• Honey

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Kedves Kìvàncsi Viktor!

    Lenne nèhàny hozzàfűzni valòm a "nem lehúzó" beszàmolodhoz:
    1. A szàmodra kèsői időponttal nekem nem volt semmi problèmàm hiszen ha fàradt vagyok vagy rossz napom van inkàbb kiìrom hogy nem vagyok elèrhető.
    2. A kezdetektől fogva kedvesen közeledtem feléd ès pròbàltam pàrbeszédet kialakítani ( amire nem voltàl vevő ) a feloldòdàs ès hangulat megtermetèse èrdekèben. Pròbàlkozasom hiaba valò volt, ìgy inkabb ùgy gondoltam inkàbb nem erőltetem a dolgot. Teljesen passzìv voltàl e tèren!
    3. Javaslom, amikor legközelebb egy màsik lànyhoz foglalsz időpontot akkor közöld vele a perverzitàsod! Ugyanis bizonyàra akad olyan làny mint èn, aki nem partner abban hogy "haragudjon a veled egykorùra - azaz a nemi szervedre - s jàtszon vele minèl dùrvàbb módon"!
    4. Mivel neked 23.00-ra volt időpontod ùgy gondolom nincs jogod ahhoz hogy negatív vèlemènyt formàlj illetve talàlgass a parkolàssal kapcsolatban ( halkan "megsúgom" nappal is lehet parkolòhelyet talalni, sőt....! )
    5. Meglepő módon a Vendegkörömmel ès akik eddig beszit ìrtak azokkal sikerült "egy hullàmhosszra kerülnünk", szòval nem hinnem hogy ebben az esetben bennem van a hiba.

    Sajnàlom, hogy nem azt kaptad amire szàmìtottàl de fontos lett volna ha megemlìted a nem mindennapi kèrèsedet, mert abban az esetben biztosan nem adok időpontot ès egyìkünk se negatìv èlmènykènt fog emlèkezni a talàlkànkra!

    P.s: köszönöm a bòkot, amit bizonyàra nagy erőfeszìtèssel gepeltèl le!

    Üdv: Honey!

  • Egyeztetés:

    Este nyolc körül hívtam. Gyorsan felvette és már kaptam is időpontot tizenegyre.
  • Megközelítés:

    Konspiratíve nem ad meg pontos címet, csak megközelítőlegeset. BKV-val könnyen oda lehet jutni, autóval viszont napközben macerás lehet a parkolás. Éjjel volt parkolóhely bőven.
  • Helyszín:

    Gyorsan, diszkréten megközelíthető a lakás, kamera azonban itt is van a kapun belül. Hol nincs persze???Nagyon igényesen berendezett, szép lakás, nincsen elslendriánkodva benne semmi.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép lány, pont mint a képeken. Látszik hogy ad magára, tökéletesen illik a lakáshoz! :-)
  • Erotikus masszázs:

    Biztosan a késői időpont vagy csak nem voltam túl szimpatikus neki, esetleg nem szokott mosolyogni, minden esetre enyhén fagyos volt a hangulat eleinte. Ezt a későbbiekben figyelmen kívül hagytam. Bemutatkozás, elszámolás kirak, pancsi.
    Miután végeztem a fürdőben, irány a tetthely. Hamar lehámozta magáról a szexi fehérneműt és érdeklődött, mit szeretnék. Klasszikus masszázst most nem, így ajánlotta a csúszkát. Nem túl nagy lelkesedéssel bekente magát olajjal és nekiállt.
  • Levezetés:

    Pár perc múlva kértem, hogy térjünk át 69-re, hátha... A nagy szilikoncicikhez nagyon szép és finom punci, popsi tartozik, melyeket élvezettel lehet franciásan kényeztetni, ujjazni. A hangok alapján többször is sikerült örömet okoznom neki, miközben ő keményen dolgozott a velem egykorún. Ezt a pózt hosszasan tartottuk, csak a vége közeledtével váltottunk. Hátulnézetből rendkívül igéző látványt nyújt, annyira hogy az ember egyből gumit kérne, dehát...
    Nem igazán sikerólt feloldódnia, de tény hogy bő negyven percen keresztül kitartóan dolgozott a velem egykorún. A mellein helyeztem el a magjaimat
  • Elszámolás:

    Messze az átlag felettit kér, ehhez képest furcsa volt a hűvös hozzáállás.
  • Összkép:

    Nagyon szép lány, biztosan rengetegen megfordulnak utána az utcán. Faramucin éreztem magam vele, de remélem csak rossz napja volt. Amit csinált, jól csinálta, nem akarom lehúzni, majd talán legközelebb derűsebb lesz.
Happy Massage