• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lizziet már sokszor kerestem, de sajnos nem tudtunk időpontot egyeztetni. Ezúttal viszont sikerrel jártam és hamarosan már nála is voltam. Nagyon kedves hangja volt a telefonban és ez szerencsére a valóságban is így van.
  • Megközelítés:

    MIvel tömegközlekedtem, a helyszín számomra nem a legideálisabb, Belvárosból kijutni nem túl optimális. Azért halálosan bonyolult dologra se gondoljunk, mindössze arról beszélünk, hogy némi átszállás, várás és séta elengedhetetlen. A lakásba történő bejutás egyértelmű.
  • Helyszín:

    Hibátlan lakás, a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő tiszta és jól felszerelt. A ház jelentős lakóforgalma kicsit indiszkrét, de vélhetően ez a randink időpontjának (munkából hazaérős időszak) köszönhető.
  • Lány külseje:

    Lizzie egy tünemény. Lehengerlő kisugárzása azonnal felvidította a napom, elképesztően cuki teremtés. Fehérneműben fogadott, ami elképesztően dögös volt és a szemei hipnotikus erővel bírnak.
  • Action:

    Lizzie megkérdezte, hogy masszázzsal indítsunk-e és én egy határozatlan igent makogtam csak ki, de a hangulat valahogy mégiscsak átfordult egy csókolózos, meghitt együttlétbe. Nagyon jó érzés volt, amikor meztelenül végigfeküdt rajtam és éreztem forró teste minden rezdülését.

    Egy alapos, kifejezetten kifinomult franciában részesített. Nagyon jól megérezte, hogy mire van szükségem, elképesztő volt, de hamarosan helycserés támadásba fordultunk át, mivel nem szerettem volna idő előtt elsülni.

    Punci gyönyörű és ápolt, teljeskörű kényeztetésben részesültem - szerencsére volt visszajelzés is, remélem tényleg elment. :-) Ezt követően egy több pózban variált, érzéki, összebújós szeretkezésben volt részem, amit nagyon élveztem. A vég kutyusban ért, ami után egy végül bekövetkezett a kezdetekkor elmaradt masszázs és egy kis kellemes beszélgetéssel vezettük le a randinkat. Intenzív volt.

    Az ajtóban csókkal búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Előre, korrekt, átlagos méretű virágcsokor. Diszkréten letettem az éjjeliszekrény szélére.
  • Összkép:

    Lizzie egy nagyon aranyos lány, akivel nagyon kellemes az időt eltölteni. Megjelenése, kisugárzása és a tehetsége is megvan ehhez a műfajhoz, kifejezetten jó választás volt. Szerenék még visszamenni, egy ilyen együttlét előrevetíti a rendszeresség és összecsiszolódást követő high-end szexuális élményt, amelyet az ilyen együttlétekben valójában keresek.
Happy Massage