• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    1.-re felvette, bájos hang válaszolt vissza, épp úton volt ő is. Fél óra múlva már már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a GPS könnyen odanavigált, a környéket annyira nem ismerem, így a tömegközről nem tudok nyilatkozni. Parkolás ingyenes. Viszont a garázsba is be lehetett volna állni amit nem tudtam. az utcában sokan voltak akkor, így akit zavar hogy megnézik hová sétál be, inkább használja a garázst :)
  • Helyszín:

    Egy szép hatalmas ikerház. Kicsit kitűnik a környékbéli házak közül. Az emeletre mentünk fel. Tágas szoba, és fürdő. Lehet csak én nem találtam hirtelenjébe, de a zuhanyfejnek nem volt tartója. Picit ügyetlenkedtem míg a tusfürdővel bekentem magam. A szájvízhez sem találtam kispoharat. Mind1 löttyintettem.
  • Lány külseje:

    Karennek bomba alakja van, a képek abszolút visszaadják. Igazi "domina" szemek. Feszes popsi, és számomra szexi cicik. Bájos arca van, abszolút bejött, viszont a megadott korral talán a kelleténél többet csípett le.
  • Action:

    Telefonban még fél órát beszéltünk le, viszont ahogy élőben megpillantottam tudtam, hogy többet kell maradnom. Szerencsémre aznapra nem volt más vendége, így korrigálhattam. És milyen jól tettem (viszont a méreteim miatt nem úgy alakult ahogy akkor kigondoltam). A zuhany után az ágyon fogadott, csókolózással indítottunk ami nagyon beindított, úgy csókol ahogy azt szeretem. A testemet lefelé végigpuszilva tért rá a franciára. Amit ott kaptam... életem top 5 franciájában benne volt, úgy hogy abból a topba még ott, később belekerült még1! Tökéletesen csinálta. Csak úgy pörgött a nyelve a makkomon. Egyszer sem éreztem a fogait (a vastagságom miatt ez nagyon sokat jelent nálam). A mély torokhoz nem volt szerencsém, de nem is rovom fel neki, anélkül is minden másodpercét élveztem. Gyorsított lassított, golyómaszír, a kezével is nagyon jól rásegített és olyan szexin nyögdécselt közben, hogy pornószinkronizálásból is megélhetne. A végén a szájában sültem el, úgy hogy mikor már elért a vég folyamatosan vett vissza a tempóból, pont annyira hogy mire az utolsó csepp is a szájában landolt, akkor ált meg teljesen. Tanítania kéne! Még egy fél percig rajta is maradt, kb pont addig míg visszanyertem az eszméletemet. Azután a fürdőbe ment.
    Visszatérve szóba került a második felvonás. De szerencsétlenségemre, annyira vastagnak ítélt, hogy a punciját nem hódíthattam meg :( És mikor mondta, hogy még gátizom tornázni is szokott, nekem kb egy könnycsepp gördült le a szememnél.
    Egy kis csevegés és cirógatás után viszont hamar felvidultam, újból.
    És ezt most pozitívum ként írom, egy teljesen ugyan olyan franciában volt részem. Nem éreztem a fáradság jeleit. Annyi különbségék volt csak, hogy menet közben kb a felénél a rádió bemondta az unalmast ami teljesen kizökkentette így egy pillanatra meg kellett szakítani a dolgot, amivel végül is csak jól jártam, mert hamar eldurrantam volna , ezzel a kis szünettel pedig tovább tudtam élvezni azt a csodát amit a szájával művel. A második felvonás is pont úgy ért véget mint az első.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. Pesti átlag, egy nem átlagos szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Karen már az első pillanattól megfogott a kisugárzásával. Hatalmas vigyorral távoztam tőle, szerintem ez az ami számít. Csak ajánlani tudom, úgy hogy a mély torok és a punci, csak hatványozhatja a fent írtakat!
Happy Massage