• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elozo nap hivtam, gyorsan felvette. Telefonban nagyon kedves volt, pontos informaciot kaptam. Abszolut problemamentes es kellemes.
  • Megközelítés:

    Corvin negyed kornyeke, nagyon jol megkozelitheto tomegkozlekedessel es par perc setaval. Autoval szerintem problemasabb tortenet lenne.
  • Helyszín:

    Kellemes, aranyos kis lakas, amiben egyedul fogad. A folyoso szuk, sikerult tobbszor is valamibe beleutkoznom, amire nincs mentsegem. A haloszoba tagas es kellemes, gyertyak biztositottak a fenyt, nagyon hangulatos volt. A furdoszoba abszolut funkcionalis.
  • Lány külseje:

    Fanni egy nagyon helyes fiatal holgy. Egy kicsit teltebb, mint a kepek sejtetik, de igy is nagyon vonzo. Arcra is helyes. Mellei valoban hatalmasak, megfeleloen az adatainak es leirasanak, ha a kepeknek ugyan teljesen nem is.
  • Action:

    Zuhanyzas utan mar csak egy furdokopenyben vart ram, ami szinten gyorsan lekerult es megcsodalhattam teljes meztelen szepsegeben. Masodpercekkel kesobb mar csokoloztunk es simogattuk egymast. Nagyon erezhetoen elvezte az erintesemet es o sem odzkodott attol, hogy engem megerintsen.
    Aranyos volt, bar egy kicsit tavolsag-tartonak ereztem: bar ez professzionalis, nem egeszen erre vagytam. Persze ez siman betudhato az elso talalkozasnak, vagy egyszeruen nem annyira az a "bujos kiscica" fajta lany.

    Rovidesen megkert, hogy helyezzem magam kenyelembe, es csodalatosan franciazni kezdett. Itt meg kell jegyeznem, hogy nagyon ritka az, hogy kulonoskeppen elveznem a franciazast, de Fanni egyertelmuen az egyik legelvezetesebb ilyen tapasztalatom volt.
    Ezutan en kenyeztettem, amire nagyon jol es erzekien reagalt.
    Kicsit meg rasegitett a szajaval, aztan gumit kertem, es elmerultem Fanni csodalatos melysegeiben (elnezest). Fantasztikus, ahogy mozog es amit csinal, mind misszionariusban, mind amikor lovagolt.

    Nagyon kuzdenem kellett, hogy ne legyen koran vege a dolognak, ami egy kicsit tulsagosan is jol sikerult. A vege nehezkesre sikerult, de ez abszolut nem Fanni hibaja volt - o abszolut mindent megtett. Vegul is csapatmunkaval jutottam a csucsra, a szajaban vegezve, ami fantasztikus elmeny volt.
  • Elszámolás:

    Budapesti atlag. Elore leraktam, mert - foleg elso alkalommal - szerintem ez vezet legkevesbe felreertesekhez es problemakhoz. Jelezte kulonben, hogy utolag is raert is volna, amit ertekeltem.
  • Összkép:

    Fanni az egyik legpozitivabb ilyen tapasztalatom volt, es nagyon elegedetten tavoztam. Tobbet erdemel a "jo" ertekelesnel, de ez a legmagasabb, amit most adni tudok. Remelem, hogy maskor is lesz alkalmam meglatogatni.
Happy Massage