• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szerda kora este kerestem, egyből nem vette fel, de később megcsörgetett, amint elérhető lett. Elsőre egy szombat kora délutáni találkában maradtunk, de másnapra hagytuk a fixálást. Csütörtökön nem tudtam elérni, mikor végül egy váratlan időpontban megcsörgetett. A telefonban elnézést kért, mondtam, semmi gond és rögzítettük a szombati időpontot. Végül szombaton a tali előtti órákban újabb hívással kaptam meg a pontos címet.
    Hangja vidám, már előre sejteti, hogy milyen kellemes is lesz a találkozás. És tényleg! ;)
  • Megközelítés:

    XIII.ker népszerű részén, békés környezetben található. Szombat révén a parkolás sem volt gond, bár én egyéb elintéznivalók miatt pár utcával odébb tettem le a kocsit. Fizetős rész, a házzal szemközt pont van egy parkolóóra. BKV-val sem gond érkezni, pár percre van a villamos és busz megálló.
  • Helyszín:

    A lift trükkös volt, mert a másik oldalon is van ajtaja. A lakás nagyon hangulatos, tapéták, csempék mind-mind minőségiek, a dekorációs elemek is nagyon otthonossá teszik. A fogadószobában franciaágy az ablaknál és még szekrény a törcsiknek, amire pakolni is lehet, öltözködéshez kisszék és szobainas. Fürdő is kellően tágas, kádas zuhany mellett a tényleg ott van a közeli drogéria kábé teljes kínálata tusfürdőkből.
  • Lány külseje:

    Namost már az eredeti fotókból is sejtettem, hogy nagyon csinos lesz élőben, aztán nemrég felkerült a hirdetési portfólióhoz a vízparti sorozat, ami erre még inkább ráerősített. És akkor az ajtó becsukódása után jött a HUÁÁÁÁ effekt! Úristen, Lizzie élőben minden elképzelést felülírt! Iszonyúan helyes arca van, a mosolya, az aranyszőke haja, a fogadószett fehérnemű (amúgy fekete, kis piros díszítéssel). Az persze később lekerült és huh, hát tökéletesek a cicik! *.*
  • Action:

    Érkezést követően bekísért a vendégszobába, ahol miközben lepakoltam a ruhát és az egyebeket, megkérdezte, hogy kérek-e valami inni. Mire visszaértem a zuhany alól, már érkezett is a pohár vízzel, majd elfoglaltuk az ágyat. Ismerkedésképpen egy rövid masszírozással kezdtünk a javaslatára. Hát-váll környékét kértem a sport miatt, ez egyből adta is a témát a beszélgetéshez.
    A masszír végeztével a beszélgetés nem maradt abba, de azt azért szépen lassan átváltottuk finom csókolózásba. Sok-sok apró finom csókba :) Közben a fehérnemű is lekerült és a csókok is odébb vándoroltak... Lágy franciázásba kezdett, minden területre odafigyelve. És itt jött az, hogy még a vártnál is hamarabb elért az élvezet, ehhe. Oh wait, this was clearly not the plan... -.-
    Tisztálkodás után folytattuk a csókokat a regeneráció idejére, ami (újabb fordulat!) elég hamar véget ért és Lizzie ott folytatta ahol abbahagyta az előbb. Mondjuk én is, mert ismét nagyon hamar élvezetbe értem véget. Ehemmmm... Viszont Lizzie nagyon korrekten kezelte a helyzetet, volt még időnk, ezért a másodszori takarítást követő beszélgetést követően már én vándoroltam lefele szépséges testén, hogy finom punciját kényeztessem. Halk sóhajai lassan mélyebbre váltottak és végül finoman jelezte, hogy köszöni szépen, ez így számára is jó volt. Visszafeküdtem mellé és mivel a másodszori regenerálódás is látható módon befejeződött, felajánlotta, hogy húzzunk-e gumit. Óperszehogynaná! A felhelyezés után megkérdezte még, hogy milyen pozit szeretnék én pedig a lovaglót kértem. Lassan az ölembe ült, és ezután már nem a szavaké volt a főszerep. Lassan lovagolni kezdett rajtam, majd rámborult, fejét a nyakamba fúrta, én az övébe, és így mozogtunk együtt összefonódva, sóhajtozva, ölelkezve. Hálistennek ez hosszabb ideig tartott, mint az előzőek, de hát szívem szerint még sokáig tartottam volna ezt az élményt. De a végső élvezet itt is beköszöntött, még egy picit egyben maradtunk, újfent csókokkal megköszönve neki az érzéki élményt.
  • Elszámolás:

    Bár első alkalommal voltam nála, nem került szóba egyáltalán. Kifele menet az elefánt szobrocskára bíztam az ajándék megőrzését.
  • Összkép:

    Lizzie nagyon-nagyon kedves, helyes, csinos és értelmes leányka. Ilyenre számítottam, és személyesen erre csak ráerősíteni tudott. Abszolút barátnő élmény, az együttlét vele szeretkezés. Mosolya ragadós, és még a nap is újfent kisütött a programunk végére.
Happy Massage