis szobába Invitált, majd fürdő látogatás ahol szintén minden rendben. De nem ragozom....sem megvenni, sem odabútorozni nem akartam....másért mentem.:-)
  • Lány külseje:

    Nos Erika egy igazi Nő! Többen írták, hogy képekhez képest teljesen más...de ez azért túlzás! Persze a képek retusáltak, de a valóság sem okozott csalódást! Egy zöld miniruciban fogadott...nagyon kívánatos volt. Most, ha jól emlékszem barna a haja, mosolya szép, szemei finoman sminkelve, mikor a haját feltűzte nagyon tetszett....szép volt. Roppant kedves és odaadó....hosszú combok, formás popsi, szép cicik, csókja természetes és finom. Magasság és a súlya valós a leírtaknak......nekem nagyon tetszett Erika, egy piszkos gondolatokat ébresztő Nagyon Jó Csaj!
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsomat Erika nagyon profin kivitelezte. Érezhető volt az erős kéz, és a szakszerű hozzáértés. Krémmel történt, teljes testre kiterjedően. Lábaimtól kezdte, alaposan gyúrta, majd haladt végig egész testemen a vállaimmal bezárólag. Fokozatosan, alaposan gyúrta minden izomcsoportomat, kritikus részeknél, csomóknál több időt ráfordítva, azokat szétmasszírozva.....piszok jól esett. Nem simogatós, maszatolós gyúrás volt, érezni lehetett, hogy érti és tanulta vendéglátóm ezeket a fogásokat, és kellemes erősséggel, teljesen ellazulva kerültem ki kezei közül.
    Majd ahogy telt az idő, szépen fokozatosan áttértünk a kényeztetés második részéhez, amit lentebb olvashatsz.
  • Levezetés:

    Megérkeztem és szobába érve dicsértem Erikát....finom ölelés, majd kicsi csókkal jeleztem, hogy nagyon tetszik amit látok! Gyors pancsi, majd irány vissza vendéglátómhoz, Aki ekkor már mindent ledobálva magáról ölelt és jelezte, hogy biz az a törcsi a derekamon felesleges. Kérdésére, hogy legyen-e felvezetés, levezetés, én Rá bíztam mind a döntést, mind pedig magamat....és milyen jól tettem! Finom csókok majd lekeveredtünk a tatamira, ahol Erika finoman haladt Macika felé, és kényeztetni kezdte azt. Ekkor már kemény voltam és bizony vendéglátóm nagyon jól ténykedett...néha eltüntette, környékét Is kényeztette, gátat, popsit nem kihagyva, istenien csinálta....és kisvártatva hatalmasat robbantam ajkai közt....beleremegve, csodás volt.
    Kis romeltakarítás, majd fordulás után kezdődött a masszázs.....ami végén átvezetés volt a második kényeztetéshez!

    Finoman simogatta popsimat, ekkor már kezdődött ismét az erotika....és én hason tükörből mozizva figyeltem Erikát. Csodásan simogatott majd nyelvével elkalandozva popsit, gátat kényeztetett......és ezt nehezen tűrve, mivel ismét keményedett Macika fordulás következett. Erika jobb kezemnél térdelve kényeztetett, én pedig simogattam puncit, popsit, finoman dörzsöltem mindkettőt, mire vendéglátóm egyre jobban beindult és olyan franciát produkált, hogy bizony hasonlót kevésszer éltem át......mindenem kapott a jóból, pont megfelelő erősséggel, szenvedéllyel, odaadással. Mindezt hosszú percekig, változatosan élvezhettem, mely végén ismét hatalmas robbanás most a kezei közt, srácok a cicikre és még ki tudja merre szöktek....isteni volt!! Sajnos időm vége felé járva kicsit még csevegtünk, bár massz közben elég sokat beszélgettünk, közös kedvenceinkről, az élet nagy dolgairól, amiben nagyon jó partner Erika, okos, intelligens Lány, aki elmondása szerint jobban szeret adni mint kapni.....és talán most volt először, hogy nem volt időm felfedezni csuporkáját, de ami késik az előbb utóbb csak eljön?! Tehát időm lejárt, fájó búcsú, és kellemes mámorító érzésekkel lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Telefonon érdeklődtem a csokorról, amit a végén tettem le egy kis asztalra. Az új és régi átlag közt van a páros rózsák szála....ami nagyon korrekt egy másfél órás vendégeskedésért. Semmi átverés, semmi lehúzás, teljes bizalom, kapott élményért, ajándék beszerzése hiányában kerekítve azt vázába helyeztem mindent köszönve!
  • Összkép:

    Erika egy önzetlen, csodálatos Lány! Természetes kedvessége, kisugárzása, mind-mind egyedivé teszi Őt! Amit magából és tudásából ad a vendégnek, az a különleges kategóriába emeli Erikát! Mikor ott vagy kezei közt, Erika érted, veled van, Te vagy a középpontban, és egy célja van, hogy Te csodásan érezd Magad!
    Velem is ez történt....csodálatos volt minden perc!! Ritkán tapasztaltam hasonlót, és bizony ahogy magamat ismerem, ezt meg kell majd ismételni!?
Happy Massage