• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette. Részletesen tájékoztatott a lehetőségekről. Kedves és készséges volt már a telefonban is.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedve mentem hozzá. Többféleképpen meg lehet közelíteni a randi helyszínét.
  • Helyszín:

    Kisebb méretű panellakás. Mindennel felszerelt, amivel szükséges. Rend és tisztaság mindenhol.Nem tudom eldönteni, hogy egy szoba méretű ágyban, vagy egy ágy méretű szobában voltam-e Hannával. :) De a lényeg hogy kényelmesen elfértünk. A szájvízhez a kis pohárkát hiányoltam.
  • Lány külseje:

    Hanna egy nagyon szép tinilány,a tinilányok összes bájával együtt. Párduc mintás bugyi melltartó kombóban fogadott. Karcsú napbarnított teste van, a válla épp le volt égve. Szép arccal, kíváncsiskodó tekintettel, formás popsival és nagy cicivel van megáldva.
  • Action:

    Amint előbb írtam párduc mintás fehérneműben fogadott, ami nagyon jól állt neki. Puszival fogadott és kedvesen beinvitált a szobába. Gyors és alapos fürdés után siettem vissza Hannához. Átkaroltam és szájon csókoltam. Finom és érzéki a csókja. Majd lejjebb kalandoztam, miközben megbirkóztam a cicfixxel. A melle finom tapintású. Leheveredtünk az ágyra és egy kis ráhangolódás után elkezdett kényeztetni a szájával. Háát az isteni volt. Soha nem volt részem ilyen kellemes franciában. Bő nyálasan, az ajkait és a nyelvét együtt használva kényeztetett. Vissza kellett fognom magam, mert képes kivégezni az embert egy perc alatt. Közben simogattam a hátát, popsiját, cicijét. Egy idő után nem bírtam tovább és a szájába élveztem. Egy pillanatra kiszaladt a fürdőbe rendbe tette magát. Utána megkínált egy pohár vízzel. Pihenésképp kértem Hannától egy hátmasszázst. Kellemes az érintése, lágyan masszíroz. Közben váltottunk pár szót a nyárról. Ezután jött a második felvonás. Kértem, hogy előbb hadd kényeztethessem én Őt. Finom, puha punciját hosszasan nyaltam , azonban sajnos nem sikerült csúcsra juttatnom. Saját elmondása szerint nem mindig sikerül ily módon csúcsra jutnia. Legközelebb megpróbálok ügyesebb lenni.
    Majd az előzőhöz hasonlóan ismét intenzív franciába kezdett, ami kis idő múlva kölcsönös franciába ment át. Ezt követően misszionárius pózban gabalyodtunk egymásba. Kellemes szűk puncija van. Az aktus közben csókolóztunk, illetve többször a szemebe nézett, ami nagyon jó érzés volt. Csak ezt az egy pózt próbáltuk ki, de nem bánom mert közben végig nézhettem a szép arcát. Aktus után még váltottunk pár szót, majd öltözés és búcsúzás következett.
  • Elszámolás:

    Előre lerendeztük. Minden a telefonba mondottak alapján volt. Teljes mértékben elégedett vagyok.
  • Összkép:

    Hanna egy nagyon kedves, szép, a vendégre odafigyelő, érzéki hölgy. Egyből ámulatba ejtett és kicsit zavarba is hozott szépségével. Ezt szerintem észre is vette, de nem volt probléma belőle. Gyorsan elrepült vele az idő. Mindent köszönök kedves Hanna!
Happy Massage