• Viki masszazs

  • Beküldte:
  • Viki masszazs reagálása

    Kedves labrat!

    Engedj meg pár észrevételt a beszámolóról:
    A csupa kisbetűs helyesírás (vagyis a nem helyes írás) engem eléggé zavar...
    Szavaid oly' ridegen koppantak, hogy beleborzongtam, és nem a jó értelemben.
    Olyan érzésem volt végig, míg olvastam, hogy csak azért írtad ezt a beszámolót, hogy pontokat kapj a ranglépéshez, lévén, hogy ez csak a harmadik írásod.
    A műhelyünk olyan, amilyen. Kicsik a helységek, nem tudom arrébb tolni a falakat, hogy beférjen még egy különbejáratú szekrényke a rózsaszálaknak. Pedig a legnagyobb szobánkat kaptad. Sajnálom.
    - Hétvégén továbbra sem vagyok elérhető, nem is leszek, nekem is szükségem van a pihenésre.
    - A lépcsőház tényleg gáz, ami az elrendezését illeti, de változtatni ezen nem tudok.
    - Zavarban voltam? Lehet. Nem emlékszem rá. Mint ahogy arra sem, hogy a múlt heti vendégeim közül ki is lehetett "labrat". Aztán persze beugrott, pár órás gondolkodás után.
    -Hogy mikor és mennyit sportolok, ahhoz másnak nincs köze.
    - Kár, hogy a masszázs sem hozta meg a kívánt hatást, pedig halvány emlékeim szerint olyat kaptál, amilyet kértél, de szavaidból nem érzem ki az elégedettséget.
    -A lingamot próbáltam jól csinálni, de ahány vendég-annyi féle elvárás, és érzékenység. Te a szenzitívebb fajta vagy, ami ritkább, eddigi tapasztalataim alapján. Van ilyen. Azt hiszem elég sokáig foglalkoztam ezzel a résszel...
    -Igen, én is azt hiszem, hogy túlgondolsz dolgokat.

    Ezúton szeretném megköszönni a látogatásod, sajnálom, hogy számodra ez nem érte meg.
    Gondolom nem sértő, hogy ha arra kérlek, engedjük el egymást.

  • Egyeztetés:

    telefonon egyeztettünk, még hétvége előtt. vasárnap mentem volna, de nem volt lehetséges.
  • Megközelítés:

    13 ker, metróval mentem, aztán gyalog még egy 7-8 perc. új építésű blokk, majdnem a duna parton.
  • Helyszín:

    modern épület második emelete, trükkös lépcsőházi átjáróval, amit már ismertem, mert voltam ebben az épületben még évekkel korábban másnál.
  • Lány külseje:

    a fényképek csábítóak voltak, gondoltam megnézem élőben is. más a hangulat élőben, nem rosszabb vagy jobb, csak más. de a képen természetesen Viki van. filigrán alkat, nem sportol szerintem, vagy nem elég inteziven. aranyos cicik, karcsú derék, vékony lábak, de nincs meg benne az a "keménység" amit én a képek alapján vártam volna.
  • Erotikus masszázs:

    a masszázs előtt szemügyre vett, és úgy éreztem hogy valami miatt zavarban van, legalábbis zavarodottan nevetgélt. ennek okát nem sikerült tisztázni. masszázságyon hason, kérésemre a lábamat betakarta, kimondottan a hátamra koncentráltunk, azt sikerült jó erősen átgyúrni. a lapocka körüli izmokra különösen hagsúlyt fektetett Viki, az nagyon jól esett a komolyabb korábbi edzésem után. végül nyakmaszival záródott, ami a fejemnél, a masszázságy végénél állva történt.
  • Levezetés:

    lingam masszázs a kedvencem, amit Viki rajtam ülve háttal kezdett el, ami jól indult, viszont nemsokára az én izlésemhez képest túl erősen folytatódott. lehet, hogy az én problémám, de szeretem, ha a masször magától "ráérez" hogy mi a jó nekem, ebben lenne szerintem az egésznek a lényege. de lehet hogy túl sokat várok. némely instrukció után sikerült a megfelő lágy szintet elérni, és pár csúcs előtt megtartással, de eljött a vég.
  • Elszámolás:

    végén szobainas tálcájára helyezve, ami sajnos nem túl diszkrét, de sajnos más helyet nem taáltam, csak az ágy vagy fotel lett volna, de az meg hogy nézne ki.
  • Összkép:

    reménykedtem egy kicsit érzékibb találkozóba, de természetesen ez az én hibám, mindig túlgondolok dolgokat.
Happy Massage